Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Megtalálták a „halál utáni élet” első bizonyítékát?

Egy kiterjedt új orvosi tanulmány megnyerő bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a tudatosság folytatódhat a halál után.

 

Vajon a lelkünk tovább él a test halála után?

 

A maga nemében legnagyobb tanulmányban a Southamptoni Egyetem tudósai több mint 2000 amerikai, brit és osztrák kórházi esetet vizsgáltak meg olyan emberek bevonásával, akik szívleállást szenvedtek el azelőtt, hogy sikeresen újraélesztették volna őket.

 

Megállapítást nyert, hogy az esetek legalább 40 százalékában a betegek visszaemlékeztek arra, hogy fenntartottak egyfajta tudatosságot azon időintervallumban, amíg klinikailag hallottaknak kellett volna lenniük.

 

Egy különösen érdekes esetben egy 57 éves férfi élénken emlékezett arra, hogy magasan a teste felett lebegett három percen keresztül, miközben a megfigyelő orvosi személyzet megkísérelte megmenteni az életét. A férfi később egyértelmű részletekre tudott visszaemlékezni azzal kapcsolatban, amit vele csináltak, valamint azokra a hangokra, amelyeket maga körül hallott.

 

„Úgy tudjuk, hogy az agy nem képes működni akkor, amikor a szív már nem dobog.” – jelentette ki Dr. Sam Parnia, a tanulmány vezetője. – „De ebben az esetben úgy tűnik, hogy a tudatos tudat még legalább három percig kitartott, amikor pedig a szív már nem vert, jóllehet az agy jellemző módon 20-30 másodpercen belül leáll, miután a szív megszűnik működni.”

 

A páciensek jelentős hányada a halál közeli élmények során leírt tipikus „fényalagútról” is beszámolt az ellenállhatatlan békesség-érzet mellett.

 

Dr. Parnia úgy gondolja, hogy valószínűleg sokkal több beteg él át ilyesfajta dolgokat, azonban ők nem képesek visszaemlékezni erre az újraélesztésre tett erőfeszítések során az orvosok által alkalmazott gyógyszerek és nyugtatók miatt.

Forrás: http://www.unexplained-mysteries.com/news/273333/first-evidence-of-life-after-death-found

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..