Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

MEXIKÓBAN TALÁLT IDEGEN

AZ IDEGENEK NYOMAI

 

A hivatalos tudományos álláspont alapján az írott történelmet megelőző korokról semmi biztosan nem tudunk. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a nagyjából 5000 évvel ezelőtt történt eseményekről, civilizációkról és a földi életről szinte semmi egyértelműen bizonyítható, tényszerű adat nem áll rendelkezésünkre. Semmi, ami 100%-osan biztos. Ez azonban felvet egy pár megmagyarázhatatlan rejtélyt. Például, hogy a Föld legkülönbözőbb pontjain 5000 évvel ezelőtt vagy korábban élt emberek, hogyan tudtak máig leutánozhatatlan szupercivilizációkat létrehozni. Mert aligha hihető feltételezés, hogy az őskorban élő embereknek a halászat, a vadászat, a gyűjtögetés után saját fejükből, minden átmenet nélkül (!) kipattant a piramisépítés komplett ötlete, a tökéletes istenkirályságok alapításának a gondolata, a máig értelmezhetetlenül bonyolult nyelvek és nyelvjárások garmada, a csillagászati pontosságú építkezés és a számítógépes korral vetekedő időszámítások, a bolygók pályáinak és méreteinek ismerete stb. Azután ahogyan haladunk a jelenkor felé, úgy veszítjük el a magaskultúrák minden tudományát és válunk butuska, analfabéta emberekké. Egészen a 19. századig a társadalmunk 90%-a elmaradott és csökevényes szellemi képességekkel rendelkezett.

mexikóbantaláltidegen4

Úgy tűnik, hogy léteznie kellett egy kész, még a mai technológiai színvonalunkat és a jelenlegi tudományunkat is meghaladó tudású civilizációnak vagy akár több, emberiség előtti műveltségnek, amelynek néhány titkát megörököltük, de már nem emlékszünk vagy nem emlékezhetünk vissza a velük való kapcsolatra, s nem férünk hozzá ahhoz a tudáshoz. Feltételezem, hogy ha emberi tudásról lett volna szó és akkoriban létezett volna írás és faragás, akkor valamicske emlék fennmaradt volna. Logikusnak tűnik az a hipotézis, miszerint nem emberek, vagy nem a mai emberek, hanem egy számunkra idegen kultúra tudását rejtik és tükrözik Egyiptomtól Mexikóig, tulajdonképpen minden kontinensen, a földi nagy múltú spirituális kultúrák.

 

Nem zárható ki, illetve nem cáfolható, sőt ha jobban belegondolunk, akkor inkább valószínűsíthető, hogy földönkívüli civilizáció keze van a történelem előtti emlékeink megalkotásában, létrehozásában. Az amerikai Zecharia Sitchin és a svájci Erich von Däniken vált a paleoasztronautika, vagyis a kőkori űrutazás elméletének élharcosává. Däniken 26 könyvet írt a témáról, amelyet 32 nyelvre fordítottak le. Indiában, Egyiptomban, Peruban és Mexikóban bárki megcsodálhatja a monumentális, ultraprecízen épített, asztrofizikai ismereteken alapuló és funkciójukat tekintve máig megfejthetetlen rendeltetésű alkotásokat. Ezek után nem túl elrugaszkodott ezeken a vidékeken idegenek után nyomozni.

 

IDEGENT TALÁLTAK MEXIKÓBAN

 

2009 augusztusában az egész világot ámulatba ejtette egy videó. A képsorokat az egyik mexikói tévécsatorna adta közre. A videón egy földönkívülinek tűnő lény látható, melyet két évvel korábban találtak egy farmon. A műsorban az látszik, hogy tudósok és orvosok vizsgálnak egy furcsa, semmihez sem hasonlítható tetemet. Mindösszesen annyit tudnak megállapítani a zavarba hozott szakértők, hogy egyik földi fajba sem sorolható be a lény, tehát nagyon valószínű, hogy egy idegennel, azaz egy földönkívülivel van dolguk, de ezen kívül semmi konkrétum nem derül ki a lényről. Illetve annyit még sikerült megtudni róla, hogy agya rendkívül fejlett, több belső szerve a hüllőkével rokonítható és fogai gyökér nélkül nőttek ki az ínyéből.

Jelenleg a Granadai Egyetemen vizsgálják a preparált hullát. „Én biztos vagyok benne, hogy igazi, és azt bizonyítja, hogy az emberiség nincs egyedül a világegyetemben” – nyilatkozta Jaime Maussan újságíró és ufó-szakértő a Bild című német napilapnak.

 

A szenzáció valójában 2007 áprilisára nyúlik vissza, akkor találta meg ugyanis egy mexikói farmer egyik vadászcsapdájában a különös idegent. Elmondása szerint a földönkívüli még lélegzett, de három óra múlva már nem mozdult meg. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a gyermekméretű idegen azzal hívta fel magára a farmer figyelmét, hogy a csapdába esve visítani, sikongatni kezdett. Amikor a mexikói gazda a csapdához ért, látta a jobb karját szabadítani próbáló idegen lényt. Minden bizonnyal nagyon megrémülhetett a gazda, s nyilván nem szívesen látta a hívatlan jövevényt, ugyanis saját bevallása szerint három órájába telt, mire vízbe tudta fojtani az életéért harcoló kicsi idegent. Ezt követően még két évig dugdosta a tetemet, amely eközben már szinte múmiává aszalódott. Csak ezután döntött úgy, hogy megmutatja a tetemet a mexikói egyetem antropológusainak, akiknek a látványtól igencsak kikerekedtek a szemeik. A vizsgálatok továbbra is folynak, de egyelőre rejtély marad a Metepeki lény ügye.

 

Száraz György

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..