Ez a honlap olyan, mint egy sziget, amin bárki kiköthet a bárkájával és tudást, hitet, lelki erőt és inspirációt meríthet a további útjához.

Úgy érzem, hogy a 21. század emberének tudatossá válásában, spirituális kibontakozásában és lelki fejlődésében a Boldognapot.hu sokat segíthet a maga többrétű életlátásával és holisztikus beállítódásával.

Cikkeinkkel és spirituális-vallási életszemléletünkkel sokszor tabukat döntögetve, tényfeltáró módon igyekszünk feszegetni a megismerés és a megértés határait, önálló gondolkodásra késztetve az Olvasót!

Mind saját, mind külföldi szellemi forrásokból származó cikkeinket igyekszünk hetente frissíteni és az archívumban folyamatosan hozzáférhetővé tenni. Az olvasótáborunk egyre bővül, s az írásaink száma is folyamatosan gyarapszik, ezért úgynevezett címkék megadásával segítjük az Olvasót a tematikus keresésben.

Amennyiben a honlapunk megújuló tartalmáról szeretnél az elsők között értesülni, javasoljuk, hogy iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Facebook-on!

https://www.facebook.com/boldognapothu

A cikkek javának szerkesztője, írója vagy fordítója: Száraz György
Munkatársak: dr. Béres Andrea és Horváth Zoltán

Száraz György immáron több mint 23 éve az ember szellemi-lelki dimenzióit kutatja és értelmezi. Szakterületének számít az emberek életszemléletnek, gondolkodásmódjának és a hitének harmonizálása a realitásokkal. Ezenkívül feltett szándéka a különféle kultúrák tradícióinak feltárása és tolmácsolása, az önismeret és az egyéni életfilozófia fejlesztése, továbbá a szellemi magasodás és a lelki érés megvalósításához nélkülözhetetlen holisztikus eszközök feltárása.

Száraz György prédikációkon, személyes konzultációkon, csoportos elvonulásokon, YouTube munkáin és könyvekein keresztül igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek minél több hiteles, igényes és konstruktív információhoz jussanak.

Cikkeinkhez élvezetes és hasznos időtöltést kívánunk!

Boldog napot!
Száraz György

No Comments Yet.

What do you think?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .