Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mi a napvallás és mire jó?

A napvallás ősi egyetemes értékrendre épülő egységszemlélet, amely a minden emberben megtalálható, belső fényt, az isteni lelket kívánja működésbe hozni és felszabadítani. Minden emberre Isten teremtményeként tekint, s vallja, hogy mindenki önfejlesztéssel és önbeavatással képes megbirkózni az istenadta karmájával és visszatérni a Teremtővel való egységhez, miközben békét, harmóniát és boldogságot teremt önmagában és a környezetében.

 

napvallás

 

A napvallás azért vallás, mert a szentséggel foglalkozik, az emberben található isteni alkotóelemekkel való kapcsolatot és ezeken keresztül a Teremtővel való összehangolódás megvalósítását szolgálja.

 

A napvallás nem térít, erőszakmentes, ugyanakkor mindenki vallásától, avagy vallástalanságától függetlenül követőjévé szegődhet és gyakorlójává válhat, aki alapelveit magáénak érzi.

 

A napvallás egy mágikus világlátást és egységszemléletet képvisel, mely egyszerre ősi és új annyiban, amennyiben Istennek a természetben és a természetfeletti világokban működtetett erőit tárja és használja fel művelése során.

 

A napvallás szent tudomány, melyet őseink hagytak reánk. Az emberek lelki világában és szellemi beállítódásában kívánjuk a rendet és a harmóniát visszaállítani, mely sokak számára elveszett vagy csak nehezen közelíthető meg. Egyedi módszereink és életfilozófiánk elvei egyszerűek és könnyen elsajátíthatók.

 

2017.03.18.

 

Hisszük, hogy az ellentétek összebékítésén és az ellenségeskedés megszüntetésén keresztül mindenki feloldhatja magában azokat a lelki és szellemi gátakat, melyek megkötik, megakadályozzák őt tudatossága kitágításában, önkorlátozó viselkedése feloldásában, a felszabadult és szeretetteljes gondolkodás gyakorlásában, az élet titkainak személyes megismerésében és a jobb emberré válásban.

 

A napvallás gyakorlatközpontú: a velünk született isteni képességek fejlesztése és a folyamatos önnevelés módszerei állnak a saját, Istentől kapott feladataink beteljesítésének a fókuszában.

 

Bővebb információt itt kaphatsz: www.napvallas.hu

 

Megjelent a könyv 2

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..