Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mi okozza azokat az égből érkező, rejtélyes hangokat, amelyek olyan erősek, hogy beindítják az autóriasztókat?

Rejtélyes hangokat hallani az égből világszerte – bizonyos esetekben olyan erőseket, hogy beindulnak tőlük az autóriasztók.

 

Nemrégiben a nyugalmat megzavaró hangokat hallottak Európától Kanadáig – zúgásként vagy erős kürtökként hangzottak.

Németországban videó kamerával rögzítették az égből érkező zajokat, majd feltöltötték a YouTube-ra, miközben tisztán hallani, hogy a háttérben beindulnak az autóriasztók.

Az internet zsong azoktól az elméletektől, amelyek a hangokra próbálnak magyarázatot adni, Jézus visszatérésnek az ötletétől az előrébb hozott világvégéig.

 

http://2.bp.blogspot.com/

 

Azonban a szakértők azt mondták, hogy van rá racionális magyarázat.

Jean-Pierre St. Maurice, a Saskatchewan-i Egyetem professzora a CTV-nek azt mondta, hogy ez egy elektromágneses zaj, amelyet a sarki fények és (a Földet körülvevő) sugárzási övek bocsátanak ki magukból.

 

David Deming, az Oklahomai Egyetem geológusa már korábban írt a „Zümmögésnek” nevezett jelenségről – „ez a világszerte bizonyos helyeken hallható, rejtélyes és kinyomozhatatlan hang, amit a lakosság kéttizede hall”.

A Scientific Exploration című folyóiratban azt írta, hogy a „Zümmögés” tartalmazhat telefonos adásokat és az USA Tengerészete által használt olyan légi járművek zaját, amelyek a víz alatti kommunikációt figyelik”.

 

A NASA szerint a Földnek van egy „természetes rádiójel-kibocsátása”.

Az Ügynökség közölte: „Ha az embereknek fülek helyett rádióantennáik lennének, akkor a saját bolygónkból származó különös zajok figyelemreméltó szimfóniáját hallhatnánk. A tudósok ’tweek’-nek, sípoknak és légköri zavaroknak hívják ezeket.”

„Ezek úgy hangoznak, mint a háttérzenék egy színpompás sci-fi filmből, csakhogy ez nem sci-fi. A Föld természetes rádiójel-kibocsátása valódi, bár javarészt nem észleljük azokat, mégis állandóan körülöttünk vannak.”

 

Például a villámlás kísértetiesnek hangzó rádiójel-kibocsátást idéz elő, tette hozzá a NASA.

A földrengések nem hallható hangokat is produkálnak Brian W Stump, a Dallasi Déli Metodista Egyetem szeizmológusa szerint.

 

http://strangesounds.org/

forrás: http://www.dailymail.co.uk/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..