Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Miért látogatják már régóta ufók a Földet?

Miközben sokan elismerik a földönkívüliek jelenlétét a világukban, teljesen tanácstalanok, ha arra kellene felelniük, hogy vajon miért vannak itt. Ahogyan az életben sok dolog, úgy a magyarázat is meglehetősen világos és nem esik nehezünkre megérteni. A földönkívüli látogatások elsődleges motivációjának megértése segíthet az ufó-jelenség megfejtésében.

A legtöbb ember úgy hiszi, hogy az idegenek azért látogatják a Földet, hogy nyomon kövessék az emberiség fejlődését és viselkedését. Bizonyos fokig ez akár megfelelhet a valóságnak, azonban sokkalt valószínűbb, hogy időről időre a Föld bolygó egészségét követik nyomon. Végül is, még a tudósaink is eljutottak addig az elképzelésig, mely szerint a Föld egy élő és érző lény. A tágabb kozmoszban az emberi és a nem emberi élet eléggé hasonló lehet. Másfelől viszont keveset tudunk más bolygókról és a tágabb világegyetemről, s ez jelzi, hogy az anyabolygónk rendkívül kívánatos és ritka jelenség a kozmoszban.

 

Az emberek régóta töprengenek azon, hogy az idegen lények miért nem tudatják a jelenlétüket. Ha elsősorban nem miattunk látogatnak ide, akkor miért lepleznék a megjelenésüket. Az emberiség túlélése valószínűleg igencsak hátul szerepelhet a prioritási listájukon. Ha már az emberiség életben maradásánál tartunk, lehet, hogy az nem is szerepel a prioritásaik között. Eljátszottál már azzal a gondolattal, hogy vajon a Föld bolygó értékesebb egy idegen faj számára, ha nem népesíti be az emberiség?

 

 

A Földön minden a rendelkezésünkre áll életünk fenntartásához. Meg lettünk áldva vízzel, napfénnyel, lélegezhető levegővel, elég termőfölddel és élelmiszerrel ahhoz, hogy 7 milliárd embert eltartsunk és etessünk. Földünkön több millió növény-, állat- és rovarfajjal osztozunk, melyek mindegyike fontos szerepet játszik az ökoszisztémában, ami már önmagában figyelemre méltó. Ez kitüntetett hellyé, egy roppant ritka és szokatlan ékkővé teszi a bolygónkat a csillagvilágban.

 

Akik közelebbről követik az ufókat, tisztában vannak azzal, hogy a modern idők legnagyobb ufóészlelési hulláma egybeesett az atomhasítás felfedezésével és a II. világháború során felhasznált atomenergiával. Másként fogalmazva, amikor felfedeztük, hogyan lehet irányítani a nukleáris energiát, akkor példátlan ufóhullámot idéztünk elő.

 

Mind az Egyesült Államokban, mind Oroszországban jól dokumentáltak a nukleáris létesítmények felett lebegő ufók esetei. Szavahihető szemtanúk állítják, hogy a járművek a nukleáris fegyverzetellenőrzési rendszerekkel babráltak. Az ufók és utasaik viselkedése nem véletlen, hanem világos, hogy üzenni akarnak valamit a világnak.

 

 

Sok ember hinni „szeretné”, hogy amennyiben a dolgok kicsúsznának a kezeinkből és beindulna a III. világháború, akkor a földönkívüli testvéreink közbelépnének és megmentenék az emberiséget, de semmi sem állhat távolabb az igazságtól. Az idegenek közbeavatkoznának és megmentenék a Földet, azonban csekélyke idő állna rendelkezésükre és nem lennének elájulva egy olyan fajtól, mely sohasem értette meg, hogy mennyire jó dolog, hogy mindez eleve megadatott számára.

 

Aligha kétséges, hogy a Föld óceánjai, erdőségei, valamint növény- és állatfajai érdemesek a túlélésre. Küldetésük fókuszában egy olyan élő, lélegző, önszabályozó, érző lény áll, mint akin mi is élünk.

 

Az olyan ufóknak hosszú és dokumentált története van, amelyek éppen a természeti vagy ember által kiváltott katasztrófák után jelentek meg. Nem kérdéses, hogy rajta tartják a szemüket azon a „trófeán”, amit mi Földnek hívunk.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.educatinghumanity.com/2014/10/why-ufos-visit-earth.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..