Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Miért lesz szó a következő EGÓMENTESÍTŐ KURZUSON a CSENDBEN LÉTEZÉSRŐL?

Korszakunk embere nincs egységben sem önmagával, sem a természettel, sem Istennel. Szinte állandóan pörgünk, rohanunk és kötelességeink teljesítése közben elszalasztjuk megélni a pillanatok szépségét. Pedig ajánlatos volna! Hát, nem erről szól az élet?

 

Jó volna, ha minél több ember elfelejtené a felesleges kifogásait a tekintetben, hogy miért nem tesz meg olyan dolgokat, mint az elméjének elcsendesítése, a pillanatok mélységes átélése, az élet apró momentumainak megcsodálása és a végtelen energiákból való rendszeresen feltöltődés.

 

2017.03.18.

 

Sok ember magában eziránt vagy egyáltalán nem mutat fogékonyságot és érdeklődést, mondván, ez „hülyeség”, vagy a távoli jövőbe helyezi, és különféle feltételekhez köti a lelki békéjének megteremtésére tett erőfeszítéseket, megmagyarázván, hogy „majd ha több időm lesz rá”. Ezek olyan kibúvók, amelyek nem a valósághoz vezetnek, nem vezetnek el valódi önmagunkhoz, nem nyitják meg az emberi lény belső világába vezető kapukat. Holott e nélkül semmi esélyünk a saját önazonosságunk megtalálására, a legmagasabb szintű spirituális élmények átélésére, a folyamatos boldogságra, de még a pszichológiai értelemben vett jólétre vagy jó közérzetre sem. Utána pedig panaszkodunk, hogy mennyire ver minket a sors, senki sem törődik velünk, sokszor vagyunk frusztráltak, kimerültek és egyre több testi nyavalyánk is „kialakult”.

 

Az ilyen ember még nem értette meg, hogy elsősorban ő a felelős ezekért a tünetekért, élete ilyetén alakulásáért, következésképpen csak döntés kérdése, hogy olyan tudatállapotokat teremtsen, melyek feltöltik a lelke és a szelleme erőforrásait, továbbá nagyszerű életérzéssel öntik el minden egyes sejtjét.

 

Tábor 2017

 

Valójában közted és a céljaid megvalósulása között te magad állsz: a rigolyáid, a kifogásaid, a rossz szokásaid, az önfelmentéseid, a lustaságod, a felelőtlenséged, a figyelmetlenséged, a gyengeségeid stb. De az életed szólhat másról is? Szakíthatsz kisstílű egóddal, amely mindig lebeszél a helyes útról, mely ez esetben a belső csend és harmónia állapotához vezet.

Ahogyan naponta többször megalkuszol, úgy akár naponta többször is fegyelmezhetnéd a fecsegő elmédet, és ha esetleg kedveled a határokat, akkor a negatív gondolatfolyamodnak szabj határt és mondj igent a szabadságra.

 

Én azt állítom: Kételkedni minden tökfilkó tud, helyesen hinni viszont művészet. 

Ehhez hasonlóan: elkülönülni önmagunktól, másoktól, a természettől és Istentől, a legprimitívebb ember is képes egója által, de összekapcsolódni a tudatosság és a létezés rendjével, szépségével és értékeivel már csak az tud, aki másodpercekre, majd hosszú percekre, végül bármennyi ideig elcsendesíti a negatív belső hangját és engedi, hogy a benne rejlő TITOK kifelé hasson az életére. Ennek a titoknak, ami a valóság egy mélyebb, kiterjedtebb formája, a felfedezéséről szól a csendben létezés.

 

Javasolom, ne száműzd magadat a felszínes világba, mert az durva rezgéseinél fogva áradatként fog téged elsodorni és szinte elszívja a teremtő erőidet! Merülj el az érzékeken túli (lelki, szellemi) világodban, ahol rátalálhatsz valódi és kiapaszthatatlan Forrásaidra.

 

Ezért is választottam a következő EGÓMENTESÍTŐ KURZUSOM témájául a CSENDBEN LÉTEZÉS MŰVÉSZETÉT.

 

egómentesítő 2017.02.11.

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..