Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Miért nem valódi a kriogenika?

Mi lehet manapság a kriogenika gyakorlati alkalmazása, és milyen lehetséges fejlesztésekre számíthatunk 20-30 éves távlatban ezen a vonalon?

 

http://s3.amazonaws.com/

 

Michio Kaku válasza:

Milliomosoknak volt olyan célja, hogy fogják a fejüket és folyékony nitrogénben lefagyasztják, majd egy bizonyos jövőbeli időpontban, amikor már minden betegséget képesek leszünk meggyógyítani – rákot és egyebeket –, akkor egyszerűen újra életre keltjük őket. Ebben az értelemben egy bizonyos fokú halhatatlanságot érünk el. Nos, az ördög a részletekben rejtőzik.

 

Először is, amennyiben hirtelen lefagyasztjuk az emberi testet, akkor az a probléma adódik, hogy megkezdődik a jégkristályok képződése a sejtekben. Ahogyan a jégkristályok tágulnak, megrepesztik a sejteket. Tehát más szavakkal, úgy tűnik, hogy az emberi test lefagyasztása, csak felületesen működik, azonban ha az emberi szövetre tekintünk egy mikroszkópon át, akkor a sejtfalak hatalmas átszakadását látjuk.

Most mondhatjuk magunknak, hogy várjunk csak egy percet. A halak meg tudják ezt csinálni, ugye? A halak nem fagynak teljesen át télvíz idején? És a békák? Nem képesek-e önmagukat kiolvasztani egy jégtömbből, amikor a tavasz beköszönt? És a válasz az, hogy igen, de ők ezt fagyállóval tudják megcsinálni, ami nem más, mint a glükóz (szőlőcukor).

 

Íme, hogyan is működik ez. Tudjuk, hogy ha fagyállót teszünk az autónkba, akkor – még ha kint minden teljesen meg is fagy –, az autónkban található folyadék továbbra is normálisan fog keringeni, és ezért az autónk továbbra is működni fog. Ugyanilyen elv szerint, a glükóz egy fagyálló a békák és bizonyos halak számára, amiknek a teste továbbra is folyékony formában tud maradni folyékony állapotban lévő vérkeringéssel, mely akkor is áramlik, hogyha azok teljesen megfagynak a szabadban.

 

http://governmentcontractingtips.com/

 

Na, már most, ez nem azt jelenti, hogy a jövő egy bizonyos pontján képesek lehetünk létrehozni a testünk számára valamilyen fagyállófajtát, hanem azt jelenti, hogy a békákban és a halakban lévő glükóz-szint, ami lehetővé teszi számukra, hogy tetszhalálba süllyedjenek, jelenleg megölné az emberi lényeket.

Ezért lenne szükségünk a géntechnológiára. Tehát én nem állítom, hogy ez lehetetlen. Csupán azt állítom, hogy az örökéletet ily módon hirdető szervezetek lehet, hogy akkor vezetik félre a társadalmat, amikor a test kiolvasztására kerül sor, mivel amit kapunk, az halott szövet.

 

Forrás: youtube

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..