Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Miként motiválhatod a lelkedet?

Szentelj időt a lelkeddel való kapcsolatfelvételre! Bár tanítok, előadást tartok, tanácsokat adok és kapcsolatba lépek a magasabb rendű Lélekkel, időről időre még nekem is szükségem van a saját lelkem ösztönzésére. Nagyon fontos, hogy időt szánjunk ezekre a nagyon is fontos tevékenységekre a napi rutinunk során.

 

2-1

 

Nem számít, mennyire vagy e terület szakértője, vagy mennyire szárnyalsz túl másokat a sportban vagy a művészetben, létfontosságú, hogy motiváltnak érezd magadat, máskülönben nem érheted el a benned rejlő teljes lehetőségtárat. Tudom, hogy amikor az emberek motiváltak, akkor izgatottak lesznek az életük, a munkájuk és a kapcsolataik miatt. A legfontosabb, hogy érzik, hogy időt fektettek valami olyan érdemleges dologba, ami a magasabb jót szolgálja. Ugyanakkor motiváltnak lenni azt is jelenti, hogy javítod a teljesítményedet, továbbá hatékonyabbá teszed az idő- és energia-felhasználásodat.

 

Lelkünk ösztönzésének megvannak a maga előnyei

 

Önmagunk és lelkünk motiválásával a körülöttünk lévőket is arra buzdíthatjuk, hogy átérezzék az előnyeiket. A motiváltság pozitív hozzáállást jelent az élethez, alkalmazkodóbbá tesz a változásokkal való megbirkózáshoz, legyen szó munkáról vagy otthonról. Olykor meg kell állnunk és el kell takarítanunk az életünk útjában álló felfordulást.

 

Érzem, hogy amint közeledni kezdünk egy újabb év végéhez, remek idő kínálkozik önmagunk átvizsgálására. Nézd át, hogy mi működik és mi nem, majd tedd fel magadnak a kérést: „Ideje volna-e bizonyos változásokat meghozni és ösztönözni a lelkemet?”

 

Hiszem, hogy mindnyájunknak szüksége van erre. Egy állandóan változó világban még inkább fontos, hogy időt szánjunk önmagunkra. Tehát, remélem, hogy ez a cikk megteszi a hatását és arra inspirál téged, hogy ösztönözd a lelkedet!

 

John leckéje

 

Ezen a héten szánj időt saját magadra. Vizsgáld meg, hogy életed melyik területe szorul rá egy kis munkára. Hol vagy leragadva, illetve mit szükséges megváltoztatnod? Ezek egészen egyszerű dolgok is lehetnek, avagy elhatározhatod magadat egy nagyobb váltásra, mint amilyen a munkahelyváltás, a költözés, vagy egy hosszú távú kapcsolat megváltoztatása.

 

Tedd egyénivé a motivációs felfogásodat! Kérdezz meg magadtól egyszerű és alapvető kérdéseket. Például ilyeneket:

 

  • Azzal foglalkozom-e, amit szeretnék?
  • Azt valósítom-e meg, amiről érzem, hogy elérhetem?
  • Egészségesnek érzem-e a testemet?
  • Összhangban van-e a testem, a lelkem és a szellemem?
  • Jóban vagyok-e magammal?

 

Ha az ilyen típusú kérdésekre a válasz igen, akkor jó úton jársz. Viszont, ha hozzám hasonlóan tudod, hogy néhány életterületed változtatásra szorul, akkor itt az ideje. Fordítsd rá némi időt és tedd fel magadnak az ilyesfajta kérdéseket! Hagyd, hogy a lelked vezessen!

 

Ne legyél türelmetlen és ne várj azonnali válaszokat, hanem várakozz! Jönni fognak. Lehet, hogy a legváratlanabb pillanatokban. Mihelyt nekiláttál az életed apró változtatásaiból álló utazásnak, érezni fogod, amint lelki erőd növekedésnek indul, s hogy beindult a lelked ösztönzésének folyamata.

 

Élj lélekkel teli életet!

 

Forrás:

http://www.riseearth.com/2016/12/how-to-motivate-your-spirit.html

 

Fordító: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..