Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Milyen egy arkangyali töltődés?

2011. december 22-én arkangyali töltődésen voltunk Horváth Zoltán látó vezetésével a Börzsönyben. Aki velünk tartott, annak maradandó élményben lehetett része. Mellékeltem is néhány olyan fotót, amelyet nem Zoltán készített a saját profi fényképező technikájával, hanem egy kedves résztvevő kapta őket lencse végre. Mitől arkangyali egy töltődés? Ki vehet benne részt? Miben tér el egy angyali meditációtól vagy szeánsztól egy ilyen spirituális élmény? Milyen hatást gyakorolnak az emberre az arkangyali energiák? Lesz-e kiemelt jelentőségük 2012-ben az angyali erőknek?

Nem kívánok ódákat zengeni az angyali világokról, megteszik ezt helyettem mások. Engem a tények és a megtapasztalható valóság érdekelt mindig is. Van, aki beéri egy kis borzongással és egy jól hangzó ideológiával, én nem ilyen vagyok.

Több mint másfél évtized tapasztalata, konkrét spirituális képességek és egy tudatosan érzékelhető felsőbb vezetettséggel a hátam mögött sem állíthatom, hogy többel rendelkeznék szerény ismereteknél az angyali lényeket és az angyalok világát illetően. Számomra nem hit kérdése az, hogy angyali erők nyilvánulnak meg a világ különböző pontjain és ontják áldásos hatásaikat a mi életterünkbe.
Ezek többségéről az emberek egy részének halvány sejtelme sincs, legfeljebb szent helyeket tételeznek fel efféle jelenségeket. Sokan talán elképzelhetetlennek tartják, hogy az angyali erőterek a természet lágy ölén, úgyszólván bárhol előfordulhatnak. Természetesen olyan esettel is találkozunk, amikor egy ősi angyali erőtér fölé emelt pogány szentély helyére egy másik vallás emelt templomot vagy valamilyen kultikus építményt. De én most elsősorban azokról az angyali átjárókról beszélek, amelyekhez ma megfelelő időben, némi spirituális iránymutatás mellett el lehet zarándokolni és töltődni lehet.

Az angyali energiák egy részéhez nem juthat az ember hozzá például egy meditáció folyamán. Léteznek olyan erőterek, amelyek ősidők óta adott helyen nyílnak és záródnak, mint egy orgona sípjai a zenemű kottáját követve. Amikor kitárt állapotban vannak bizonyos erőmezők, akkor lehet őket meglátogatni.
De mint az lenni szokott például a hadseregben, itt is megvan egyfajta hierarchikusság és tiszteletadási gesztus. Az alá-fölérendeltség ebben az esetben annyit jelent, hogy egyes angyali energiák csak egyes lelkek esetében nyilvánulnak meg. Ha ilyen lélek kíséretében vesz rész valaki egy töltődésen, akkor egészen más, sokkal kézzelfoghatóbb és hatásosabb élményben lehet része, mintha másként tenne.

További szempont, amit nem ildomos figyelmen kívül hagyni, hogy az angyali energiák egy típusa rezgésszámuknál fogva nem könnyen lépnek kapcsolatba az emberi aurával.  Az angyali és különösen az arkangyali energiák frekvenciája nagyon magas. Úgy is mondhatnám, hogy az emberi aura rezgései túl alacsonyak általánosságban véve. Bárhonnan is nézzük, egy komoly rezgéskülönbséggel kell számolnunk az arkangyali erők és az emberi energiamezők között. Ennek áthidalásában tud segíteni egy spirituális szempontból fejlettebb aura. A fejlettebb kisugárzás összeköti a rezgésszinteket és elősegíti az esetlegesen gyengébb állapotú és alacsonyabb rezgésű aurák sikeres töltődését. Ez nem elhanyagolható hatékonysági szempontból.

2012-ben mind Magyarország, mind a világ különböző pontjain számos angyali erőtér fog aktivizálódni, hosszabb-rövidebb időre megnyílni. Ez már a korszakváltással összefüggő szükségszerűség. Elvben sokaknak megadatik a lehetőség arra, hogy ilyen mentális és asztrális „nedűkből” táplálkozzanak. Azért fogalmazok így, mert az angyali-arkangyali energiák olyanok a szellem és a lélek számára, mint a testnek a kenyér, csak ezek a spirituális részek életfenntartásában játszanak fontos szerepet. Aki merít belőlük, végeredményben a saját szellemi-lelki kibontakozását és harmonizálását támogatja általuk.

Minden év és azon belül az egyes időszakok valamilyen angyali befolyás alá tartoznak. Ahogyan a csillagjegyek és az egyes égi jelölők is egymást váltva befolyásolják az életünk egyes területeit, úgy az angyali lények is időről-időre beleszólnak-belefolynak a mi sorsunkba. 2012-ben egyre több segítő impulzus fog érkezni az angyali szférákból. Az egyéni emberen és a szabad akaraton múlik, hogy ki él ezekkel a lehetőségekkel.

Jómagam azon az állásponton vagyok, hogy nem szabad elvárásokkal nekiállni az angyali energiákhoz. sokkal inkább hagyni kell, hogy azok maguktól fejtsék ki és éreztessék hatásaikat. Bármit is kapunk közvetlenül töltődés közben benső megtapasztalásként, azért hálásak lehetünk. Mint az a fényképeken is egyértelműen látszódik, számtalan energiagömb tölti ki a teret és működik közre a töltődésekben. Ezek különféle kellemes érzeteket és élményeket válhatnak ki az elmélyülő emberben. Nagyjából 15-20 perc elegendő ahhoz, hogy valaki annyi angyali energiát szívjon magába, amennyit csak tud.

Az angyali erők többnyire a fő csakrák (energiaközpontok) valamelyikén keresztül töltődnek be az aurába és teljesen tudatosan találják meg a helyüket, hiszen nem érdemes elfelejteni, hogy az „angyali gömbök” az angyali lények részei, s mint ilyenek, spirituális tudatossággal bírnak. Minél több rezgésemelő, tisztító, auraépítő és –fejlesztő energiát szívünk magunkba, annál közelebb kerülhetünk az isteni világokhoz és a saját eredetünkhöz, Istenhez.

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..