Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Min múlik az ember fejlődése?

Amikor megszületünk, akkor a születés pillanatára felállított horoszkópunk lesz a születési horoszkópunk. Ezt nevezzük radixnak. Ez tartalmazza a batyunkat erre az életünkre. Sőt, az előző batyuinkról is található benne némi utalás. Ez a karma asztrológia hatásköre. A kérdés az, hogy ha ennyire egyszerű a dolog, akkor miért nem tanul meg minden ember olvasni a csillagokban?

 

 

Mondjuk taníthatnák ezen tudományt már az általános iskolában is, így mire felnövünk, komplett életterv lenne a kezünkben. Az elgondolás remek, de ezzel sem lennénk jelentősen előrébb. Jól kitalálták ám ezt ott fent!

 

Az önismeretünk nyilván sokkal szélesebb körű lenne, de számtalan dolog továbbra is kérdőjel maradna. Minden jegynek, aszcendensnek, bolygóállásnak és fényszög kapcsolatnak számos jelentése van.

Gondoljunk csak bele, működtethetjük energiáinkat magas szinten és alacsony szinten egyaránt. Életünk egyik legfontosabb küldetése, hogy eljussunk a legmagasabb megismerésekhez. Célszerű hát azzal foglalkoznunk, ami bennünk van és emelni azt. Tökéletesíteni képességeinket, kiaknázni tehetségünket, megélni álmainkat. Ez nagyon egyszerűen hangzik, mégsem tesszük.

 

 

Gondoljunk csak bele. Rengeteg időt töltünk azzal, hogy azon emésszük magunkat, ami nem megy. Szomorkodunk kudarcainkon. Kivetítjük másokra a problémáinkat. Különböző összehasonlításokat végzünk, pedig ott mélyen belül pontosan tudjuk, hogy ezek a gondolatok nem vezetnek sehova. Nem másokhoz képest kellene meghatározni magunkat, hanem saját fejlődésünk apró lépéseinek kellene örülni.

 

Fontos, hogy mindig legyenek céljaink! Akit nem lehet motiválni, akinek nincs nyomógombja, az nem képes a fejlődésre. Persze, a fejlődést is sokféleképpen lehet értelmezni. Van, akinek az anyagi gyarapodás jelenti a fejlődést, van, akinek a siker a mindene, mások csak a lelki megélésekre koncentrálnak. Nem szerencsés csak az egyik, vagy a másik dolog mellett voksolni, hiszen a világ összetett. Azt is el kell fogadnunk, hogy nem tudunk minden életterületen egyaránt száz százalékon teljesíteni, hiszen emberek vagyunk, így vannak korlátaink.

 

Az igazság valahol középen van. Meg kell ismerni a lehetőségeinket, időt kell szánnunk az önismeretre, és akkor el tudunk indulni a saját utunkon, önnön magasabb minőségeink felé.

 

Liszkay Judit

Okleveles asztrológus

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..