Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Minden összeomlik, pontosan, menetrendszerűen!

Több elképesztő történet került felszínre, amely egy határozott társadalmi irányváltást mutat a fősodrású média állandósított, félelemre alapozott monopóliumának dacára.

 

http://media.salon.com/

 

 

McKee-ben (Kentucky) két korrupt hivatalnokot tartóztattak le a közbizalommal való visszaélés, szervezett bűnözésben való részvétel miatt, beleértve a zsarolást vagy kényszer alkalmazását, a nyilvántartások meghamisítását, az okirat hamisítást másodfokon, az üzleti nyilvántartások meghamisítását és a büntetővád könnyítést.

 

Jóllehet ezek csupán alacsonyabb kormányzati szintű letartóztatások, mégis mintául szolgálhatnak olyan magasabb hatalmi pozíciókban lévőknek, akik az emberiség legjobb érdekei ellen dolgoznak.

 

Egy másik érdeklődésre számot tartó sztori az, hogy a római katolikus egyház korrupcióba keveredett.

 

„Ferenc pápát meglepte a szerdai botrány sújtotta Vatikáni Bank, s visszahívott négy bíborost egy felügyeleti testületből annak a papi pénzügyi intézmény felfüggesztésével, amit az elődjétől örökölt meg.”

 

Erről, valamint arról, hogy miért éppen MOST történik mindez, többet is el fogok árulni a cikk végén.

 

Ha ez nem volna elég, volt egy bejelentés egy olyan ÚJ alternatív üzemanyagról, amely biztonságos, nem szennyezi a levegőt és költséghatékony.

 

http://2.bp.blogspot.com/

 

A BlackLight Power, Inc. (csak a mihez tartás végett, a BlackLight Power jelentése: Fekete Fény Energia/Áram – megjegyzés Tőlem) bejelentette, hogy a laboratóriumukban szabadalmaztatás alatt álló, áttörésnek számító technológia, a Solid Fuel-Catalyst-Induced-Hydrino-Transition (SF-CIHT) segítségével több millió watt energiát állítottak elő.

 

Egy liter BlackLight áramforrás képes annyi energiát termelni, mint egy olyan központi energiafejlesztő erőmű, amely meghaladja annak a Fukushima Daiichi négy korábbi reaktorának az összteljesítményét, amely a világtörténelem egyik legrosszabb nukleáris katasztrófájának volt a színtere.

 

A BlackLight Power szerint:

A mi biztonságos, nem-szennyező energiatermelő rendszerünk katalitikus úton alakítja át a H2O (víz) alapú szilárd tüzelőanyag hidrogénjét egy olyan nem-szennyező termékké, alacsonyabb energiaállapotú hidrogénné, amelyet „Hydrino”-nak hívunk, lehetővé téve, hogy az elektronok kisebb sugarú pályákra kerüljenek az atommag körül. Az energia H2O üzemanyagból szabadul fel, amely szabadon hozzáférhető a levegő páratartalmában, és ez az ugyanilyen mennyiségű, magas oktánszámú benzinnek százszorosa.

 

A cikk továbbá azt is állítja, hogy „a SF-CIHT energiaforrás a közlekedés minden formáját nagymértékben megváltoztathatja: az autózást, az áruszállítást, a vasúti, a tengeri és a légi közlekedést, sőt még az űrhajózásét is, ahol az energia sűrűsége egymilliószorosa egy Formula 1-es versenyautó motorjának, s tízmilliószorosa egy sugárhajtásos gép motorjának.”

 

Amint ezt a technológiát piacra dobják, meg fogja változtatni a világról alkotott képünket. Nem leszünk ráutalva többé a petrodollárra (petrodollár = kőolajexportáló országok által szerzett jövedelem) és annak a szennyezettségére, mivel átlépünk az innováció új világába. Intsünk búcsút a benzinkutaknak és köszöntsük a hidrogén motoros autókat! A jövő most történik!

 

Azok számára, akik követik az asztrológiát, a Plútó 2008-ban belépett a Bakba és ott is marad 2023-ig. A Plútóról azt tudjuk, hogy ő a „Romboló” és mindent széttép, amiben szolgálja az emberiség javát. Menetrendszerűen 2008-ban láttuk a bankok százainak a csődjét, a „túl nagy, hogy bedőlhessen” bankokat leszámítva. A Bakban tartózkodó Plútó továbbra is mindent szétszed, ami nincs harmóniában az emberiséggel, miként megfigyelhetjük majd a pénz, a kormány és a vallás összeroskadását is.

 

Ha eddig nem tetted volna, hagyd abba a tévézést, mert ez a bolygón folyó legnagyobb agymosás. Alternatív hírportálokról Informálódj a hírekről, és kezdj el a lelki szemeid előtt látni (vizionálni) egy olyan világot, amilyet szeretnél, mert a gondolatok gyorsabban öltenek testet, mint valaha!

 

Közben pedig élvezd az utazást!

 

Forrás: www.in5d.com

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..