Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mire figyeljünk 2010 februárjában? – Horváth Zoltán látó iránymutatásai

Horváth Zoltán, online magazinunk spirituális szakértője, teljesen egyedi képességei segítségével fürkészi a sorsunkat befolyásoló energiák, erők és fluidumok ránk gyakorolt hatásait. Tőle származnak az alábbi információik.

 

 

Érdemes az esztendőt hónapokra bontani, mert minden egyes 28-30 napos ciklusnak megvannak a maguk speciális hatásai, melyek döntő módon alakítják a sorsunkat. Az emberek – mivel nem látók – nem is képzelik, hogy gondolataikat és érzelmeiket milyen gyökeresen befolyásolják, terelik és irányítják az energiák. Ezek az erők lehetnek égiek, mint például a bolygók energiái, ugyanakkor származhatnak a Földből is, mint a különféle természetes erőterek energiái. Ha valaki megismeri az aktuális hatásokat és kihasználja a támogató, pozitív erőket, ugyanakkor elkerüli a hátráltató, negatív hatásokat, egészen biztosan boldogabb és felszabadultabb életet élhet. A harmonikus élet tehát már itt elkezdődik, és nem igényel emberfeletti teljesítményt.

 

2010 februárjában picit jobban kéne figyelnünk a saját felelősségünkre, vagyis arra, hogy mi magunk milyen hatással vagyunk gondolataink és érzéseink által a saját sorsunkra. Az embert élete során nagyon sok dogma és hiedelem befolyásolja, ezek teremtő ereje hatalmas, kihatásai elképesztőek. Amit elsőként meg kell értenünk az életünkben, az a világ dolgaival kapcsolatos felelősségünk. Mindenkinek van egy kis világa. Ez a legkisebb világ az aura – a személyes energiamezőnk –, ami körülvesz bennünket és áthatja az életünket. Ez az aura eltárolja az érzelmi energiáinkat, a gondolati energiáinkat, a hitünket és szinte mindent, ami befolyásolja a rezgésünket. Ezt folyamatosan hurcoljuk magunkkal és ez érezhető mások számára is. Ezért nagyon fontos, hogy tisztán lássunk az életünkkel kapcsolatban. Ez nagyon sok mindent áthat az emberi társadalmakban, ahol nem különülnek el egymástól élesen a dolgok: hatunk egymásra, egymás viselkedésére, érzéseire és gondolataira.

 

 

Mi, emberek, magunk és együtt közösen alkotjuk az életet. Jó, ha tudatosítjuk, hogy ha problémánk van, azt mi magunk okozzuk, nem mások, mivel mi mindannyian egy bizonyos rendszer alkotórészei, elemei vagyunk, s bizony a ma elkövetett tetteink, a ma meghozott döntéseink kihatnak a velünk és másokkal jövőben megtörténő eseményekre. Ezt a februári időszakot több planetáris energia is meghatározza. Elsősorban a Mars és a Nap hatásai erőteljesek. A Mars energiái fokozatosan gyengülnek, de azért még éreződik a konfliktushelyzeteinkre és az idegrendszerünkre gyakorolt provokáló hatásuk. Ezzel szemben a Nap most kezd erősödni, vitalitásával és energikusságával új dinamikát visz az életünkbe.

 

Bármennyire furcsa a 2010-es év energetikai szempontból csak február 9-én veszi kezdetét. Sem a mi naptárszámításunk, sem a kínai nem pontosan követi le a spirituális erőtérváltásokat. Ettől függetlenül, a változást a bőrünkön érezhetjük. Ilyenkor különösen ajánlott az ember teremtő erejének a növelése, mert sokan kimerülnek ebben az időszakban,  úgyszólván kifogynak a kreatív energiájukból. Ezért aztán fokozottabban figyeljünk erre, mert a lemerültségünk figyelmetlenséget és csak újabb konfliktusokat szülhet.

 

2010 februárjában ható sorsbéli energiák a fej és a szív tisztulását segítik. Ez az időszak arra tanít bennünket, hogy megértsük, nem kell erőszakosan kézbe venni a sorsunk irányítását, de ugyanakkor elő tudjuk segíteni az érés folyamatát. A valódi sikerhez stabil alapokra van szükség. Ezek megteremtése kezdődhet most el.

 

Száraz György

 

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..