Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mit árul el az aurád vizsgálata?

Az aura az emberi energiamező, amely áthatja a testünket, teret ad a lelkünknek és a szellemünknek. Életünk folyamán mindent megőriz magában a szó legszorosabb értelmében. A nyugati tudományos nézetek nem mondanak ellent a spirituális tradícióknak, az őshagyománynak, bárhogy is próbálják másként beállítani a hangadók a saját véleményüket egységes tudományos paradigmának feltüntetve. Ne feledjük, hogy a mezőelméletek és az egymásba ágyazódó terek kölcsönhatásai, a kvantumfizika jelenségköre és a holografikus világmodell alapján az aura érthetővé és elfogadhatóvá válik az igazságkereső ember előtt, aki hajlandó saját megszokott fogalmi kereteit meghaladni és nyitni a valóság ismeretlen térségei felé.

 

Az aura alkalmas arra, hogy kielemezzük segítségével az embert mint olyat Legyen szó egészségügyi, pszichológiai vagy spirituális kérdésekről és dimenziókról, a megfelelő szakemberek és beavatott papok képesek az aura érzékelésére. Aki mást állít vagy csalódott, az ne adja fel, mert valószínűleg ő még nem járt a megfelelő auraelemzőnél!

 

4

http://www.ahealinghand.net/

 

Az aura sokat segíthet az ember önismeretében. Nyilvánvalóan nem úgy, hogy egyszer csak elkezdi látni valaki az aurát. Mert elárulok egy titkot: a saját auránkat nem úgy látjuk, ahogyan másokét. Az auralátás elsősorban úgy lehet önmegismerésünk és lelki fejlődésünk szolgálatára, hogy egyszer bizalmat szavazunk valakinek, akit tapasztalt auralátónak gondolunk, felteszünk neki pár kérdést önmagunkról, vagy ha úgy döntünk, akkor semmit se árulunk el neki, s végighallgatjuk, milyennek lát bennünket az, akivel életünkben most találkoztunk először, mégis belénk lát. Egy hiteles és őszinte auralátó esetében meg fogunk döbbenni, mennyi mindent elárul rólunk.

 

A jó auralátó olyan, mint egy jó orvos: tapintatos, őszinte, jóindulatú és segítőkész. Nem csupán a levegőbe beszél, hanem tolmácsolja számunkra, amit a „műszereivel” érzékel. Ebben az esetben a műszer egy képesség, amely olyan fényeket és sugárzásokat észlel, amiket a szokványos emberi szemek nem képesek felfogni, a „harmadik szem” viszont igen.

 

Amit a legtöbb ember intuícióból érez, azt az auralátó objektíven látja. Ahogyan az emberek hallásában és tapintásában is óriásiak a különbségek, ha érzékenységről van szó, úgy az auralátónak is egy bizonyos érzékszerve működik az átlagemberhez képest ultraérzékenyen. Hogy mi váltotta ezt ki: önfejlesztő auragyakorlatokkal érte-e el ez a tudatos képességet, vagy vele született adottsága indult be spontán, az esetünkben mellékes. A lényeg ugyanis a hitelesség: képes-e valós képet adni a hozzá forduló idegenről vagy sem. Tapasztalatom szerint erre egy auralátó feltétlenül képes.

 

Egyiptom 2016

 

Az aura állapotát külső és belső tényezők egyaránt meghatározhatják.

 

Példák külső tényezőkre:

 

 • Az ország és a térség kisugárzása, ahol élünk.
 • Azoknak a helyeknek a kisugárzása, ahol sok időt töltünk: fekhely, munkahely, kert stb.
 • Azoknak az embereknek az aurája, akikkel mélyebb, intimebb kapcsolatban állunk: családtagok, párunk, szeretteink stb. sok energiát adhatnak át.
 • A különféle környezeti tényezők: a napsütéstől kezdve az évszakokkal bezárólag számtalan környezeti tényező hatással van az auránk állapotára.
 • A táplálkozásunk és a vízfogyasztásunk.
 • Káros szenvedélyeink is ide értendőek, hiszen nyomot hagynak bennünk.
 • A szellemi lények előfordulása ott, ahol élünk. Éjszakai látogatóink.
 • Szent helyeken áhítattal töltött idő. (Például a Naptemplomunkban és a Napkertünkben eltöltött idő.)…

 

Példák belső tényezőkre (több százat tudnék felsorolni, de csak néhányat ragadok ki ízelítőként):

 

 • Velünk született adottságok, hajlamok és készségek
 • Egészségi állapotunk: bizonyos genetikai sajátosságok vagy betegségek
 • Kor
 • Gondolkodásmód és megismerésünk határai
 • Érzelemvilágunk fejlettsége és fejleszthetősége
 • Mentális képességek és kapacitás
 • Személyiségvonások és tulajdonságaink: önbizalom, önértékelés, félelmek, szorongások, gátlások, problémamegoldás, konfliktuskezelés…
 • Valódi identitásunk (a szexuálistól a transzcendentálisig)
 • Spirituális adottságok és kvalitások (energiaadás, auralátás, médiumitás stb.)
 • Tudatalatti állapota és tartalma
 • Stressz-faktorok és oldhatóságuk
 • Fájdalomtest és emléksúlyok
 • Egónk kiterjedtsége és befolyása
 • Testi, lelki és szellemi harmónia
 • Hozott és szerzett karmánk…

 

Az auralátásról sok mindent meg lehet tudni könyvekből, de az igazi tehetség ritkaságszámba megy. Sokan úgy vélik, hogy indigó, kristály- és egyéb különleges auraszínéről elnevezett gyerekünknek már zsebben van ez a képesség. Távolról sem. Sajnos, a mai antispirituális társadalmi normák és maradi szemléletű, sokszor vallásos színezetű szülői módszerek évek alatt képesek hatástalanítani az olyan típusú csodálatos képességeket, melyek közé az auralátás is tartozik.

 

8

 

A felnőtt auralátókból sokkal kevesebb van, mint gondolnánk, mivel tinédzser korszakunkra ez a képesség inaktívvá válhat. Sokkal kevesebb az auralátó, mint ahányan hirdetik magukról, mivel akik nem látnak aurát, azokat bárki meggyőzheti, megvezetheti (Ez a jelenség sem ritka.). Ugyanakkor olyan auralátó, aki több évtizeden keresztül összegyűjtött tapasztalatokkal rendelkezik, és akinek a képességei az évek folyamán gyarapodtak, már csak alig-alig akad. Kívánom, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő auralátót, mert új korszakunkban nagy szükség van olyan emberekre, akiket látó, tudó, érző, halló, közvetítő képességekkel ruházott fel az Ég. Ezek egyike barátom, Horváth Zoltán auralátó.

 

Horváth Zoltán titkárságának elérhetősége: fenylovagjai@gmail.com

 

Sok éven át kerestem és tapasztaltam különféle látó személyeket. Jó sorsom jobbnál jobb emberekkel ismertetett össze. Ezt onnan tudom, hogy ezekben a körökben mindenki elismeréssel szólt a másikról, soha nem becsmérlően. Ezt egyébként mindenkinek a figyelmébe ajánlom: Tartsd magad távol azoktól, akik olyanokról mondanak negatív kritikát, akiknek korábban elkötelezett híveik voltak. Semmi nem rosszabb és alantasabb a köpönyegforgatóknál! Ez Jézus óta semmit sem változott. Természetesen az egoizmus és az önbecsapás is látható egy aurában, de tartok tőle, hogy az ilyen emberek nem fognak hiteles auralátóhoz fordulni tanácsért.

A jóindulatú, fejlődni vágyó és ébredező társadalom viszont egyre több tanácsot, tudást és energiát kaphat a beavatottakon keresztül. S ez mindenképpen előre mutató tendencia!

 

Horváth Zoltán

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

 • Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)
 • Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)
 • Bel- és Külföldi zarándoklatainkon
 • a Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott Istentiszteleteinken
 • Szer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)
 • Főnix programunkon
 • Ébresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Őszi Szernap jpg

 

Bővebb információ:

napvallas@gmail.com

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..