Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mit tapasztaltunk a Nagy Piramisban?

Minden turistának Kairóban nagyjából ugyanazokat az unalomig ismételt információkat zúdítják a fejére: a mai Egyiptom történelmét, majd az ókori magaskultúra feltételezett múltját rengeteg adattal, dátummal, fáraónévvel és elmélettel. Minket azonban jobban érdekelt az, amit az átlagember nem hall, sőt még a régészek elől is rejtegetnek. Találtunk ilyen dolgokat is!

 

Mi fenntartások nélkül elfogadjuk azokat az élményeket és tapasztalatokat, amelyeket Egyiptomban átélünk. Toleránsak vagyunk minden nézettel szemben, ugyanakkor megvan a magunk külön bejáratú tudása, amely Egyiptom titkait feltárja számunkra. Köszönhető ez mindenekelőtt Horváth Zolinak. Azt is megválaszolom, miért.

 

Horváth Zoltán barátomat, az Enigma című műsor vezetőjét és szerkesztőjét, sokan mint tévés „arcot” ismerik, holott ő elsősorban „Látó”, aki gyerekkora óta fejleszti isteni képességeit, amelyek az energiák látásától indult és több mint másfél évtized alatt elképesztő szintekre fejlődött. Nem tisztem dicsérni őt, de bátran ki merem jelenteni, hogy csak maroknyi hasonló tudású és képességű ember él a Földön a 21. században, mint Ő. Vele és általa a 2012-es egyiptomi zarándoklatunk emlékezetesre sikerült.

 

Spirituális utazásunk mindjárt azzal kezdődött, hogy éjszaka léphettünk be a Nagy Piramisba, s nem nappal, amikor mindenféle turistacsoporttal kell közelharcot vívni a helyért. Éjjel – a sziderikus idő alatt, ahogyan az ősi egyiptomiak mondanák – egészen mást sugároz magából a piramis, mint nappal. Az éjjel a mágia, a titkok, a varázslat, a csillagok és az istenek ideje. A nappal is csodás, de az másra való.

Nos, volt szerencsénk egyedül „birtokba vennünk” és zavartalanul felfedeznünk Gízában a Nagy Piramis három megnyitott kamráját. Az átlagos turistákat természetesen csak a legfelső, ún. Király Kamrába engedik be, ahol egy gránitszarkofág foglal helyet egy gránitteremben, de előttünk most kinyíltak a többi termet lezáró lakatok reteszei is, és magunkra maradhattunk.

 

A Nagy Piramis, amit szándékosan nem nevezek Kheopsz Piramisnak, mivel nem sok köze volt a félve tisztelt Hufu (Kheopsz) fáraóhoz, valójában egy hangoló berendezés, amely nagyító lencseként gyűjti be a kozmikus sugarakat. De ne gondoljunk mindjárt a fizikából ismert, eddig felfedezett parányi részecskékre, mivel ehelyütt rejtélyes, magasabb síkokon mozgó, kozmikus energiákról van szó. Olyanokról, amelyeket az emberi szem nem láthat, ellenben az aurát és egyéb síkokat látók annál inkább érzékelnek. Szóval, a Nagy Piramis egy csodálatosan megtervezett rezonátor, amelyet alkotói a csillagokra hangoltak. Ahogyan a Föld forog és az egész Naprendszerünk száguld a kozmoszban a maga sajátos, elrendelt pályáján, úgy az egyes piramisok más és más csillagok, illetve csillagképek energiáit közvetítik.

 

Nem minden piramis alkalmas erre. A piramisokat olyan, az emberi értelemnél és tudatosságnál fejlettebb intelligenciák tervei alapján építették, amelyeket még csak most kezdünk kapiskálni, de jelen intelligenciahányadosunkkal egyelőre csak olyanok vagyunk, mintha vakok tapogatnák egy elefánt különböző testrészeit, vagy mintha halak próbálnának értekezni a tenger felett repülő sirályok életéről. Egyszerűen a piramisok rejtélye meghaladja a jelenlegi technológiai, tudományos paradigmáinkat, és egyáltalán az emberi tudat aktuális fokozatát. Intuícióinkra pedig csupán annyiban hagyatkozhatunk, amennyire merünk. Nem így áll a helyzet Horváth Zolival, aki hajszálpontosan elmagyarázta, hogyan működik a Nagy Piramis, aktuálisan milyen energiákat sugároznak magukból az egyes helyiségei, azok milyen célt szolgálnak, és hogyan hasznosíthatja azokat a rezonanciákat az ember.

 

Mivel erről külön dokumentumfilm is fog készülni, ráadásul a hely is meglehetősen szűkre szabott, csak dióhájban említek néhány spirituális felismerést.

Zoltán azt is elmagyarázta, hogy az egyes termeket nem érdemes túl gyorsan megközelíteni, mert az aura nem tudja egyből felvenni azt a „fordulatszámot”, azt a fajta rezgésminőséget, amelyet a termek ontanak magukból. Minden folyosó, illetve járat több szakaszra oszlik, ahol ajánlott több idő eltölteni, hogy az aurák felhangolódjanak és megszokják a rendkívül magas rezgést.

 

A piramis minden, általunk meglátogatott kamrája elképesztő minőségű és sűrűségű energiákat juttatott az auráinkba.

A gránitterem rezgéseit a sejtjeinkben lehetett érezni, szinte a csontvelőik hatoltak. Belsőnk megtelt valamilyen sűrű, erős, mégis kellemesnek mondható energiával. Percek alatt mindenkit – tudót, hívőt, laikust és kétkedő egyaránt – letaglózott az a rejtélyes erő, amely akkor ott megnyilvánult.

A középső kamra egy egészen más minőségű energiát sugároz magából. Jóval finomabb, légiesebb, lágyabb érzést ad, amely szinte össze sem hasonlítható az előzővel. Az ember ennek hatására az ébrenlét és az álom határmezsgyéjére sodródik, amely kitűnő alkalomnak bizonyul a rendhagyó meditációs élmények és látomások átélésére, illetve a tudati utazásokra.

A befejezetlen terem, amely mélyen benyúlik a földfelszín alá, szintén tartogat meglepetéseket az ember számára energiák tekintetében. A lélekre ható energiákkal találkoztunk itt, melyeket nem is lehet szavakba foglalni. Ha mégis megpróbálom érzékeltetni, akkor a tökéletes eggyé válás, a feloldódás, a végtelen, tiszta csend állapota ez, amelyre minden ember vágyik legbelül. Ez egy olyan transzcendentális, isteni részünknek adott üzemanyagot, amelyik túl van az idő és a tér korlátain. Nem akarok áradozni tovább róla, de aki ott befelé fordult és át tudta magát adni a hatásoknak, az életre szóló élményt szerezhetett.

 

Írhatnék még arról, hogy a Nagy Piramis legalsó termében található a híres Lelkek Kútja, legalábbis annak egyik példánya, amely egy újabb fajta dimenziókapu a lét megnyilvánult és meg nem nyilvánult formái között, de ezt inkább majd a dokumentumfilmre hagyom.

 

Minden résztvevő számára egyértelművé vált, hogy a Nagy Piramisból sokkal több járat indul, mint amennyiről a beszámolók többsége említést tesz, de legfőképpen az tűnt fel mindenkinek, hogy nem a matematikai és a történelmi adatok érzékeltetik leginkább a piramisok erejét, hanem annak fenomenális energiái és erői. Ezek a gigantikus erők messze felülmúlják az emberi elvárásokat és képzeletet, a földhöz kötött spekulációkat és az erőltetett, mesterkélt elméleteket.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..