Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mit tartogat számunkra a SORS 2010-BEN? – Mi várható a Nap évében?

2010-es év valószínűleg sokak életében gyökeres fordulatokat hoz, az események váratlan hirtelenséggel követik egymást, s hatásuk gyakran igen mélyreható lesz. Ezt az évet a merészség és a dolgok helyreállítása jellemzi.

 

 

A 2010-es év a Nap éve lesz. A Nap mint erő és mint elem, biztosít mindent ahhoz, hogy  megvalósíthassuk önmagunkat. Rendelkezésünkre fog állni a kellő erő ahhoz, hogy felszínre hozhassuk azt, ami bennünk rejlik. Végül is azért páratlan ez a helyzet, mert így átvehetjük az irányítást a spirituális automatizmusaink felett, így okozóbban tudunk működni. Ennek segítségével könnyebben megtalálhatjuk a megoldást az emberi problémáinkra is.

 

Februártól fokozhatjuk hozzáértésünket az ezotéria és a holisztika bármely területén. A várható angyali és szellemi energiák támogató hatásainak köszönhetően felfedezhetjük, hogyan nyerhetjük vissza valódi képességeinket! Nagyon fontos viszont, hogy ne váljunk dogmatikussá, és ne becsüljük túl a képességeinket!

 

Márciustól beindulnak a Föld nagy energiájú helyei, ezeken a helyeken erőkhöz juthat minden fejlődni vágyó. Ez erősíteni fogja a kapcsolatot a saját lelkünkkel és segíteni fog abban, hogy megtapasztalhassuk a központosság érzését, ami ahhoz nélkülözhetetlen, hogy megismerjük azokat a bizonyos tényezőket, amelyek megnyitják az utat a képességeink felé.

 

Spirituális szempontból a következő év, az erő éve lesz! A Teremtő az embert a saját képére teremtette, a következő esztendő spirituális hatásai a teremtés képességét erősítik bennünk. Ez az az erő, amely mindent létrehoz. Hogyan teremtünk? A lelkünkkel, a szellemünkkel, a hitünkkel, a vágyainkkal és a gondolatainkkal. A teremtő erő az, ami megtermékenyíti a bennünk lévő dolgokat. Aktívabbak lehetünk tehát, de döntő az információ. A Szellemünknek tisztának kell lennie ahhoz, hogy a legtisztább energiát befogadva megvalósíthassuk az elképzeléseinket. Így valósággá formálhatjuk azt, amit elterveztünk.

 

A fejlődés lehetősége adott lesz. Aki eddig akadályoztatva érezte magát spirituális szempontból, az most tapasztalni fogja, hogy pozitív irányba változnak a dolgok. A jövő év ideái az érés és a kibontakozás fázisába vezetnek át minket. Eddig nem látott méreteket ölt az ezotériával és a spiritualitással foglalkozók száma. Lelkesebben kezdik azok is lelkük titkait vizsgálni, akiknek eddig nem volt ehhez erejük. Sokan fognak magukban valamilyen képességet felfedezni.

 

Horváth Zoltán

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..