Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mivel kell vigyázni 2012-ben?

Ebben a cikkben 2012-vel kapcsolatban szeretnék megosztani néhány megfontolandó tanácsot. Nem törekszem a teljességre, ez a téma ugyanis messze túlmutat egy cikk szűkre szabott keretein. Mindazonáltal, olyan információkat fogok megosztani, mely nélkül aligha lehet sikeressé válni 2012-ben. Lássuk, mi vár ránk 2012-ben, mire célszerű odafigyelni az új évben és milyen igazságok rejlenek még a színfalak mögött!

Már a csapból is az folyik, hogy mennyire jelentőségteljes időket élünk manapság, amivel én teljes mértékben egyet is értek. De az emberi elme vicces és kevésbé humoros játszadozásain túlmenően az úgynevezett spirituális csatornák, jósok, látók és a hasonlók szinte minden létező jelenséget besorolnak és felemlegetnek 2012 kapcsán, amely így már nem hiteles, sőt inkább rémisztő, mintsem segítő támogatássá válik. Ebben a zagyvaságokkal teli, kusza jövővárásba szeretnék valamiféle rendet vágni azzal, hogy felhívom a figyelmet néhány általam fontosnak vélt folyamatra.

Tényként fogadom el, hogy 2012-ben elképesztő energiák várnak ránk spirituális szempontból. Kulcsfontosságú lesz a kitartás, a célokért való küzdeni tudás és az akaraterő. Az asztrológia és a más spirituális ágazatok felhívják a figyelmet arra, hogy számos, az egyéniséget támogató hatások várhatók, amelyek sokakban az én-tudat erősödését fogják eredményezni. Ez bizony számos pozícióharccal, érvényesülési konfliktussal fog együtt járni, ezért jobban tesszük, ha hozzászokunk a váratlan, meglepetésszerű „harci helyzetekhez”. Az egyik legjobb oldószere ennek az lesz, ha emlékeztetjük magunkat arra, hogy az összetartás és a tolerancia viszi előrébb a dolgokat, a harcok csak leragadást, az állóháborúk pedig csak megrekedést okoznak.

2012 a Merkúr éve

Ez azt jelenti, hogy jellegét tekintve a Merkúr hatásai fogják áthatni az évet. A Merkúr 2012 uralkodó bolygója. Ennek megfelelően az emberek közelebb kerülhetnek egymáshoz, ugyanakkor számítani kell a kommunikációban minden eddiginél fokozottabban jelentkező félreértésekre, sértésekre és ármánykodásra is.

A Merkúr éve olyan mozgalmas és izgalmas, amely felülmúlja a várakozásokat és a jelenlegi becsléseket. Aki kedveli e hermészi planéta információszeretetét, amely elsősorban soha nem látott információdömpingben és számos innovációban fog kulminálni, biztosan jól fogja magát érezni jövőre. A szárnyaláson és a kreativitáson túl azonban jobban tesszük, ha odafigyelünk az információk szűrésére és nem adunk hitelt mindennek, mert könnyen bevihetnek minket a sűrűbe a jól hangzó ígéretek és víziók 2012-ben.

Sorsdöntő évnek nézünk elébe a pénzzel kapcsolatban is. Főszereplői az előttünk tornyosuló esztendőnek a következő életterületek: a kereskedelem, az adósság, a tranzakciók, az anyagi ügyekkel kapcsolatos szerződések, a spekulációk, a trükközés, a manipuláció, az üzleti érzék labilitása és kijátszása. Ha mindezekből jól vizsgázik az ember, akkor viszont fellendülés várható anyagi téren is.

A 2012-es uránikus (Uránuszhoz kapcsolódó) hatások tovább kedveznek az újításoknak, ugyanakkor a kapkodásnak, a könnyelműségnek és a talmi ígéreteknek is. Egyszerűen könnyebb lesz csőbe húzni az embereket, mint valaha. Persze erre csak később derül fény.

Mivel lehet kiszűrni az efféle hatásokat? A merkúri megoldások a következők: logikus gondolkodás, szellemi frissesség és éberség, okos taktika és türelmes tanulás. Legyünk kritikusak, mert a Merkúr kétarcú: tanító, de hazudós is. Mind a két utat felkínálja: az erkölcsöset és az erkölcstelent. A döntés majd rajtunk áll.

2012. március 12. – április 4., július 15. – augusztus 8., és november 7. – november 27. között látszólag visszafelé fog mozogni a Merkúr. Amikor a Merkúr retrográd, akkor majd úgy érezhetjük magunkat, mintha valaki elszívná az energiánkat. Ilyenkor megszaporodnak a rossz döntések és fokozódik az emberen a nyomás, s ettől megszaporodhatnak az életünkben a külső és belső konfliktusok.

A felzárkózás éve

Spirituális szempontból 2012 a felzárkózás éve. A Merkúr jó oldala, hogy visszanézhetünk a múltba, s tudatára ébredünk, hogy egyes dolgok miért sikerültek rosszul, s levonhatjuk a következtetéseket arra vonatkozólag, hogy milyen hibákat ne kövessünk el többet.
 
Mivel kell még vigyázni 2012-ben?
• Figyelni kell arra, hogy az ember ne legyen egós. Sajnos, a Sorsírók ezt fokozottan meg fogják torolni.

• Tudni kell bocsánatot kérni és elfogadni. Ha ezt nem teszi az ember, akkor ezzel könnyen korlátokat vonzhat be magának az ember.

• Szabadulni kell a rossz tulajdonságoktól – ide tartozik minden önteltséggel, kishitűséggel, kétellyel és önsajnálattal kapcsolatos jellemvonás, mert könnyen hátrányba kerülhet miattuk az ember.

• 2012-ben nem szabad meghátrálni úgy, mint eddig tettük, hanem le kell küzdeni a félelmeket. Elsősorban a döntésekkel, illetve a döntések meghozatalával kapcsolatos félelmeket. Ne legyünk se halogatóak, se tétlenek, különben az események legyorsulnak bennünket!

• Nem szabad illúziókra hagyatkozni, inkább az objektivitásra kell törekedni. 2012-ben könnyen rossz irányba indulhat az ember élete.

• El kell kezdeni a lélekkel foglalkozni. Ez mindenkire vonatkozik. Több jó pontot is szerezhet magának az az ember a Sorstól, aki másokat a jó irányba segít.

• Ki kell használni minden spirituális töltődési lehetőséget. Számos újfajta energia nyílik mega Földön 2012-ben, ezért most jó pontot szerezhet magának az, aki ehhez másokat is hozzásegít.

• Rá kell lépni a spirituális fejlődés útjára. Ezzel is a saját karmáját tisztíthatja az ember. Mások segítése, ebben az esetben is jó pontnak számít.

• Meg kell erősíteni a test-lélek-szellem összetartozását, mert ezen fog múlni, hogy a változásokat hogyan éli meg valaki.

• Beszélgetni kell másokkal is a spirituális fejlődésről és a spiritualitás nyújtotta lehetőségekről, nem csak azért, hogy jó pontot szerezzünk, hanem azért, mert az elkövetkező évek változásait az is befolyásolja, hogy az emberiség milyen tudatszinten van. Ha az arány nem jó, akkor sok katasztrófa lesz!!!

• Végül, foglalkozni kell a kollektív tudatossággal, mivel ez dönti el az emberiség sorsát!

Még egyszer külön felhívom a figyelmet arra, hogy mit nyer az, aki jó pontokat gyűjt: szó szerint karmát írhat jóvá! Ez pedig valóban a karmikus sorsterhek enyhülését, vagy megszűnését eredményezheti.

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..