Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Negatív érzelmek, pozitív változás

Az emberiség ezoterikus szemmel nézve nem más, mint egy mentális energiatömeg. Legalábbis az energiáink összegzéséből születik egy energiaóceán itt a Föld körül és kívülről nézve egy energia-hömpölyegnek a benyomását kelti. A gondot csupán az jelenti itt a 21. század pirkadatán, hogy elvész az egyéniségünk ebben a tömegben, és nem tudjuk az individuumunkat kibontakoztatni, mert hát óriási a kollektíva visszahúzó, uniformizáló ereje.

 

 

A mentális energiatömegből való kilépés, sőt már maga attól történő eltávolodás is nehézségekbe ütközik. Az emberi aurák tömegeinek energiája hatalmas visszahúzó erő, melynek a gyenge elme, az anyagias gondolkodás és az egó önző vágyai nem tudnak ellenállni. Egyetlen megoldás létezik csupán az áttörésre: ha megértjük életünk eseményeinek mozgatórugóit és elkezdjük kialakítani az egyéniségünket.

 

Az emberek öregednek, az idők változnak, az események peregnek. Az élet egy folyamat: a születés és a halál közötti időszak alkalmas a fejlődésre. Ez egy adott időszak, pillanatok sora, de ebben az időszakban megválaszthatjuk, hogy boldogan élünk-e, vagy sem. Az érzelmek múlandóak, mert a jelen idő múlandó. Csupa átmeneti dolog irányítja az életünket, s ezek az átmeneti dolgok cselekedetekre sarkallnak bennünket, melyeknek következményei vannak: érzelmi következmények és újabb cselekmények. Bizonyos egós megítélésből származó bonyodalmakat elkerülhetnénk, ha mélyebb érzelmi tapasztalatokat gyűjtenénk csak magunkba.

 

 

Ha bizonyos dolgok ismétlődnek az életünkben, s ezek negatív lecsapódásban kerülnek értelmezésre általunk, hogyha ezek alkalmasint negatív érzelmeket váltanak ki bennünk és szerencsétlennek érezzük magatokat emberként, akkor jusson eszünkbe, hogy eme tapasztalatok átélését megszakíthatjuk. Hogyan? Hogyha az eredeti szellemi gondolatok feltörnek az elménkben.

Nem lenne annyi függő (idő-, munka-, teljesítmény-, szenvedélyfüggő) ember és másképpen állnánk az élethez és más történések lennének az életünkben is. Ne engedjük ki a kezünkből a gyeplőt, azaz életünk irányítását ne adjuk át a gondoknak! Vannak méltánytalan események, melyek függőséget okoznak. Ezekkel a kellemetlen érzelmi eseményekkel csupa olyan dolgot hozhatunk be az életünkbe, ami irányít bennünket. A pillanatnyi szituációk túlontúl befolyásolnak minket.

 

Ennek oka, hogy az emberek többségét soha senki nem tanította meg megszabadulni a fájdalomtól, és nem segítették megtalálni a helyes hozzáállást a problémákhoz és az élethez. A spirituális tanítások szerint az életünket mi választottuk, életünk eseményeit jóváhagytuk, mégis ma az érzelmek uralkodnak rajtunk. Valahol, mélyen belül, mindenki meg akar szabadulni a fájdalomtól, a gondoktól és a problémáktól. Ahogyan születésünk előtt megválasztottuk az életünket, úgy ma a mindennapjainkban megválaszthatjuk, hogyan viselkedünk egy adott helyzetben. Miközben a Földön poroszkálunk, fejlődünk, emberileg jobban is megélhetnénk a mindennapokat. A valódi ezoterikus (beavatotti) tudás nem csak a mágiáról, nem csak a különleges ismeretek elsajátításáról szól, hanem segít felülemelkedni a mindennapok problémáin és gondjain, hiszen az Univerzum tudását és tanításait tartalmazza.

Aki a negatív érzelmi viszonyulásait meg akarja változtatni és pozitív emberré kíván válni, annak ma lehetősége van erre. Azért született ez a honlap is, hogy elősegítse az individuális fejlődést, vagyis aki mer, az váljon ki az energiatömegből, hogy megélhesse élete minden pozitív lehetőségét.

 

Boldog napot!

 

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..