Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nem mindegy, hogy mit árasztasz a világba!

Elgondolkodtál már azon, hogy minden ember több síkú lény? Hogy gondolataink más tartományokban élő valóságot alkothatnak? Hogy érzelmi energiáink láthatóak odaát? Hogy vágyaink és sorsunk csupán más emberek számára láthatatlanok, de fentről nézve nyitott könyvek vagyunk? Ha olykor-olykor eltöprengünk ezeken a kérdéseket, akkor rádöbbenhetünk, hogy felelősséggel tartozunk azért, hogy mit sugárzunk ki magunkból a világba, illetve világokba!

 

http://www.tiltottgyumolcs.hu/

 

A napvallás egy olyan beavatási út, melynek során tudatosul és élő valósággá válik az emberben, hogy több síkú lény. Van teste, lelke, szelleme, s ezen felül aurájának megannyi rezgéstartománya, melyet folyamatosan táplálunk vagy sorvasztunk attól függően, hogy milyen életet élünk.

 

Az intellektuális ember nyilván a mentális képességeit fejleszti minduntalan, az érzelmi típus tudatát és tudatalattiját az emóciók színes változatai növelik, az érzékelő típus a materiálisabb, míg az intuitív típus jobbára a spirituális részeit helyezi előtérbe. Vagyis minden emberben a szerint fejlődik egy-egy rész, illetve érzéktartomány, hogy melyikre figyel oda leginkább, melyiket használja a hétköznapokban, melyikhez nyúl a legtöbbször a reakciói kapcsán.

Mivel az ember nem használja mindegyik adottságát egyenlő mértékben – lévén, temperamentumunk és beállítódásunk más és más – óhatatlanul elhanyagoljuk egyik-másik részünket. Ennek megfelelően mást árasztunk ki magunkból a világba.

 

Érdemes belegondolni, hogy a gondolataink és az érzelmeink olyan erők és ideák, melyek más világokban – asztrális és mentális szférákban – valódi entitásokként léteznek. Nem pont úgy, mint a rajzfilmekben, de attól még léteznek. A megbocsátásnak és a szeretetnek egészen más fényei vannak, mint a haragnak és a dühnek. Ez már több műszerrel is kimutatható, ha valaki esetleg kételkedne. Minden rezgés, csak én most nem rezgésnek vagy frekvenciának hívom őket. Mivel a gondolati és érzelmi potenciálunk hatással bír, nem kóborol céltalanul az univerzumban, hanem összegződik.

 

A mai tankönyvekből kimaradt, de az élet könyvéből, melyet csak a beavatottak ismernek, már nem hiányzik, hogy az egyéni ember energiái képesek felhalmozódni és visszahatni a megélő életére. Ez nem csupán személyes karmikus kérdés, hanem sokkal több annál!

 

http://www.granjaviana.com.br/

 

Az ember teremtő lény: gondolataival és érzéseivel képes teremteni. Ez pedig sokkal nagyobb felelősség és lehetőség, mint hinnénk. Az egyéni sorsunk alakítható, de nem minden nap kezdhetjük tiszta lappal az életünket. Ennek pedig az egyik oka többek között az, hogy mi is hatással vagyunk a világra, s a világ is hatással van ránk.

Attól függően, hogy mi hogyan bánunk a világgal, a világ is másként fog bánni velünk. Ha valaki nem jut el odáig, hogy a gondolatait és az érzelmeit képes legyen tudatosan hangolni, sőt egy idő után már szabályozni is, az csupán sodródik az élettel.

Aki több pozitív gondolatot áraszt a világba, az több fényhez juttatja azokat a világokat is, ahol a gondolatok léteznek. Igaz, ez az érzelmekre is. A különféle energiák különböző rezgéstartományokban halmozódnak fel. Egy átlagember azt viszont nem tudja, hogy ott is élnek bizonyos entitások, akik ezekkel az emberi teremtményekkel (gondolatokkal, érzelmekkel stb.) találkoznak.

 

Minden energia táplál valakit: egy tudatformát vagy egy tudatossággal rendelkező energiamezőt. A pozitív energiákból jóindulatú, a negatívakból rosszindulatú entitások táplálkoznak. A problematika pedig az, hogy ezek a lények képesek olyannyira megerősödni, hogy egy idő után hatást tudnak gyakorolni a mi világunkra is, és benne az emberre. Természetesen amennyi rosszindulat és alacsony, diszharmonikus rezgés van az emberekben, annyira erősödik és sűrűsödik az emberiség körül a káosz. Az események azért folynak ki az egyéni emberek kezéből és en bloc az emberiség kezéből, mert évszázadok alatt túlnőttek bizonyos energiák a személyes hatókörünkön és a tűrőképességünkön. Vagyis annyi mocskot árasztottunk más világokba, hogy azoknak a lényeknek az életterét is beszűkítettük, akik egyébként jól megvoltak ott. Tehát ez is egyfajta karmikus visszahatást generált.

Ettől nem megijedni kellene, hanem ezt meg kéne érteni.

 

Számomra ott kezdődik a spirituális ébredezés, hogy az ember felismerve ezeket az imént említett folyamatokat, elkezdi tudatosan csökkenteni azt a szennyet (alacsony rezgésű energiát), amit amúgy számolatlanul és persze láthatatlanul áraszt más terekbe, világokba, melyekről tudomást sem vesz.

A Fény vallása attól Fény, hogy kiszorítja az emberekből a Sötétséget. Természetesen a harmóniáiért tenni kell. Pusztán elolvasni és egyetérteni a szép gondolatokkal, édes kevés. Ezért állnak rendelkezésre olyan spirituális gyakorlatok, melyeket mindenki a pillanatnyi helyzetének és állapotának megfelelően alkalmazhat, s fokozatosan kiszoríthatja az életéből a lehúzó rezgések nagy részét, s teret engedhet a Fénynek.

Ebbe a sorba igazodik a sokféle spirituális tisztító, töltő és fejlesztő szertartás, amit a szellemi iskolák tanítanak. Ezek bármikor elkezdhetők. Minden változás számít, semmi sem lebecsülendő, már csak a pillangó-hatás miatt sem. Mindenki megtalálhatja az alkatához leginkább illőt.

 

Istentiszteletek minden szombaton 12.00 órától.

Helyszín: Megszentelt helyeken (Dunakeszi székhely, Pilis és egyéb nagyenergiájú szent helyek)

Jelentkezés: Sziklás Marika 06/20 242-5244, marisziklas@invitel.hu Minden héten szerda estig.

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..