Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A női és a férfi lélek titkai (2. rész)

Április 14-én folytatom az önismereti és személyiségfejlesztő kurzusom legutóbbi témáját, amely az emberi kapcsolatok sokszor tajtékos vizeire kalauzol el bennünket. Sokan tudni vélik, hogy ők jól ismerik önmagukat és a barátaikat, párjaikat, rokonaikat, ismerőseiket is. De a gyakorlat mást mutat: szinte mindenki a saját kis világában él és minél több sérülés érte, minél érzelmesebb és érzékenyebb, minél nehezebb körülmények közül jött, annál nehezebb rendbe tennie a kapcsolati rendszerét. Végül sokan feladják, s ezzel lemondanak a boldogságuk megannyi esélyéről.

Kevesen vannak azok, akiket a próbatételek erősebbé tesznek, s még náluk sem igaz ez minden kudarcra és csapásra. Ellenben, sokan nem szánnak kellő időt és figyelmet arra, hogy megismerjék jelenlegi érzelmi és gondolatviláguk mozgatórugóit, mert úgy vélik, hogy a fejükben élő énkép – ami lehet, hogy már több éves vagy évtizedes – még mindig megfelel a valóságnak, s mások is pont olyannak látják őket, mint amilyennek önmagukat képzelik.

 

Aki nem szán kellő időt és energiát önmaga megismerésére, az sajnos éretté sem válhat. Előadásaimban feltárom a mindannyiunkban munkálkodó feminin és maszkulin hajlamokat, készségeket, motivációkat. Részletesen kitérek azokra a gyakori konfliktushelyzetekre és kapcsolati válságokra, amelyekbe könnyű belefutni, de sokszor szinte lehetetlen kilábalni.

 

Mindezt pergő és informatív stílusban, a lényegre fókuszálva, előítéletektől mentesen teszem bemutató és feltáró jelleggel, annyi síkon, amennyin csak lehetséges: biológiai-fiziológiai, viselkedésbeli: érzelmi, gondolati, spirituális, energetikai és sorsszerű aspektusból egyaránt megvizsgálom a kérdéseket. Nem csak az egyének, hanem közös művük, a társkapcsolat szempontjait is szem előtt tartva követem végig a nemek különbségeiből adódó súrlódásait, nehézségeit, békés együttélésük lehetőségeit.

 

Végül, de nem utolsó sorban kitérek a reinkarnáció kérdéseire is, valamint azokra a különlegesebbnél különlegesebb lelki kapcsolatokra is, amelyek után életeken keresztül sóvárgunk, de amikor megkapjuk őket, valahogy nem mindig tudunk velük mit kezdeni.

 

Összefoglalva, egy olyan spirituális-holisztikus tananyagot igyekszem átadni, amely minden ember javára válik, aki hajlandó a saját egóján túllátni.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..