Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Női lélek vagy férfi lélek – Ki vagyok én?

Az alcímben szereplő ki vagyok én kérdésre szoktuk csípőből azt válaszolni, hogy igen, nagyon kivagyok. De komolyra fordítva a szót, vajon tudjuk-e, hogy mi kik vagyunk? S tisztában vagyunk azzal, hogy gyermekeinkben milyen lélek lakozik? A fiús lányok és lányos fiúk világát éljük, de vajon mi az oka a nemeknek és a nemi tulajdonságaink személyiségünkben történő felerősödésének, avagy elsatnyulásának? Mi kellene figyelembe vennünk egy fiúnál, s mit egy kislánynál? Mit a velünk született hajlam, s mi a felvett szokás? Mit várhatunk el egy fiútól és mit egy kislánytól? Egy sor kérdés, amire minden szülő keresi a választ.

 

 

Ez a rovat elsősorban a gyermekekre fókuszál, azzal a kiegészítéssel, hogy végül is a legtöbb információt nyugodtan vonatkoztathatjuk a nagyobb gyerekekre, a felnőttekre is. Hiszen nagyon fontos tudni, érteni és hasznosítani minden olyan ismeretet, amely a női nem, illetve a férfi kapcsolatáról, a különbségekről és életünk mindennapjaiban fellelhető szabályokról, titkokról szól. Ez pedig már gyermekkorban elindul az ember életében, ha akarja, ha nem. Talán nem árt felvértezni magunkat egy kis spirituális tudással, hátha ezzel sikeresebben irányíthatjuk az életünket.

 

Már gyermekkorban megmutatkoznak bizonyos különbségek a nő és a férfi között. Mindenféle tekintetben így van ez. Ezek az eltérések már kisgyermekkorban, csecsemőkorban érvényesülnek. Ennek spirituális oka, hogy maga a lélek is valamilyen beállítottsággal érkezik a testbe. A foganás egy adott időszakában a Felső Énből – az Isteni Énből, az Isteni Egységből – kicsatolódva már eldől, hogy női vagy férfi nemű lesz az utódunk.

 

 

Ez attól is függ, hogy átlaglélekről van szó, vagy kiválasztotti lélekről. Tudom, ez a felosztás kicsit furcsa megkülönböztetés, de a helyzet úgy áll, hogy hatalmas különbség van a lelkek között: nem mindegy, hogy tíz, száz vagy egymillió élet tapasztalata, tudása és bölcsessége van a háta mögött, illetve hogy ki milyen magasságból, spirituális szférából érkezik. (A reinkarnációt eleve feltételezzük.) Szóval, a legtöbb ember esetében átlaglélekről beszélhetünk, akiknél egy cserélődési folyamat zajlik le és pusztán karmikus vetületektől függ az, hogy nő vagy férfi lesz, s hogy milyen társadalmi helyre, milyen családba és környezetbe fog kerülni. Tehát az előző életek pozitív és negatív következményei, hatásai szerint választhat, illetve kaphat női vagy férfi testet. Az ilyen lélek ugyanis alapvetően nemtelen, ezért ki szeretne próbálni minden variációt: a női testet és a férfi testet egyaránt.

 

Ezzel szemben a kiválasztott léleknél (aki már csak segíteni születik le a Földre, mert egyébként túljutott az emberi létformán, vagy már eleve fejlettebbnek teremtették) van egy dominanciális felállás e téren, tehát ott maga az Isteni Én is egy adott nemmel lett teremtve. Eszerint vannak olyan lelkek, akik leszületéseinek nagy része vagy csak női, vagy csak férfi testben történik. Indigó gyerekek, kristály gyerekek, csillag gyerekek – ők mind ebbe a kategóriába tartoznak.

 

A lelki beállítódás hajlamok formájában mutatkozhat meg. Miközben a kisgyermek cseperedik, agya átalakul és saját nemének megfelelő hajlamai felerősödnek. Ezek a velünk született adottságok és hajlamok a kor előrehaladtával egyre csak erősödnek. Az agyunk olyanná válik, mint egy szűrő. Mindaz fennakad rajta, amire be lett állítva. Tulajdonképpen ezt mi úgy éljük meg, hogy eme internetes keresőprogramhoz hasonlítható szűrőfunkció által mi az életünket könnyebben és természetesebb módon élhetjük meg. Ez hatalmas különbség a férfiaknál és a nőknél. A következő cikkben konkrét adottságokon keresztül fogom bemutatni a lélekből fakadó hajlamokat.

 

Boldog napot!

 

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..