Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A női tudatosság felemelkedése

Az idei évben (2018-ban) az egyik asztrológiai téma a feminin tudatosság felemelkedése. Valójában ez már egy ideje zajlik, de a 2018-as esztendő az egyik legmeghatározóbb évnek ígérkezik.

 

A feminin tudatosság felemelkedése nem egyszerűen a nőknek járó egyenlő jogokról szól, bár alapvetően ez is a részét képezi, hanem sokkal mélyebbre, ugyanakkor a nemi hovatartozás fölé vezet.

 

A női tudatosság felemelkedése annak az erőnek az ébredése, amely a feminin vagy yin energiával összekapcsol.

 

 

A feminin vagy yin energia intuitív, gyengéd, töprengő, víz jellegű, kreatív, művészi, megújító, vállalkozó szellemű, intelligens, kommunikatív, leleményes, együtt érző és rendszerető.

 

A feminin vagy yin energia a bennünk található isteni bölcsesség tiszteletéről szól, továbbá arról, hogy ezt az ismeretanyagot és erőt használjuk fel a döntéseink meghozatalára és önmagunk kifejezésére.

 

A feminin vagy yin energia az őszi és a téli évszak felett uralkodik, melyek tipikusan az elengedés, a megnyugvás, a töprengés és a befelé fordulás időszakai.

 

A maszkulin vagy yang energiák másfelől mindig a kifelé mutatásban jutnak kifejezésre. Egy tökéletes világban a feminin tudatosság lehetővé tenné számunkra, hogy tudjuk, mit kell tennünk, míg a maszkulin tudatosság abban segítene, hogy miként cselekedjünk.

 

Természetesen mind a maszkulin, mind a feminin energiának egyensúlyban kell lenniük, azonban már régóta csaknem az egész Földet a maszkulin, vagyis a yang szemléletmód irányítja.

 

Ennek az energiának alapvetően megvan a maga helye, de amikor nincs meg az egyensúly, az háborúhoz, romboláshoz, az együtt érzés hiányához, egyenlőtlenségekhez, szegregációhoz, egoizmushoz és annak az intuitív erőnek az elutasításához vezet, amely mindannyiunkban megvan belül.

 

Évek óta a legtöbb ország ennek az energiának a befolyása alatt áll, s amíg ez valamilyen módon működött, addig alapvetően kudarcot okozott másokban. Mindig is ez lesz a helyzet, amíg a maszkulin és a feminin energiák közötti egyensúly és egyenlőség ki nem alakul.

 

Kezdjük tudatosítani, hogy többé már nem működnek úgy a dolgaink, ahogyan eddig társadalmi szinten csináltuk, egyre több ember kezdi keresni a változtatást és ébredezik.

 

 

Ahogyan az ébredező mozgalom tovább növekszik, a bolygók megmutatják nekünk az irányt. Ez az irány a feminin erő és a feminin tudatosság felemelkedése.

 

Ez a felemelkedés és felébredés mindannyiunkban belül megy végbe függetlenül a nemektől. Akár férfi, akár nő, akár transznemű, akár nem nélküli vagy, a tudatosság egy új hulláma előkészíti a felemelkedést és elkezdi betölteni a hézagokat.

 

Az ősi bölcsesség szerint a feminin erő felemelkedése olyasvalami, ami akkor következik be, amikor a világ készen áll az Aranykorba való belépésre. Ez arról árulkodik, hogy a Föld bolygó alacsony és magas rezgésű ciklusokon megy keresztül.

 

Amikor a bolygó alacsonyabb rezgésű, akkor hiányzik a feminin és a maszkulin energiák közötti egyensúly, de amikor a bolygó tudatossága és rezgésszintje emelkedik, akkor egyensúly és egység jön létre.

 

Úgy gondolják, hogy egy magasabb tudatállapot, illetve az Aranykor felé haladunk. Ebből kifolyólag lassacskán a női minőség felemelkedésének leszünk a szemtanúi.

 

Még ha egyelőre messze is van az Aranykor, mostantól 2020-ig, végbemegy egy áramlás, amelynek során a feminin tudatosságot, a feminin erőt és a minden yin princípiumot meg kell majd becsülnünk és teret kell adjunk neki, hogy ragyoghasson.

 

2020 elhozza az asztrológiai társadalomban az egyik legtöbbet emlegetett platenáris találkozót: a Plútó és a Szaturnusz randevúját.

 

Az még majd kiderül, hogy mit is hoz ez az égi felállás, de valóban úgy tűnik, hogy egy nagy fordulópont van kibontakozóban, s ez a két bolygó támogatja a nagy változások bekövetkezését.

 

Ideje most már felébredni. Most van itt az ideje, hogy elkezdjük tisztelni a nőket és mindannyian úgy lássunk ennek neki, hogy az jó érzést keltsen bennünk.

 

Íme, néhány javaslat arra vonatkozóan, hogy miként is ölthet testet a feminin/yin energia tisztelete:

 

  • Több időt töltünk töprengő állapotban
  • Ráhangolódunk a belső bölcsességre/intuícióra a döntéshozatal érdekében
  • Nyitottsággal kommunikálunk másokkal
  • Együttérzést táplálunk a minket körülvevő világgal
  • Időt töltünk a vízparton
  • Tiszteletben tartjuk a menstruációs ciklust, tudván, hogy ez az erőgyűjtés időszaka, nem pedig valamiféle gusztustalan dolog vagy kellemetlenség
  • Kihangsúlyozzuk a nőiességet
  • Megszabadulunk a nemi sztereotípiáktól
  • Önkifejezés
  • Kreatív hobbikat végzünk és kreatív terveket valósítunk meg

 

Forrás / Original article: http://www.riseearth.com/2018/01/the-rise-of-feminine-consciousness.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..