Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ön indigó? – Az indigó gyerekek 12 jellemvonása

Az indigó gyerekek neve az ebben a generációban született új embertípust takarja. Mivel a korukon túlmutató, bámulatos intelligenciáról és intuíciós képességekről tesznek tanúbizonyságot, ezért ezek az indigók túlnőttek a lexikonunkban található megszokott koncepciókon.

 

http://cs417131.vk.me/

 

Ezt a listát Jan Yordy, játék-terapeuta, egykori általános iskolai tanár és gyermek-tanácsadó állította össze, aki 25 éve foglalkozik szülőkkel és gyerekekkel.

 

Ahogyan haladunk a listán, figyeljük meg, hogy rezonálunk-e bármelyik jellemvonásra ezek közül:

 

 • Lehetnek erős akaratú, független gondolkodók, akik inkább a saját dolgukat teszik, minthogy megfeleljenek a tekintélyszemélyeknek, illetve a szülőknek.

 

 • Bölcsek és a fiatalkorukat meghaladó módon törődők.

 

 • A hagyományos szülői és fegyelmezési stratégiák nem tűnnek hatékonynak ezeknél a gyermekeknél. Ha megpróbáljuk forszírozni a döntést, a tipikus eredmény a hatalmi harc.

 

 • Energetikai szempontból egy magasabb rezgésszinten rezegnek, ezért kikezdhetik őket a negatív energiák (emberi és gépi).

 

 • Érzelmileg reaktívak lehetnek és problémáik adódhatnak a szorongással, a depresszióval vagy alkati szenvedélyeikkel, ha energetikailag nem kiegyensúlyozottak.

 

 • Kreatív jobb agyféltekés gondolkodók, így küzdelmes lehet számukra a hagyományos bal agyféltekés iskolarendszerben való tanulás.

 

http://4.bp.blogspot.com/

 

 • Gyakran állapítanak meg náluk figyelemhiányt hiperaktivitás-zavarral vagy a nélkül, mivel impulzívnak tűnnek, (az agyuk gyorsabban dolgozza fel az információkat) és a jobb összpontosítás elősegítése végett mozgásra van szükségük.

 

 • Az indigók nagyon intuitívak és olyan dolgokat láthatnak vagy tudhatnak, amelyek megmagyarázhatatlannak tűnnek.

 

 • Az indigóknak több problémájuk van az élelmiszer- és a környezeti érzékenységük miatt, mivel a rendszerük finomabban hangolt.

 

 • Amikor az igényeiket nem elégítik ki, akkor ezek a gyerekek én-központúaknak és követelőzőeknek tűnnek, jóllehet nem ilyen a valódi természetük.

 

 • Ezek a gyermekek hihetetlen ajándékok és lehetőségek, viszont zárkózottakká válhatnak, amennyiben nem a megfelelő módon nevelik és fogadják el őket.

 

 • Ezek a gyerekek olyan képességeket mutatnak, mint például extrém empátia, telepátia, jövő érzékelés, telekinézis (a tárgyaknak a szellem erejével történő mozgatása), tisztánlátás és távolbalátás (a térben és időben lévő dolgok szellemi úton történő érzékelése), valamint a szellemek észlelésének a képessége.

 

Jan Yordy leginkább az általa kifejlesztett „Energia-kapcsolat” nevű terápia műhelyeiről híres, valamint társalapítója az Optimális Nevelési Integrált Központnak, illetve az Indigó gyerekek, avagy az emberi evolúció következő lépcsőfoka című könyv kapcsán vált ismertté.

 

Forrás: http://awescience.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..