Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Önmagunk fejlesztésének a művészete: Te is egy világváltó vagy!

Sok teendők van, ha fel kívánjuk építeni álmaink világát, de napról napra fogy az időnk. Sok dolognak kell még ahhoz bekövetkeznie, hogy egy magasabb tudatállapotban és egy ideális társadalomban találja magát az emberiség. Nincs alkalmasabb idő a jelen pillanatnál ahhoz, hogy belevágjunk a világ megváltoztatására irányuló legmagasztosabb munkába.

 

4.1

 

Célunk nem más, mint arra buzdítani mindenkit, hogy fejlessze saját magát függetlenül attól, hogy ki ő, mi a foglalkozása, vagy hogy képes-e végiggondolni, hogy ő miként változtathatja meg a földet.

Abban a tudatban fejleszd magadat, hogy te egy isteni lény vagy, aki azért él a Földön, hogy igazi és jelentős jobbító változásokat vigyen végbe a világban.

 

Annak megértése által fejleszd magadat, hogy sokkal, de sokkal több vagy, mint amit elhitettek veled önmagadról. Egy világváltó vagy, aki nyílt szívének erejével olyan lényeges és jelentős planetáris változások sokaságát fogod véghezvinni, ami minden ember javát fogja szolgálni.

 

Könnyű úgy tekinteni másra, hogy majd ő valósítja meg ezeket a változásokat értünk. Könnyű azoknak a látszólag bennfenteseknek/beavatottaknak a szavaira, vagy a csatornázott (médiumi úton közölt) üzenetekre hagyatkozni, akik és amik azt állítják, hogy minden várva-várt változást majd egy külső erő fog elvégezni a mi munkánk nélkül.

 

4.2

 

Meg kell említenem, hogy az eredeti csatornázott üzenetek helytelenítik ezt a gondolkodásmódot, kivéve, hogy számos közvetítő megerősíti, hogy a magasabb világok lakói valamilyen módon értünk fogják megváltoztatni ezt a planétát. Ez az elképzelés nincs összhangban az álláspontommal, és ostoba dolognak tűnik arra gondolni, hogy bármilyen rajtunk kívül álló erő elvégezheti helyettünk azokat a változtatásokat, amelyekre mi magunk lettünk rendelve.

Attól sokkal nagyobb a hatalmunk, mint amennyit magunknak tulajdonítunk és sokkal több jelentős pozitív változatást tudunk annál elvégezni, mint amennyit teszünk. A Forrás a mi oldalunkon áll, s e világító, mindenható erővel semmi sem akadályozhat meg bennünket abban, hogy megvalósítsuk álmaink világát.

 

Semmi sem állhat annak útjába, hogy ráeszmélhessünk arra, akik vagyunk és arra, hogy mi mindig is világváltók és a megvilágosodás közvetítői voltunk. Semmi sem akadályozhat meg ebben bennünket, kivéve annak az eszmének az elfogadását, hogy korlátok közé szorított emberek vagyunk. Mi bizonyosan nem azok vagyunk és sokkal több hatalmunk van, mint amennyit az emberek többsége kényelmesen hajlandó elhinni.

 

Úgy vélem, hogy mindenkinek meg kellene értenie földi létének jelentőségét.

 

Sokkal több mindenért vagyunk itt, mint hogy keményen dolgozzunk egy olyan munkahelyen, ami nem tölt fel bennünket szenvedéllyel és nem lát el olyan erővel, amely ezt a bolygót képes volna megváltoztatni. Ameddig nem ismerjük fel létünk jelentőségét és nem kezdjük el fejleszteni önmagunkat, addig nem leszünk képesek felhasználni indulatainkat az emberiség jobbítása érdekében, amire mindig is rendelve voltunk.

 

4.3

 

Azok az emberek az életemben, akik a legelképesztőbb és legpozitívabb dolgokat vitték véghez az emberiségért, ugyanarra a spirituális és inspiratív forrásra csatlakoztak rá, mint amire mindnyájunk csatlakozunk. Egyik ember sem „jobb”, illetve egyik ember sem képes jobban megvalósítani bizonyos tetteket, mint a másik – mindnyájan emberfeletti teljesítményre vagyunk képesek, még ha a lényegtelen és illuzórikus dolgok el is térítettek bennünket ezektől, rendeltetésünk, hogy megértsük ezt.

 

Célunk, hogy megragadjuk ezt az elképzelést, mely szerint a magasabb rendű képességeink kifejlesztése és bámulatos dolgok megvalósítása érdekében vagyunk itt, s meg kell értenünk, hogy a korlátozottság mindig is egy illúzió. Semmi sem tarthat vissza bennünket, mihelyt ráébredünk saját isteni mivoltunkra és munkához látunk, csakis az embertömeg foghatja vissza magát a korlátoltság és a végesség címén.

 

Még ha eddig nem is ragadtam meg a valódi határtalanságot, mondhatom, hogy saját végtelen helyzetünk tudatosítása az egyik legfelszabadítóbb és leginkább fejlesztő dolog, amit csak tehetünk. Az elme és az egó nagyon keményen fog harcolni azért, hogy meggyőzzön bennünket arról, hogy korlátokkal bíró, véges képességű emberek vagyunk, ám célunk, hogy túllássunk a befolyásukon és befogadjuk a korlátoltság kívüli határtalanságban gyökerező életmódot.

 

Van-e olyasvalami, amit meg szeretnél tenni, de bajban vagy vele? Valami, amivel kapcsolatban meggyőzted magadat, hogy nem lehetsz képes megtenni vagy véghezvinni?

 

4.4

 

Ha igen, akkor nyugodtan lépd át azokat a korlátozó gondolatformáidat, amelyek arról igyekeznek meggyőzni téged kitartóan, hogy képtelen vagy megtenni azt a valamit, mert képes vagy rá. Sokkal inkább képes vagy rá, mint hinnéd, csak nem vagy bátorítva, viszont könyörgök, törekedj azokra a kihívást jelentő dolgokra, amelyek elérését nem várhattad volna el magadtól.

 

Mindenkit annak megértésére buzdítanék, hogy határtalanok vagyunk és határtalan dolgokra vagyunk képesek, mivel senki más nem sürgeti a határtalanság felismerését. Véleményem szerint készen kell állnunk arra, hogy úttörők leszünk, akik felismerik, hogy pozitív változásokat kell véghezvinniük és megoldást kell találniuk a legnagyobb problémákra.

 

Készen kell állnunk arra, hogy becsatlakozzunk egy spirituális eredetű áramlásba, amely mindenféle kreatív törekvéssel segíteni fog bennünket, s kiváltképp hajlandóságot kell mutatnunk elménk végtelen zavaró és felforgató tényezőinek meghaladására.

A szívközpontú áramlás megközelítése segíthet azon dolgok elérésében, amelyeket korábban lehetetlennek hittünk, mivel megtanuljuk, hogy semmi sem lehetetlen.

 

A Forrással az oldalunkon képessé válunk minden apró változtatást megvalósítani, amit csak szeretnénk. Amennyiben ezt nem az egó által irányított gondolatformákra hallgatva tesszük, melyek a korlátokról és a képességek hiányáról papolnak, akkor minden változatást véghez tudunk vinni, amit korábban lehetetlennek hittünk.

 

Mindenkinek működtetni kell saját végtelen képességeit, mielőtt egy új világot teremtünk. Én már alig váron, hogy együtt dolgozhassak az egész bolygó tudatos keresőivel, akik ráeszméltek arra, hogy mindig is határtalanok és isteniek voltak. Éppen most kezdtük el újra felfedezni a teljes tudatosságot és ebben az ismételt felfedezésben a személyes önfejlesztés példanélküli érzete születik meg.

 

Többé már szükségtelen a korlátoltság megerősítése, arassunk győzelmet képességeink és az olyan hihetetlen dolgok tudatosításával, amikért itt vagyunk.

 

LÉGY ÖNMAGAD!

Fogadd el magadat!

Értékeld magadat!

Bocsáss meg magadnak!

Áldd meg magadat!

Juttasd kifejezésre magadat!

Bízz magadban!

Szeresd magadat!

Fejleszd magadat!

 

Forrás: http://cultureofawareness.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..