Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Óriáslábnyomot fedeztek fel Dél-Afrikában, amelynek korát 200 millió és 3 milliárd év közé teszik

Michael Tellinger, dél-afrikai író, kutató és felfedező, akit gyakran a dél-afrikai Indiana Jones-nak is hívnak, büszkén mutogatja az egyik legkiválóbb bizonyítékot arra nézve, hogy réges-régen óriások éltek itt, a Földön.

 

A geológusok álmélkodva állnak ez előtt a kemény gránitba nyomott óriáslábnyom előtt, amely nagyjából 4 láb hosszú. Néhányan mégis azt is mondják, hogy ez a természetes erózió nyoma, ugyanakkor ezt már nehéz megállapítani.

 

Prof. Pieter Wagener azt állítja, hogy „nagyobb valószínűsége van annak, hogy kis zöld emberként érkeztek a világűrből és nyalták ki azt (a lábnyomot), mint hogy azt a természetes erózió alakította volna ki.”

 

Ez Dél-Afrikában található, Mpaluzi városának közelében, nem messze a Swaziland-i határtól.
http://humansarefree.com/

 

Ennek a korát 200 millió és 3 milliárd év közöttire becsülik a földtörténeti gránitképződésről alkotott jelenlegi tudományos elképzelés szerint. Mivel ez a kormeghatározás azonnal heves vitákat és civakodásokat váltott ki, ezért én arra ösztönöznélek, hogy nyitottan állj hozzá és a bizonyítékokra koncentrálj.

 

Ezt a gránitban található, elképesztő lábnyomot 1912-ben Stoffel Coetzee fedezte fel, amikor a távoli vidéken vadászott. Akkoriban ez egy nagyon eldugott része volt Dél-Afrikának, amit Kelet-Transvaal néven ismertek, s bővelkedett a vadon élő állatokban, többek között az antilopokban és az oroszlánokban.

 

Ugyanabban az állapotban maradt fenn, mint amilyen a felfedezésének első pillanatában volt, illetve annak a lehetősége, hogy ez egy átverés legyen, éppen a hely távoli fekvése miatt parányi.

 

Még ma is nehezen lehet megtalálni. A valódi rejtély az, hogyan is történhetett ez az elképesztő jelenség – fogalmam sincs –, de itt van, és mi nem szeretnénk, ha eltűnne.

Igen, ez gránit. Ez Dél-Afrikának egy nagyon jól ismert geológiai része és az összes földrajzi térképen megtalálható, ezért is annyira hihetetlen rejtély ez a lábnyom.

 

Ezt „fenokristályos”, avagy közönséges porfíros gránitként írhatjuk le, amely a lehűlés számos különböző szakaszán ment keresztül. Ennek lett az eredménye a nagy és a kis szemcsék érdekes keveréke. A gránitvállalatok ezért bányásznak előszeretettel gránit után, annál is inkább, mivel igazán „szép”, ha felpolírozott. A hivatalos dél-afrikai földtanban ezt a kibukkanást Mpuluzis Batholith-nak (gránitnak) nevezik, s ennek a sziklának a hivatalos kora megközelítőleg 3,1 milliárd év.

 

Ez egy olyan igazi rejtély, amely közelebbi tudományos vizsgálatokat igényel. Alább beillesztettem a második videót, amiből még többet megtudhatsz erről. (angol nyelvű). Ha pedig még ennél is többet szeretnél, akkor ásd bele magad Michael munkájába. A nagy része valóban észbontó, kiváltképp a kőkörökről és az Annunakik aranybányáiról szóló rész.

A videók megtekintéséhez kattints az alábbi linkekre:

 

VIDEÓ 1.

 

VIDEÓ 2.

 

Fent: Francis Thackeray professzor Michael Tellingernek és barátainak mutatja be a felsőlábszárcsont egy ritkán látott részét egy óriás csípőcsontjával, ami nagyjából 12 láb, azaz 3,5 méter magas.

 

Ez a csont a Johannesburgi WITS Egyetem orvosi karának alagsorában van az 1960-as éves elejétől fogva, amikor is a bányászok egy észak namíbiai bányában rábukkantak. Ez a ma elérhető egyik legbecsesebb és legritkább példány, amely egyértelműen jelzi, hogy több mint 40 000 évvel ezelőtt Dél-Afrikában óriások éltek.

 

Michael az emberiség eredete, a dél-afrikai letűnt civilizációk és eme utazás során felfedezett különös anomáliák után folytatott szakadatlan kutatásának részeként osztja meg ezt a videó klipet.

 

References: Michael Tellinger; Open Mind; in5d; http://humansarefree.com/

http://humansarefree.com/2014/06/giant-footprint-discovered-in-south.html#sthash.BHQL50G7.dpuf

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..