Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Orion-Nimród erőinek szertartása a nyári napfordulón

Itt a Nap éve, ami számunkra, Magyarok számára kiemelt jelentőségű esztendő. A tavaszi napéjegyenlőségkor volt lehetőség Csillaghazánk, az Orion-csillagkép erőiből töltődni, s ez a lehetőség továbbra is fennáll. Számunkra az Orion az egyik legfontosabb égi forrás. 

 

Mostanára eléggé köztudottá vált, hogy számos felemelő isteni-angyali energiából való töltődési lehetőséget biztosítunk idén is a napvallás keretében, melyek közül a soron következő a nyári napfordulóhoz kapcsolódik.

 

Az Orion csillagkép az Égi Egyenlítőn fekszik, ezért az általa küldött éterhullámoknak és asztrális rezgéseknek kiemelt jelentősége van az önbeavatásban. Különösen igaz ez a magyarság számára, hiszen mindenki tudja, hogy Nimród a csillagtérképeken azonos Orionnal. Bárki megtekintheti szabad szemmel is a kora tavaszi estéken a nyugati égbolton. Eleink így emlékeztették utódaikat az égi hazájukra és el nem múló isteni tudatosságra, melyhez mindenki önerőből emelkedhet fel, ha éretté válik rá. Ezt segíti elő atya minőségével a Scytus, vagy Szkíta csillagkép, ami nem más, mint az Orion, aki az egyiptomi kultúrában azonos Ozirisszel, a meghaló és feltámadó istennel.

 

Istentiszteletek

 

KINEK AJÁNLOTT?

Aki pozitív változásokat szeretne elindítani az életében, aki tevőlegesen is meg akar szabadulni a múlt terheitől és ehhez lelki feltöltődésre van szüksége, az mindig is bizton számíthatott a Nimród ősatyánk által képviselt megtermékenyítő erőkre, vagyis az Orion erőire.

 

A napvallás útját követők és azzal ismerkedők számára az ego meghaladása, a múlt sérelmeinek elengedése, az ösztönvilág feletti tudatos győzelem, vagyis az önmeghaladás a követendő belső út, a felemelkedés útjának jövőképe.

Semmilyen külső kivetítés (bűnbak-keresés, vádaskodás, önfelmentés) nem releváns, hiszen Sorsunkat csakis magunk kovácsolhatjuk: építhetjük és rombolhatjuk gondolataink, érzelmeink, szavaink, tetteink vagy azok hiánya által.

Az ősi út most már nyitva áll minden magyar előtt. Ezt ölti formába a napvallás.

 

Az égen tündöklő, sötét, lehúzó erőket lenyilazó „mágikus Íjász” erőit fogjuk egy ősi „Szer” keretében ismét megnyitni a Nyári Napforduló Szer-napján. Akkor lehetővé tesszük, hogy minden tiszta szándékú magyar feltöltődhessen az égi hazánk erőiből.

 

Természetesen hagyománytisztelő módon több másik Szert is fogunk tartani a nagy esemény alkalmából, melyeket alább részletezünk.

A közös szereken bárki részt vehet, aki az alsó és a felső világok erőit szeretné kiegyenlíteni Önmagában, és dicső őseink útját kívánja követni.

 

Ébredj Magyarország! Eljött a cselekvés ideje! Az Orion erőitől visszatalálhatsz a valódi Énedhez, melyet leszületésed óta hordozol magadban, csupán felvett hibáid és viselkedési mintáid miatt eltávolodtál tőle. Orion-Nimród szertartása (szere) az őseredeti alapszemélyiséget hivatott lépésről-lépésre felszínre hozni.

 

Szeretettel várunk a Nyári Napforduló Szer-napjára is!

 

 

Bárki csatlakozhat hozzánk, aki egyetért elveinkkel és gyakorlati útmutatásaink alapján kívánja követni az igazi magyar virtust kibontakoztató napvallást.

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..