Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Orosz tudós tárja fel a fejlett ősi civilizáció bizonyítékát

Lehetséges volna, hogy egy ősi civilizáció képes volt köveket formálni a távoli múltban használt fejlett erőeszközök felhasználásával? Vajon ez a kultúra időben megelőzhette a világ szerte megtalálható megalitikus lelőhelyekkel kapcsolatban álló valamennyi műveltséget? Egy orosz kutató szerint a válasz a leghatározottabban „igen”.

 

Ez Andrej Sklyarov, orosz tudós konklúziója, akinek Christopher Dunn-hoz hasonlóan gépészmérnöki háttere is van. Ő számos olyan eszközt és kőfaragásokon jelentkező különleges sajátosságot vizsgált meg, melyeket jelenleg azoknak a kultúráknak tulajdonítanak, akikről úgy tartják, hogy ezeket a megastruktúrákat rézvésők, kőgolyók és primitív eszközök segítségével készítették.

 

Az alábbi videó egy áttekintést nyújt a felfedezésekről:

 

https://www.youtube.com/watch?v=zuAZ2HojyJY

 

Bár a felvétel rövid ideig itt-ott elérhető volt (és az ATS-n korábban említésre is került), mégsem vált önmagától egy gondolkodásmód részévé, amennyire én tudom.

 

Érdekes módon Sklyarov először a különféle kőfajták keménységi skáláját mutatta be, elmagyarázva, hogy ezeknek a szerszámoknak keményebbeknek kell lenniük a megmunkálandó anyagoknál. Azonban, rámutat arra a tényre, hogy a rézszerszámok egy olyan csiszolóanyagot kívánnak meg, mint amilyen a kvarchomok azért, hogy az olyan keményebb anyagokat is megmunkálhassák, mint amilyen a gránit. Ugyanakkor a rézszerszámok állítólagos használata mégsem egyeztethető össze a műemlékeken látható nyomokkal.

 

2.1

 

Mindazoknak, akiknek nincs idejük a videót végignézni, íme, néhány kiemelt pont a bemutatottak közül:

 

Gránitba fúrt lyuk (Karnak):

 

2.2

 

Fűrésznyomok a Gizai-fennsíkon:

 

2.3

 

Szakkara: óriási precizitással kiegyenlített kőtömbök:

 

2.4

 

Ugyanaz a kőtömb, a felszíne szerszámgép segítségével lett lesimítva és kifakítva:

 

2.5

 

Egy lelet Szakkara déli részéből (nagysebességű körfűrésszel vágva):

 

2.6

 

Egy szerszám marta végig az oldaláig és élt hagyott maga után:

 

2.7

 

Egy gránit templomban a sarkaknál az éleket meghosszabbították:

 

2.8

 

A kövek sajátságos elrendezése a Machu Picchunál:

 

2.9

 

A kutató további részletekbe bocsátkozik, miközben elmagyarázza, hogy mennyire különlegesek a kőmunkák előállítási módszerei és hogy miért jutott arra a következtetésre, hogy meggyőződése szerint ezeket a példákkal illusztrált hatásokat minden bizonnyal egy számunkra a mai napig is ismeretlen módszerek és gépek segítségével érték el.

 

Személy szerint én úgy vélem, hogy teljes mértékben elképzelhető, hogy volt egy korábbi civilizáció.  Tisztában vagyok azzal, hogy létezik megcáfolhatatlan bizonyíték egy letűnt kultúráról a hátrahagyott megmagyarázhatatlan kőmunkákon kívül, ugyanakkor továbbra is úgy vélem, hogy valami olyasfajta dolog folyt ott akkoriban, amit majd nekünk kell megfejtenünk. Ezt a gondolatmenetet egy olyan képpel zárnám, amit Chris Dunn posztolt ki a saját oldalára, s az akkori és a mai gyártási hasonlóságot mutatja be (ez utóbbi a modern gépészeten alapul, amit Puma Punku-val hasonlít össze).

 

2.10

 

Forrás: Abovetopsecret.com

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1113784/pg1#pid20614734

http://yournewswire.com/russian-scientist-unveils-evidence-of-advanced-ancient-civilisation/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..