Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ősi autópályák: 12 000 éves óriási föld alatti alagutak Skóciától Törökországig

Európa szerte több ezer föld alatti alagút található, melyek Skócia északi részétől egészen a Földközi-tengerig vezetnek. Ez a 12 000 éves óriási föld alatti hálózat elképesztően lenyűgöző.

 

Bizonyos tudósok úgy vélik, hogy a hálózat azért épült, hogy megvédje az embereket a ragadozóktól, ugyanakkor mások arra az álláspontra helyezkednek, hogy az összekapcsolt alagutakat ugyanarra használták egykoron, mint mi az autópályát manapság: az emberek biztonságos közlekedésére a háborúktól, az erőszakos megmozdulásoktól vagy akár a felszíni időjárás viszontagságaitól függetlenül. Leginkább úgy írhatnánk le őket, mintha valamiféle ősi föld alatti autópályák volnának.

 

Megint mások úgy gondolják, hogy az alagutak más világokba vezető átjárók lehetnek.

 

Európa szerte több ezer alagút húzódik a föld alatt

Európa szerte több ezer alagút húzódik a föld alatt

 

Dr. Heinrich Kusch, német archeológus, azt állította, hogy az egész kontinensünkön több száz neolitikus település alatt alagutak maradványai találhatók. Könyvében (Egy ősi világba nyíló föld alatti ajtó titkai), elmeséli, hogy az a tény, miszerint 12 000 év át sok ilyen alagút fenn tudott maradni, igazolja, hogy az eredeti alagút-hálózatnak hatalmasnak kellett lennie.

 

„Egyedül a németországi Bajorországban 700 métert találtunk meg ebből a föld alatti alagúthálózatból. Az ausztriai Stájerországban pedig 350 métert.” – mondta.

 

„Egész Európában több ezer van belőlük Skócia északi részétől a Földközi-tengerig.

Legtöbbjük nem nagyobb egy szélesebb járatnál – alig 70 centiméter széles –, tehát éppen olyan tág, hogy egy ember végigtekergőzhessen benne.

Tele vannak beugrókkal, bizonyos helyeket szélesebbek és vannak ülőhelyek, illetve tárolásra alkalmas kamrák és szobák. Nincs mindegyik összekapcsolva a többivel, de összességében egy ez nagy föld alatti hálózat.”

 

4.2

 

A szerző könyvében megjegyzi, hogy a kápolnákat gyakran a bejáratok mellé építették, mivel az egyház félt a pogány hagyatéktól, amit az alagutak reprezentáltak, s igyekezett megszüntetni az emberekre gyakorolt hatásukat.

 

Hasonló föld alatti alagutak más kontinenseken is léteznek. Egész Amerikában megtaláljuk a föld alatt húzódó, több mérföldes hosszúságú folyosók titkairól szóló legendák garmadát.

 

Ezen ősi legendák közül számos egy olyan nagy kataklizmáról mesél, amely még az ősidőkben, a történelem előtti korszakban következett be. Sok mítosz és rege szintúgy arról tudósít, hogy az első emberek miként jöttek ki a föld alatti barlangokból, alagutakból, mi több, városokból.

 

Kapcsolódó cikk:

Az idegenek terve: mítoszok, föld alatti bázisok és földönkívüli jelenlét

http://boldognapot.hu/blog/az-idegenek-terve-mitoszok-fold-alatti-bazisok-es-foldonkivuli-jelenlet/

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/articles1/12yearoldancientsuperhighways.php?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=messagetoeaglecom_daily_news_for_07_19_2015#.Va3i6vntmkp

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..