Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ősi idegenek Polinéziában: Vajon földön kívüli lények látogatták Nuku Hiva szigetét

Ezeket a bizonyosan nem átlagos emberi lényekről szóló, rendkívül érdekes leírásokat Nuku Hiva-n találták, ami Francia Polinézia Marguesas szigeteinek a legnagyobbika.

 

A Temenhea-Tohu szobrok különböző méretűek és néhányuk nagy szájjal rendelkezik, míg a többi kis törzzsel, valamint aránytalanul nagy, megnyújtott fejfedővel és nagy szemekkel bír.

 

Érdekes módon sok effajta lénynek indulatos arckifejezése van.

 

A szobrok a második évezred kezdetén keletkeztek és eredetük továbbra is megfejtetlen ősi rejtélynek számít.

 

Vajon őseink miért véstek szobrokat a nagy szemű, hatalmas, megnyújtott koponyájú és más egyéb fejtörést okozó, rejtélyes jellegzetességgel bíró rejtélyes lényekről?

 

Ezek vajon ősi különös öltözéket viselő papoknak a képmásai, avagy inkább ősi idegenek, akik régen látogatást tettek a Föld eme részére?

 

Világszerte sok különös kinézetű szobrot találunk. Ezek közül néhány igazán elképesztő a természetben található, mint például az Irakban lévő Anunnakik kőszobrai és vésetei, illetve a rejtélyes ősi szobrok Jordániában.

 

Mégis, nehezen bukkanunk ahhoz hasonló szobrokra, mint amilyeneket Nuku Hiva szigetén fedeztek fel. Egyesek azzal állnak elő, hogy ezek az ismeretlen lények voltaképpen hüllők vagy a „kígyó népe”, amely egy a bolygónkat réges-régen benépesítő faj volt.

 

4.1

Bizarr, idegen kinézetű szobrok Nuku Hiva szigetén.

 

Kik lehettek ezek a rejtélyes lények?

Kik lehettek ezek a rejtélyes lények?

 

Némelyikük elképesztően nagy szájjal rendelkezik.

Némelyikük elképesztően nagy szájjal rendelkezik.

 

Temehea-Tohu szobrai, illetve egy Dogu szobrocska.

Temehea-Tohu szobrai, illetve egy Dogu szobrocska.

 

Igen elgondolkodtató, hogy két különböző szobortípusba botlottunk egyazon helyen. Olybá tűnhet, mintha két faj lett volna ott jelen az ősidőkben.

 

A Temehea-Tohu szobroknak van még egy érdekes aspektusuk. Úgy tűnik, mintha néhány faragott lény (motoros) szemüveget viselne, éppen olyat, mint a japán Dogu szobrocskák.

 

A Temehea-Tohu szobrok a mai napig izgalmas, megfejtetlen rejtélynek számítanak és nyilvánvaló módon nem átlagos embereket jelenítenek meg.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/nukuhivastatues.php#ixzz3QEFuoWlN

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..