Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Őszi Energiák

Az idei ősz egészen különleges energiákat tartogat, ezért leírnék erről pár gondolatot. Október 23-án este a Nap elhagyta a Mérleg jegyét, így a Nap, a Hold, és a Vénusz együtt lépett be a skorpió jegyébe. Minden ősszel, amikor a Nap a skorpió stációjába lép, az egy egészen különleges időszak. A nyár már véget ért, hamarabb sötétedik, az esték egyre hűvösebbek és hosszabbak. Lassan lélekben már elkezdünk készülni az ünnepekre.

 

http://canadianmusichalloffame.ca/

 

Ez az időszak minden évben kicsit rejtélyesebb, misztikusabb, mélyebb. A hosszú télre nemcsak testben, hanem egész belsőnkben is felkészülünk. Nem figyelünk már annyira a külvilágra, kevésbé keressük a társaságot, elkezdünk befelé koncentrálni. Előtérbe kerülnek a megfoghatatlan dolgok, a lélek mélységei, félelmeink, fájdalmaink, tisztázásra váró kérdéseink.

 

Ilyenkor a skorpió energiái miatt mindent sokkal intenzívebben élünk meg, legyen az jó, vagy rossz. Érzékenyebbé, sebezhetőbbé válunk. Sokan nehéznek élik meg az évnek ezen szakaszát, de ez nem teljesen igaz. Problémásabb lehet azoknak, akik nem szívesen néznek szembe önmagukkal, nem kedvelik azt a bizonyos tükröt. Akik viszont a tudatosság felé vezető úton lépdelnek, és fontosnak tartják az önismeretet, azok számára kimondottan gyümölcsöző ez a stáció.

 

Idén több okból is különleges a helyzet. Október 23-án Újhold volt a Skorpió jegyében, ami sokkal intenzívebb energiákat hozott. Ezt még jelentősen fokozta, hogy a Vénusz is belépett a Skorpió jegyébe. Nem nehéz tehát kitalálni, hogy ez az ősz az érzelmekről szól majd. A Vénusz miatt fokozottan a szerelemé, a párkapcsolatoké lesz a főszerep a Skorpió miatt, pedig ezeknek bármilyen szélsőséges formájával találkozhatunk. Lehetünk halálosan szerelmesek, őrülten féltékenyek. Olyan kapcsolatok is újraéledhetnek, amelyek az utóbbi időben már reménytelennek tűntek. Ha a kapcsolatban még van egy kicsi kis parázs is, most újra lángra gyúlhat. Ha viszont az érzelmek már visszafordíthatatlanul kihűltek, akkor a szakadás szinte elkerülhetetlen.

 

http://picsfab.com/

 

A Vénusz azonban nemcsak az érzelmekkel hozható kapcsolatba, hanem a kreativitással is. Hatalmas energiák szabadulhatnak fel, új ötletek születhetnek, engedjük el a fantáziánkat bátran. Remek időszak ez egy új kezdetre, egy régi rossz szokásunktól való megszabadulásra, egy hatalmas belső átalakulásra. Hallgassunk nyugodtan arra a bizonyos belső hangunkra. Ne féljünk kimutatni érzelmeinket, ne rejtsük el fájdalmainkat. Higgyünk benne, hogy mindennek oka van!

 

Használjuk ki ezt az őszt, nézzük meg, hogy honnan jöttünk, merre tartunk. Kik azok az emberek, akik kísérnek minket az utunkon. Adjunk hálát azokért, akik mellettünk vannak, és támogatnak minket, és intsünk búcsút azoknak, akikkel már nem tudunk egy irányba tartani.

 

Liszkay Judit

Okleveles asztrológus

 

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..