Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Őszi Napéjegyenlőség Szer-napja

A napvallás a szent évkör minden kiemelt időszakát különleges szertartásokkal üdvözli és ünnepli meg. Ezeket a szakrális ünnepnapokat hagyományőrző módon szer-napoknak hívjuk. Ez idő tájt minden rituálénk sokkal hatékonyabb, mint az év más szakaszaiban, mivel a magasabb világok, a kozmikus energiák, az angyali rendek és a Föld olyan erőtér-változásokon megy keresztül, melyek fordulópontnak, ciklusváltásnak számítanak. Ilyenkor több a nyitott égi csatorna, így nagyobb az emberiség számára a felemelő-támogató hatás. Ezeket a különleges, természetes és természetfeletti ráhatásokat használjuk fel a szer-napok során.

 

A legjelentősebb ünnepi időszakok a következő:

 

  • Téli napforduló időszaka
  • Február első napjai
  • Tavaszi Napéjegyenlőség környéke
  • Nyári napforduló időszaka
  • Ősi egyiptomi újév együttállásai
  • Őszi napéjegyenlőség környéke

 

Fontos megjegyezni, hogy az egyes időszakokon belüli hatások változó intenzitásúak, átlagosan kb. 5-8 napon át tartanak. Mi mindig figyelembe vesszük az aktuális erőhatásokat, s ennek megfelelően jelöljük ki a szer-nap időpontját.

 

 

Mivel minden egyes esztendő, azon belül pedig a szent évkör tavaszi, nyári, őszi és téli energiái egymáshoz képest eltérő rezgésűek, ezért minden szer-nap mást és mást adhat az ember számára!

S akkor még nem beszéltük arról, hogy az önfejlesztő életvitelnek, valamint az év köztes időszakaiban végzett töltődéseknek, szertartásoknak és belső munkának köszönhetően hogyan alakul át az ember. Voltaképpen minden szer-nap egy kis újjászületés az ember életében.

 

Az alábbi linkre kattintva tanulmányozhatod a napvallás legfontosabb egyéni beavató szertartásait!

 

EGYIPTOMI ÉS MAGYAR EGYÉNI BEAVATÓ SZERTARTÁSOK

 

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..