Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pengeélen az univerzum? Miért is? (Gian Giudice) – videó

Írta/Szerkesztette: Posted on 0

Hogy mi volt a legnagyobb meglepetés a Higgs-bozon felfedezésében? Az, hogy nem voltak meglepetések. Gian Giudice egy elméleti fizikai problémán kalauzol végig bennünket: Mi van, ha a Higgs-tér egy ultrasűrű állapotban is létezhet, ami minden létező atomos anyag összeomlását jelentené? Guidice szellemesen és charme-mal vázolja fel univerzumunk egy lehetséges komor végzetét. Ám siet megnyugtatni bennünket – semmi ok a pánikra: lesz időnk zavartalanul végignézni a Föld 5 milliárd év múlva esedékes pusztulását az eredeti műsorrend szerint.

„Ez a honlap (www.ted.com) közszolgálatot végez azért, hogy hasznos gondolatokat népszerűsítsen. Bárkit örömmel lát, aki önkéntesen bekapcsolódik ebbe a tevékenységébe.
Arra ösztönözzük Önt, hogy annyi TED Talks-ot (TED beszédet) tekintsen meg ingyenesen, amennyit csak kíván, valamint hogy ossza meg másokkal azt, amiről tudomást szerzett akár online, akár offline.”

Ezek a videók szabadon terjeszthetők és nem vonatkoznak rá a www.boldognapot.hu szerzői jogai.

A magyar feliratért külön köszönet illeti a fordítókat, akiknek az áldozatos munkája nélkül ezt nem olvashatnánk.

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..