Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Programozott víz

A víz csodákra képes. És pediglen nem csak azért, mert szervezetünk 70%-át alkotja, hanem mert az energiarendszerünkre is döntő hatást gyakorol. A víz energiaszerkezetét sokan vizsgálták és mostanában a tudomány is kezd rájönni arra, hogy a vízmolekulák információkat visznek be lényükbe. Ezen információk ma már mikroszkóp alatt láthatóak és lefényképezhetőek.

 

programozottvíz6

 

Masaru Emoto egy japán kutató, aki a megfagyott víz kristályait vette górcső alá, több ezer felvételt készített a víz kristályszerkezetéről és ezeket elemezte ki. Kísérletei során bizonyosságot nyert, hogy az emberi gondolat, érzelem és szó sokkal nagyobb hatást gyakorol a környezetünkre, mint azt eddig hittük.

 

programozottvíz11

 

Emoto úr A víz üzenete című munkájában publikálta eredményeit, amelyek minden kétséget eloszlatnak arról, hogy a víz programozható. De mit is jelent egy az egyszerűnek tűnő megállapítás? Nos, nem kevesebbet, mint hogy a természetben megtalálható vizek – tavak, óceánok vizei, a csapból vett vízminták és a tudatosan befolyásolt víz szerkezetében megmutatkozó változások óriásiak. Emoto professzor megtette helyettünk azt, hogy vízmintát emelt ki egy tóból, amit azután lefagyasztott. Az eredmény egy meglehetősen szabálytalan, amorf struktúra volt. Amikor ugyanezen minta másik fele mellett imádkoztak, s ezt követően fényképezték le a fagyott állapotú vizet, akkor viszont teljesen szabályos, fényes kristályrácsot láttak a mikroszkóp alatt. De ez még korántsem minden. Amikor az imádkozó atyát arról kérdezte a professzor, hogy mire gondolt imádsága során, akkor az atya azt válaszolta, hogy a Szerencse hét Istennőjének szellemét hívta meg. Ezen elképedt Emoto úr, mivel a víz kristályrácsa egy hétszögletű formát vett fel, amelyet előtte még sohasem látott a professzor. Ezek szerint ennyire kézzelfogható hatással lett volna az ima a korábban zavaros víz szerkezetére?

 

programozottvíz9

 

A következő kísérletsorozat abból állt, hogy teljesen átlagos desztillált vízzel töltöttek fel palackokat, majd az oldalukra különféle feliratú címkéket ragasztottak. A címkékre szavakat írtak. Olyanokat, mint szeretet, utálat, béke, káosz, köszönöm stb. További bonyolítása volt a kísérletsorozatnak, hogy több nyelven írták az egyes palackokra ugyanazokat a jelentésű szavakat.

Megfigyelték, hogy a pozitív kicsengésű, illetve jelentésű szavak rezgései sokkal szebb és szabályosabb alakzatokba rendezték a vízmolekulákat, mint a trágár, obszcén kifejezések. További eltérés mutatkozott az azonos jelentésű, ám eltérő nyelveken megfogalmazott címkéjű vizek között. Tehát más kristályformát vett fel a szeretet japán és mást az angol megfelelőjével felcímkézett víz rácsszerkezete.

 

Ezután zenéket játszottak le víz jelenlétében. Pár óra elteltével szintén lefagyasztották és megvizsgálták a vizeket. Látták, hogy a komolyzene egészen más elrendezésűvé varázsolja vizet, mint a rock, a blues vagy más zenei irányzat. Majd virágaromákat és virágkivonatokat kevertek a vízbe, amelyek szintén egyedi alakzatokba rendezték a vízmolekulákat. Méghozzá az adott virág szirmaira jellemző alakzatot produkáltak a vízmolekulák.

A szennyezett, piszkos víz szerkezete szemlátomást eltért a tiszta forrásvizek struktúrájától. Az eredmények önmagukért beszéltek.

 

programozottvíz10

 

De ez még semmi ahhoz a döbbenetes és már-már hihetetlen számba menő eredményhez képest, hogy amikor egy szerelmi szakításról szóló számot játszottak le, akkor a vízkristályok szinte ketté voltak törve.

 

Összegezve, a pozitív gondolatok, megerősítések, az önzetlen mondatok, a meditációk, az ima, az áldozatokat hozó, példás életű személyek, szent emberek nevei és a támogató mágikus szimbólumok olyan mintázatokba rendezik a vízmolekulákat és olyan pompás színűvé teszik a víz szerkezetét, amely a szabályosság, a szakrális geometria tulajdonságait viseli magán. Ellenben a romboló jelképek, bántó, sértő szavak, szándékok, diktátorok nevei, szidalmak és általában a negatív jelentésű kifejezések vagy megjelölések teljesen szabálytalan, eltorzult alakba rendezik a vizet.

 

programozottvíz8

 

Ezek után gondoljuk végig, hogy milyen körülmények között, milyen közegben, s bennünk milyen minőségű gondolatok és érzelmek közepette fogyasztjuk el a magunk napi 2-3 liternyi vizét. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy vizes flakonunk, mely autónkban, irodánkban, konyhánkban, nappalinkban vagy a hálószobánkban található, milyen rezgéseknek van kitéve? Milyen a hangulat, a miliő, amelyet magába fog szívni az elfogyasztásra szánt vizünk? Milyen emberi tényezők milyen irányba töltik az ivásra szánt vizeinket, s ezáltal majdan bennünket? Az elektromos készülékek frekvenciája vajon hogyan hatol be a víz szerkezetébe? Az vajon erősít vagy gyengít bennünket? Miként tudunk mi magunknak vizeket programozni, hogy általuk pozitív energiákat, a harmónia, a rendezettség és az egység erőit vigyük be szervezetünkbe? Gyermekeinknek, idősebb hozzátartozóinknak hogyan tudnánk segíteni, hogy gyógyulást és vitalitást kölcsönözzön nekik a programozott víz? Úgy vélem, ezek fundamentális és felelősségteljes kérdések. Mindenki józan belátására bízom, hogy ezeket miként válaszolja meg magának, s hogy megtesz-e ennyi csekélységet önmagáért és szeretteiért.

 

Boldog napot!

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..