Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Putyin szerint az emberi evolúciót a gyógyszeripar, a GMO és az oltóanyagok fenyegetik

A nyugati kormányzat által irányított ember egy „alaposan beoltott borderline, autista, kövér ember, aki a képernyő előtt tespedve egy magas cukortartalmú üdítő legurításával küszködik” – állítja Putyin, aki közölte, hogy az oroszokat „minden áron… meg kell védeni.”.

 

Kiegészítő információ:

borderline személyiségzavar (Borderline Personality Disorder – BPD) főként a hangulat szélsőséges ingadozásával, önkárosító tünetekkel és kínzó érzelmi állapotokkal járó tünetegyüttes, valamint a személyközi kapcsolatok, és az énkép/én-identitás instabilitásával jellemezhető súlyos személyiségzavar, mely főként a neurózisokra, és a szociális fóbiára leggyakrabban a depresszióra, a mániás depresszióra, időnként pszichózisra, valamint ritkán, kisebb mértékben a pszichopátiára emlékeztető (bár mindezeknél enyhébb formában megjelenő) tünetek szélsőséges módon változékony megjelenéséből áll, mely állapotok normál állapotokkal váltakozhatnak.

forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Borderline_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

 

4.1

 

Az orosz parlament honlapján keringő, a Biztonsági Tanács által előkészített interjú állítása szerint az orosz elnök parancsba adta, hogy népét „minden áron” meg kell védeni a GMO „élelmiszerektől”, valamint a nyugati gyógyszeripartól.

 

A riport beszámol arról, hogy Putyin elnök úgy véli, hogy az emberi evolúció következő állomása „súlyos veszélyben” van, s hogy a nyugati és globalista hatalmak „szándékosan lassítják az egyéni növekedésre irányuló fejlődést”.

 

„Nekünk, mint fajnak, megvan az esélyünk arra, hogy továbbra is egészségesen emelkedő pályán fejlesszük a testünket és az agyunkat, avagy kövessük az elmúlt évtizedek nyugati példáját és szándékosan genetikailag módosított élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, oltásokkal és olyan gyorséttermi ételekkel mérgezzük a népességet, amiket veszélyes és függőséget okozó drogként kellene besorolnunk.”

 

„Harcolnunk kell ez ellen. Egy pszichikailag és intellektuálisan fogyatékos populáció nem szolgálja az érdekeinket.” – áll a riportban.

 

4.2

 

Egy átlagos kormány irányította nyugati embert a következőképpen ír le: „alaposan beoltott borderline, autista, kövér ember, aki a képernyő előtt tespedve egy magas cukortartalmú üdítő legurításával küszködik” – a riport szerint ilyen taktikákat vetnek be a kormányok arra, hogy a polgáraikat szolgaságban tartsák, s ezek a taktikák nem csak „gonoszak/ördögiek”, hanem „célszerűtlenek közép- és hosszú távon egyaránt.”

 

Oroszország Putyin alatt az elmúlt években ingyen elajándékozta a földet azoknak az embereknek, akik organikusan és fenntartható módon akartak gazdálkodni. A cél nem más, mint a világ vezető nem-GMO-s élelmiszereinek „vezető exportőrjévé” válni, ami a „gazdaságilag tiszta” gyártáson alapszik.

 

A Biztonsági Tanács riportja csak hónapokkal azután jelent megy, hogy a Kreml megálljt parancsolt valamennyi GMO-tartalmú élelmiszer előállításának, ami a nemzetközi közösség szemében az első jelentős lépésnek számít az olyan multinacionális cégek elleni küzdelemben, mint amilyen a Monsanto. Oroszország továbbra is a természetes biogazdálkodás élén jár.

 

Forrás: http://yournewswire.com/

 

Boldog napot!

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..