Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A rejtélyes Camerano föld alatti városa – A templomosok titkos találkozóhelye?

Camerano olaszországi városa alatt egy nagy, ősi, föld alatti város terül el alagutakkal, barlangokkal és rejtélyes termekbe vezető titkos átjárókkal, ahol oltárok és falakra vésett enigmatikus szimbólumok találhatók.

 

Camerano történelmét titokzatosság övezi és nem ismeretes, hogy kik építették ezt a pompázatos föld alatti komplexumot.

 

Vajon a háromszintes föld alatti komplexumot olyan szabadkőművesek, templomos lovagok vagy pogányok használták, akik titkos összejöveteket tartottak és rituálékat végeztek ott?

 

A helyiek azt mesélik, hogy ez a rejtélyes föld alatti város mindig is ott volt és története egyszerűen ismeretlen a számukra. 17 bejárat nyílik a föld alatti városba és néhány rejtélyes termet a város fő palotáin keresztül lehet megközelíteni.

 

2012-ben emberi maradványokat találtak az egyik kriptában. Az egyik csontváz egy másfél év körüli gyermeké volt. Megoldatlan rejtély, hogy mi lehetett a gyermek, miként azt is homály fedi, hogy hogyan és miért temették oda.

 

Szent barlangok spirituális energiával

 

Alberto Recanatini helytörténész szerint, aki egyszersmind a Le Grotto del Conero (A Conero barlangja) című könyv szerzője is, Camerano föld alatti városát először a picenek használták, akik egy, a keresztény idők előtt élő népet alkottak. Ők voltak az első dokumentált lakosai a városnak Kr.e. 7-4. század között.

 

Később Camerano városa római uralom alá került, de Recanatini úgy gondolja, hogy oka van azt hinni, hogy a föld alatti barlangok és alagutak évezredekre nyúlnak vissza az időben.

 

Az ősi legendák arról számolnak be, hogy a helynek nagy spirituális jelentősége van. A barlangok szentek és spirituális energia tölti meg azokat, melynek erőssége a mélységével csak fokozódik.

 

A barlangoknak szimbolikus jelentésük van és a tisztaságot jelenítik meg. Sok barlang és terem a fénnyel és a sötétséggel, az élettel és a halállal, a teremtéssel és a pusztulással áll kapcsolatban – meséli Recanatini.

 

A templomos lovagokra emlékeztető ősi építmények

 

Camerano föld alatti városa több szerepet is betöltött az idők folyamán. Az ősidőkben vallási szertartásokra használták. Később víz tárolására, majd a II. világháború során óvóhelyként szolgált.

 

A föld alatti komplexumban boltíves vagy kupolás fülkék és alagutak találhatók, a barlangok vallási jelképekkel díszítettek. Recanatini kifejti, hogy az egyik rejtélyes struktúra a Kerekasztal Lovagjaira emlékeztet, míg a másik terem a jeruzsálemi Jézus Krisztus sírra hajaz.

 

Manapság a föld alatti város látogatható. Három barlang a falain található egyedülálló jelképekkel büszkélkedhet. Ez a három barlang áll nyitva a látogatók előtt: Palazzo Ricotti, Palazzo Corraducci és Palazzo Mancinforte.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

 

Forrás / Original article: http://www.ancientpages.com/2017/12/13/mysterious-camerano-underground-city-secret-meeting-place-knight-templar/

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..