Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Rejtélyes földalatti város az ősök lakta dzsungelban a fehérbőrű indiánok oltalma alatt

A talpaink alatt megannyi titkos földalatti világ létezhet, melyekről halvány sejtelmünk sem lehet. Ősi mítoszok és legendák számolnak be a figyelemre méltó városokról és templomokról, ahol hajdanán rejtélyes lények éltek. Néhány földalatti alagutat és várost már felfedeztek az archeológusok.

 

Mindazonáltal jó okunk van azt gondolni, hogy számos felfedezetlen ősi föld alatti világ bújuk meg továbbra is a csend fályla alatt.

 

Egy titkos földalatti világgal foglalkozó érdekes történet követhető nyomon Franklin D. Roosevelt elnök idejéig.

 

1942-ben Roosevelt egy érdekes párt látott vendégül a washingtoni Fehér Házban. Nevük David és Patricia Lamb volt. Ők azt követően tértek vissza az Egyesült Államokba, hogy egy évet töltöttek a Mexikóban található Chiapas sűrű dzsungelének feltárásával.

 

Lambék közölték Roosevelt elnökkel, hogy utazásuk során egy roppant veszélyes fehérbőrű indián törzzsel találkoztak, akik egy hatalmas kiterjedésű földalatti hálózat őrzői.

 

Ezek a rejtélyes indiánok alacsonyak, majdhogynem törpék és bőrük rózsaszínes árnyalatú.

 

Lambék megrémültek, de az indiánok a jelét sem mutatták annak, hogy el kívánnák venni a külföldi pár életét. Viszont, egyértelműen értésükre adták, hogy szeretnék, ha a behatolók tovább állnának, s elmennének azon az úton, amin jöttek.

 

David és Patricia megkérték az idegenvezetőjüket, aki őket kísérte, hogy tudakolja meg, ki voltak ezek a fehérbőrű indiánok.

 

 

A kísérőjük így is tett, de számos eltérő dialektust kellett kipróbálnia, mire az indián törzs megértette őt.

 

Az idegenvezetőjük által Lambék megtudták a választ a kérdésükre: ezek az emberek a Lacandon törzs tagjai, akik egy generációk óta az őserdőben élő indiántörzset alkotnak. Az indiánok elmesélték, hogy ők egy Nagy Templom őrzői, ahol az Ősök éltek.

Ők az Ősöket imádják és egy kívülállónak sem engedték meg eddig, hogy betegye a lábát erre a szent helyre. Minden betolakodót megölnének, aki megzavarja az Ősöket.

 

A Lacandon törzs rejtélye

 

David Lambnek eszébe jutott, hogy már halott korábban a Lacandon törzsről.

Nyilvánvalóan ezek az emberek egy olyan ősi civilizációnak a túlélői, amely egykoron Közép-Amerikában virágzott.

 

Charles-Étienne de Bourbourg abbé (1814-1874), francia tudós és geográfus, tett említést egyik írásában a törzsről. Bourbourg szerint ők olyan alacsony, fehérbőrű indiánok, akik olykor pueblóként tűnnek fel és Chiapas, valamint Nyugat-Guatemala kis városkáiban laknak.

 

Azonban, minden arra irányuló kísérlet elbukott, amely követni próbálta volna őket abba a „Nagy Kővárosba”, ahol az elmondásuk szerint éltek.

A Lacandon indiánok meggyilkolták a követőiket. A Lamb párnak és vezetőjüknek vissza kellett vonulniuk és békében kellett otthagyniuk a fehérbőrű indiánokat.

 

Földalatti város, ahol felbecsülhetetlen ősi műtárgyakat rejtettek el

 

Visszaútjuk során Lambék egy kicsit többet is megtudtak más indiánoktól. Elmesélték nekik, hogy sok értékes ősi kincset rejtettek el a város alatt, melyet a Lacandonok őriznek.

 

Úgy beszélik, hogy hieroglifekkel írt aranylemezeket rejtettek el ebbe a rejtélyes földalatti városba.

 

E kincsek között számos értékes, tömör aranyból készített lemez található. A szent vésetekkel rótt lemezek az ősi világ történelmét tartalmazzák. Az aranylemezek felfedik a nagy özönvízről szóló történetet és úgy tartják, hogy pontosan megjósolták a II. világháborút.

 

Lambék soha nem bukkantak a rejtélyes ősi városra, illetve a nagy földalatti templomra. Sem senki más. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy ezek a figyelemre méltó helyek a fantázia szüleményei volnának. Léteznek és valahol a sűrű őserdő mélyén honolnak.

 

Talán a lábunk alá rejtett, felfedezetlen leletek a kulcsok a rejtélyes ősi múlthoz, melyek fényt deríthetnek azokra a történelmi kérdésekre, melyeket eddig nem voltunk képesek megválaszolni…

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.ancientpages.com/2017/11/12/mysterious-great-underground-city-jungle-inhabited-old-ones-guarded-white-skinned-indians/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..