Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

„Repülő várost” filmeztek Kína egén? – Vajon ez egy párhuzamos univerzum vagy egy kínai technológia?

A kínai tudósítások arról számoltak be, hogy Kína KÉT körzetében is több ezer lakos egymástól függetlenül arról számolt be, hogy egy hatalmas méretű várost látott az égbolton.

A nézelődőket, akik közül néhányan levideózták ezt a bizarr eseményt, valósággal hipnotizálta a felhők közül előbukkanó felhőkarcolókkal teli város képe.

 

A Daily Express beszámolója szerint az első néhány ezer ember állítólag a kínai Guangdong tartományban található Foshan felett lebegő, kísérteties, földöntúli várost látta.

 

Pár nappal később a kínai Jiangxi tartomány lakói ugyancsak arról számoltak be, hogy egy hasonló felhővárosnak voltak a szemtanúi.

 

1.1

 

A meteorológusok állítólag természetes délibábként írták le a jelenséget, vagyis egy olyan optikai csalódásként, amit Fata Morgana-nak neveznek.

 

Fata Morgana látható a szárazföldön és a tengeren, továbbá az olyan távoli tárgyakat, mint amilyenek a hajók, fordított formában és optikai szempontból torzítva mutatja. Az objektumok azért is tűnhetnek felhőkarcolóknak, mert a képek egymásra rakódnak, amikor a fénysugarak elhajolnak a különféle hőmérsékletű levegőrétegeken történő áthaladásuk közben, akárcsak a meleg által létrehozott pára esetében is.

 

Ámde, a rejtély túlkapásokra ösztönözte az összeesküvés-elméletek kidolgozóit.

 

2011-ben már voltak hasonló tüneményről szóló korábbi riportok Kínában.

 

„Tekintettel Kína technológiai vívmányaira, elképzelhető, hogy egy szupertitkos holografikus technológiát teszteltek egy sűrűn lakott körzetben azzal a céllal, hogy felmérjék a nyilvános reakciókat.”

„Tekintettel Kína technológiai vívmányaira, elképzelhető, hogy egy szupertitkos holografikus technológiát teszteltek egy sűrűn lakott körzetben azzal a céllal, hogy felmérjék a nyilvános reakciókat.”

 

A Paranormal Crucible című YouTube csatorna egyik videó-riportjában közölte: Az egyik helybéli által készített felvétel a jelek szerint egy felhők között lebegő hatalmas várost mutat.

 

„A tünemény, melynek több száz ledöbbent lakos volt a szemtanúja, csupán néhány percig tartott, mielőtt teljes mértékben feloszlott.”

 

A hírcsatorna úgy okoskodott, hogy ez egy „kék fénysugár tesztnek lehet az eredménye”.

Akit jobban érdekel ez a projekt, itt nézhet utána: http://boldognapot.hu/blog/blue-beam-a-kek-sugar-projekt-video/

 

videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=r2L_FXMeubs

 

Röviden arról szól a Blue Beam Project, hogy a NASA egy napon majd egy Föld ellen irányuló földönkívüli inváziót, avagy Krisztus második eljövetelét fogja szimulálni hologramok segítségével.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=1KVsrDHUo-I

 

Serge Monast, egy Québec-i konspirációs szakértő, elsőként jelezte előre az 1980-as években, hogy ez 1983-ban, 1996-ban, majd 2000-ben fog bekövetkezni.

 

Egy online posztoló megjegyezte: „Figyeljük meg, hogy az épületcsoport háromszor ismétlődik. Hacsak nem egy ember csinálta ezt a számítógépén, akkor minden bizonnyal ez a blue beam project lehetett.”

 

A Paranormal Crucible videója hozzátette: „Vagy egy időszakos örvény lehetett, s egy párhuzamos univerzum materializálódott egy rövid időre a mi valóságunkban.

 

„Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy Kína technológiai vívmányait elnézve, egy szupertitkos holografikus technológiát teszteltek egy sűrűn lakott körzetben azzal a céllal, hogy felmérjék a nyilvános reakciókat.”

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/floating-city-filmed-in-skies-above-china-a-parallel-universe-or-chinas-technology/

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..