Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sokkoló állítás: Az „ingyen energia” miatt „hallgatnak” az idegenekről, mert az romba dönthetné az olajipart

Egy orvos kijelentette, hogy a földönkívüliek létezését azért tussolták el, mert olyan új technológiát hoztak a Földre, amely romba dönthetné a fosszilis tüzelőanyagipart.

videó: http://www.express.co.uk/news/weird/817102/Alien-free-energy-suppression-cover-up-Dr-Steven-Greer-UFO-disclosure-conspiracy-theory

 

Dr. Steven Greer szerint a világ korrupt vezetői ülnek azon az „idegen technológián”, amely költségmentes megújuló energiát nyújthatna a világ számára.

 

Ugyanakkor azt állítja, hogy a világmentő technológia létezését azért titkolják el, hogy ezzel a világ üzleti nagykutyái számára lehetővé tegyék, hogy a saját hasznukra fordítsák az olaj- és a fosszilis tüzelőanyagipart, míg az ki végleg ki nem apad.

 

Dr. Greer, az Egyesült Államok egykori sürgősségi orvosa, aki lemondott arról, hogy megpróbálja feltárni az idegenekről szóló igazságot, állításait egy, az uninterview.com-nak adott riportjában fogalmazta meg.

 

Ő az egyik vezérszónoka az úgynevezett leleplezési mozgalomnak az USA-ban, amely olyan összeesküvés teoretikusokat tömörít, akik hisznek abban, hogy az idegen lények itt vannak a Földön.

 

 

Ők azonban azt állítják, hogy ezt eltitkolják, s azért szállnak síkra, hogy az állítólagos igazság-tilalmat fel tudják oldani.

 

Kijelentette: „Amennyiben felfedjük az intelligens életet, úgy szembe fogunk kerülni a történelem valaha volt legpusztítóbb technológiájával… ez egy hatalmas makrogazdasági problémát fog kiváltani, s részben ezzel magyarázható a titkosítás.”

 

„Kezdek rájönni arra, hogy olyan emberek is voltak a kormányban, akik tudtak ezekről a tervekről és olyan bennfentesek is vannak, akik nem, de ennek semmi köze sincs a rangjukhoz, nem számít, hogy elnök vagy-e.”

 

„Nem számít, hogy a CIA igazgatója vagy-e. Csak az számít, hogy a bürokrácia úgy érezze, hogy illeszkedsz a terveibe és megtartod ezt a titkot.”

 

kép: Steven Greer azt állítja, hogy eltitkolják azt az ingyen energiát, ami megmenthetné a világot

 

Ez az elmélet arról szól, hogy ha az idegenek által előállított „alternatív energia” egyszer felhasználásra kerül, akkor az olajba, gázba és egyéb közművekbe fektetett dollár billiók értéküket veszítik.

 

 

Azt állítja, hogy a főbb energiavállalatok eltűnnének a föld színéről.

 

Felveti, hogy a világ kapitalista rendszere összeomlana, amennyiben az emberek képesek volnának ingyen előállítani energiát és elektromosságot.

 

Az „ingyen energiáról” szóló konspirációs elmélet azon állítások köré koncentrálódnak, melyek szerint a tudósok olyan életképes technolóigákat találtak fel az ingyen energia előállítására, melyek közé az örökmozgó és a hidegfúziós generátorok is tartoznak.

 

Továbbá azt is állítja, hogy az olyan berendezés is létezik, amely ingyen vagy szinte ingyen képes felhasználható energiát kivonni az olyan nem szokványos energiaforrásokból, mint amilyen a kvantumvákuum nullponti energiája, ugyanakkor eddig bárki próbálta is meg fejleszteni ezeket a rendszereket, vagy elhallgatták, vagy meggyilkolták, mielőtt még az energiaforrást útjára bocsáthatta volna.

 

Más állítások szerint bizonyos ingyen energia rendszerek alkalmazhatók volnának elektromágneses fegyverként, s az USA attól retteg, hogy ez az információ rossz kezekbe kerülhet.

 

Gary Vesperman, az Orion Project nevű egyik ingyen energiával foglalkozó szervezettől, a következőt állította:

„Sok ilyen új energiákkal kapcsolatos technológiát – különösen azokat, melyek az ilyenfajta fejlett elektromágneses elvek ismeretére épülnek – „kettős felhasználású” technikáknak tartanak. 4000 besorolatlan szabadalmi kérvényt foglaltak le egy páncélszekrényben az USA Szabadalmi és Védjegy Hivatalában, mivel katonai veszélyt rejtenek magukban és szükségképpen távol tartandók Amerika ellenségeitől.”

 

Dr. Greer azt állítja honlapján, hogy tervezi a Star LLC New Energy Research Lab megnyitását, amennyiben képes lesz 6,3 millió dollárt összegyűjteni.

 

De eddig csak 241 000 dollárt tudott keresni 2014 óta.

 

 

 

Weboldalán kijelenti: „A kutatás, a fejlesztés és a nagyközönségnek történő praktikus, működő nullponti energiarendszer átadása érdekében a világ legjobb mérnökeiből, fizikusaiból és kutatóiból álló szakképzett személyzetre van szükségünk.”

 

„Becsléseink szerint ez két éven belül megvalósítható a projekt kezdeti kutatás-fejlesztésre szánt 6,3 millió dolláros nominális költségéből.”

 

„Egy jól felszerelt laboratóriumra és kutatási létesítményre van szükségünk, amely lehetővé tenné a lehető legjobb új energiarendszer kialakításához szükséges biztonságot, támogatást és szinergiát.”

 

„A laboratórium nem tudja megnyitni kapuit, míg az teljes összeg rendelkezésre nem áll.”

 

Viszont a tagadóktól mindenféle összeesküvés-elmélettel jönnek elő.

 

Steven Novella azt állítja Neurologica blogjában, hogy az elméletet lebuktatta logikusan gondolkodva.

 

Így fogalmaz: „Ha az ingyen energia valóságos volna, akkor valakinek már sikerült volna megvalósítania. Ironikus módon az ingyen energia mozgalom puszta léte bizonyítja, hogy a saját összeesküvés-elméleteik hibásak.”

 

„Ha egy vállalat képes volna valódi ingyen energiával működő gépet előállítani, akkor megtenné, s a világ leggazdagabb vállalatává válna.”

 

„Ráadásul, az ingyen energia minden ember életminőségét javíthatná. Függetlenül attól, hogy ki vagy, az életed jobbá válna az ingyen energia hatására.”

 

„Az ingyen energiát javaslók látszólag inkább elhiszik, hogy a világot megalomániás emberek uralják, akik egyszerre zseniálisak (mert megvalósítják az összeesküvésüket) és idióták (annyira, hogy össze akarjanak esküdni), mint hogy eljátszanak azzal a lehetőséggel, hogy ők értették félre a tudományt.”

 

Dr. Greer a szenzációs állításait egy új dokumentumfilmjében mutatja be, mely a „Unacknowledged” (Be nem ismert) címet viseli.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.express.co.uk/news/weird/817102/Alien-free-energy-suppression-cover-up-Dr-Steven-Greer-UFO-disclosure-conspiracy-theory

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..