Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sorsfejtés rovat: Több életösztön, több esély – Hatások és megoldások 2010 februárjában

Az idei február egy kicsit gondterheltebb hónap a többinél, de ez ne adjon okot senkinek a borongásra, a fásultságra és a depresszióra. Sőt, ami azt illeti, lehet tenni a nemkívánatos hatások kiküszöbölése érdekében, illetve oda lehet figyelni magunkra, a gondolatainkra és az érzéseinkre, s át lehet fordítani azokat pozitívabb irányba.

 

 

A tél utolsó hónapja rendszerint kimeríti a szervezet erőtartalékait és az ősz folyamán gondosan betárazott vitaminkészleteit. Ezzel párhuzamosan megfogyatkozik az aurában található életösztön-energia is. Utóbbi azért felel, hogy az ember boldogságot, lelkesedést és örömöt éljen át, valamint jó testi és lelki egészségben éljen. Hát, igen. Már itt elgondolkozhatunk azon, hogy vajon hányan rendelkeznek ezekkel a mindennapi és mégsem hétköznapi értékekkel.

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember szánjon időt a saját feltöltődésére. Nem szabad megvárni, amíg totálisan kimerül, egészsége megroppan és megbetegszik. Figyeljünk oda mind a testi, mind a szellemi védekezőképességünkre, mert a mai világban könnyen kibillenhetünk az egyensúlyunkból, s ha már egyszer elveszítettük a lábunk alól a talajt, gyorsan megindulhatunk lefelé a lejtőn. Ez érvényes az energia-szintükre is. Ha lemerültségünk egy kritikus határhoz érkezik, onnan már nincs visszaút, a bajok egymást követik.

 

Ilyenkor válik szükségessé az életösztön-energia, mely képes az embert regenerálni, azaz megújítani és feltölteni pozitív energiákkal. Akiben rendszeresen visszapótlódik az életösztön-energia, ami alatt tehát a testi-lelki-szellemi harmóniánkat meghatározó erőket értem, az jól fogja érezni magát a bőrében. Ezáltal több esélyhez juthat az életben. Gondoljuk csak meg, hogy ha valaki állandóan fitt, optimista, pozitívan gondolkodik és jó a kisugárzása, mennyi mindent lát másképpen, s az emberek is egészen másként viszonyulnak hozzá. Az ilyen ember sokkal több lehetőséget vehet észre az életből, mint lehangoltabb, depressziósabb társai.

 

 

Az életösztön-energia februárban felrázza az embereket az álmos, téli állapotukból és segít megújulni. A megújhodásra szüksége van mindenkinek – új év, új kihívások. Nem szerencsés, ha tavalyról sok megoldatlan helyzetet és negatív karmát hozunk át 2010-re. Ezért ezeket jó lenne minél hamarabb rendezni, kiegyenlíteni. Természetesen a nehézségek megoldása nem könnyű a számunkra, különben már rég helyükre tettük volna a dolgokat. De ebben is segíthet az életösztön-energia, mert ebben az időszakban a megoldatlan lelki gubancokat helyre lehet hozni általuk. Akiben több az életösztön és a lelkesedés, az könnyebben rálelhet élethelyzeteinek megoldására. Aki viszont hajlamos befordulni és enged a gyengítő hatásoknak, sajnos nehezebben fog tudni kilábalni a válságaiból. A frusztráló, gyengítő hatások február 20-ig érvényesülnek. Onnantól már a pozitív hatások veszik át a stafétát.

 

A februári életösztön-energiák által lendületet érezhet magában az ember életfeladatainak és az élettervének a megvalósítására. Ehhez nem kell mást tennie, mint folyamatosan pótolni magában az ösztönerőket. Ha valaki viszont úgy érzi, hogy ereje fogytán és segítségre van szüksége, akkor bátran forduljon szakemberhez. Ne várjuk meg, amíg a maradék életösztön-energiánk is elpárolog, s a hiányok betegségek formájában öltenek testet!

 

Szakértőnk elérhetősége: www.harmonikuselet.hu

 

Boldog napot!

 

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..