Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sorsszerűség és rugalmatlanság

Mi a sorsszerűség? Honnan lehet felismerni? Milyen módon befolyásolhatjuk? Miért alakulnak ki a sorsszerű helyzetek az életünkben? Miért fontos, hogy rugalmasak legyünk, ha sorszerű eseményekkel találkozunk? Mely dolgok gátolják és melyek támogatják a sorsszerűségek kibontakozását?

 

Manapság sok mindenre rámondjuk, hogy sorsszerű, de igazából ezzel semmit nem magyarázunk meg. Sokan megkérdezik tőlem, hogy mi alapján lehet eldönteni valamiről, hogy az most sorsszerű vagy sem. Különösen annak fényében adekvát ez a kérdés, hogy sokan készpénznek vesznek egyes információkat, amelyek okosabb vagy képzettebb szakemberektől hallanak.

 

Nos, a szerelem például sorsszerű az emberi életben. A testi szerelem kívánása és az érzelmek befolyásolhatatlan típusai szintén sorsszerűek. Egy reflux-betegség szintén sorsszerű. Egy tárca ellopása vagy elveszítése is lehet sorsszerű. Bizonyára feltűnt már neked is, hogy vannak az életedben befolyásolhatatlan dolgok. Sokszor egyes szituációkban, meghatározható személyekkel szemben nem vagyunk képesek parancsolni az érzelmeinknek és az ezek nyomán fellépő gondolatainknak. Ez a sorsszerűség.

 

A poén az egészben az, hogy a sorszerűségnek nem szabad ellenállni. Először is, mert nem lehet. Másodszor, mert tanít valamit számunkra. Harmadszor, mert a döntéseinkkel mi vastagon hozzájárultunk ahhoz, hogy az adott sorsszerűség – test, lelki vagy szellemi problematika – kialakulhasson az életünkben. Mindezekért mi vagyunk a felelősek. Nem szerencsétlenül járt személyek vagyunk, hanem az okozók!

 

Ergo a megoldók is mi lehetünk. Aki belesüllyed az emberi egójába és elmélyül a vele való kapcsolatban, az nem fogja így érezni, ahogyan leírtam. Az egó ugyanis önfelmentő és nem ismeri be, ha hibázott, még a feltételezés is sérti és kikéri magának. Ez a gyengeség az, amelyről mindjárt felismerhető az egó. Az egót a negatív energia tartja életben, más szóval az alacsony rezgésű energia, amit azért hívunk negatívnak, mert lehúz. Lehúzza az ember lelkesedését, elveszi az élni akarását, lelohad a kedve és csak nyűgőssé válik tőle. Nem tud örülni a változásoknak, a kihívásokról nem is szólva. Bizonytalan, teszetosza, hitetlen és lassú. Vagyis nem tanul a sorsszerűségből, ezért nem is képes megszűntetni az ilyen mentalitású ember a reá nehezedő sorsszerű terheket. Az ilyen ember merev és rugalmatlan.

 

Félreértés ne essék, egy csomó olyan betegség van, ami sorsszerű és emiatt nem lehet egyik napról a másikra megoldani. Ezeket tűrni kell. Csillapítani, karbantartani lehet, de megszűntetni csak lassan vagy egyáltalán nem.

 

A megoldás a pozitív, magas rezgésű energiában van, de ezt nem adják ingyen, azért változni kell – őszintén és gyökeresen. Akinek ez nem szimpatikus, az továbbra is szorongó szívvel sajnálhatja magát és reménytelenül tekintgethet a jövőjébe, vagy dúlhat-fúlhat, hogy jól elbánt vele a Sors. De ettől még nem lesz igaza. Minthogy ő bánt el saját magával, amikor eldöntötte, hogy nem fog változni, nem válik újra rugalmassá és nem simul össze újra a Sorssal. Ezt a döntést hangtalanul szokta meghozni az ember és nem egyszer, hanem ezerszer.

 

Jó hír viszont, hogy a sorsszerűségekre rá lehet hangolódni, ami hatalmas erőt adhat. Ez az erő belülről teszi az embert motiválttá, elhalmozza számos megtermékenyítő pillanattal és nem csak a szívében, hanem az elméjében is fény gyullad. De ezért tenni kell!

Ez sok apró döntés sorozata. A világunkat mindig az apró döntéseink változtatják meg. A gond abból adódik, amikor mi nem magunkra – az intuícióinkra – hallgatva döntünk, hanem mások szavára hallgatunk. Minden azon dől el, hogy te mennyit engedsz magadba másokból, mennyire hagyod, hogy mások véleményei manipuláljanak, valamint hogy mennyire vagy képes kiürülni a Sors üzenetei számára. Sokan teljesen feladják a szabad akaratukat, mert könnyebb mások „okos” tanácsaira hallgatni. Ezzel a döntésükkel viszont nem a saját életüket élik, hanem mások élnek helyettük.

 

Az energiák furcsa valamik, mert észrevétlenül befolyásolják az ember szándékait és nemes/nemtelen céljainak beteljesülését. A sorserők is ilyenek, tudatalatt törnek az elménkbe, s úgy éljük meg, mint a saját érzéseinket, mintha spontán módon születnének bennünk a döntések. A sorsszerű rezgések finomak, finoman terelgetnek bennünket, áthatóan átjárják az auránkat, beférkőznek a lelkünkbe és irányítanak bennünket, ha kell az egónkon keresztül.

 

A sorsszerű folyamatokat leginkább a tisztaság támogatja. A tiszta hozzáállás, az ellenállás- és az erőszakmentesség, valamint a rugalmasság és a hajlandóság. Ezek segítenek megközelíteni isteni énünk valódi céljait, mégsem erős, akadályokat döntögető hatásúak. A Sors nem akar semmit sem ledönteni benned. Akiben szüntelen ellenállás van, arra nem fognak hatni a finom erők. Aki viszont kiürül, és magába engedi ezeket az erőket, abba belebújik és segít az az Intelligencia, amely az Életet alkotja.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..