Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Spirituális fókuszban az Olimpia

Hamarosan kezdetüket veszik a XXX. Nyári Olimpiai Játékok. De egyesek szakértők, többek között David Icke szerint is, ezt a rangos eseményt egy Globális Összeesküvés saját ördögi céljainak megfelelően kívánja felhasználni. Ismerkedjünk meg az angol író okfejtésével és döntsük el, hogy egyetértünk-e vele, vagy sem!

 

A londoni olimpiai játékok megnyitó és záró ceremóniája valójában Nagy-Britannia és a sport ünnepének álcázott hatalmas sátáni szertartás – állítja David Icke, angol író.

 

A szimbólumok olyan elektromágneses mezők, amelyekben kódolt formában megtalálhatók a jelképek által képviselt információk. Amikor mi tudattalanul a figyelmünket ezekre a szimbólumokra irányítjuk, akkor e jelképek összekapcsolódnak a saját elektromágneses és pszichikai mezőnkkel. Az energia pedig mindig arrafelé áramlik, amerre a figyelmünket fordítjuk.

 

Angol idő szerint a péntek este megrendezésre kerülő londoni Játékok megnyitó ünnepségét előkészítő héten minden nap ki fogok posztolni egy szimbólumot, amit a nyitó ceremónia alatt arra lehet majd használni, hogy a világ minden tájáról összegyűlt emberek összpontosítani tudják a szív energiájukat, és enyhítsék azoknak a jelképeknek az erejét, amelyeket az olimpiai rituáléban fognak alkalmazni.

 

Icke a következőt állítja: Az Olimpiai Stadion stratégiailag lett a Föld energia-hálójára helyezve azért, hogy megcsapolja London és Anglia erőközpontjait, mellesleg ez az oka annak is, hogy a nyitó ünnepség központi eleme Nagy-Britannia egyik legjelentősebb erőtere, a Glastonbury Tor. A Mikrokozmosz, az Olimpiai Stadionban elhelyezett Glastonbury Tor makettje, bevonzza az energiát a Makrokozmoszból. Ez az „ahogy fent, úgy lent” holografikus alapelvnek az egyik megnyilvánulási formája.

 

A Globális Összeesküvés annak módját keresi, hogyan tudná ezt az energiát saját sátáni, okkult befolyására felhasználni. A hatalmas Olimpiai Harangot, amely a legnagyobb harmonikusan behangolt harang a világon, s melyet kifejezetten a megnyitó ünnepségre készítettek, úgy tervezték meg, hogy mindjárt az elején a kívánt rezgésszámot adja.

 

Amennyiben pénteken este a televízióban nézni fogod az olimpiai megnyitó ünnepséget, kérlek, hogy koncentráld a szívenergiádat az egész stadionra és különösen a show (a rituálé) kezdetekor a harangra, Glastonbury Tor-ra és az olimpiai láng meggyújtására.

 

Forrás: http://www.davidicke.com/

 

Mindenkire rábízom, hogy véleményt alkosson a fentiekről. Adalékként annyit, hogy David Icke a „Globális Összeesküvés” témakör egyik nemzetközi hírű szaktekintélye, aki nem szokott a levegőbe beszélni, s állításai rendre megalapozottak.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..