Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Spirituális meteorológia: Mire képes a naperő az aurában?

Beköszöntött a nyár, s ez elhozta számunkra a ragyogást és a fényáradatot. Tudatosítsuk magunkban, hogy milyen áldásos hatásai vannak a Napból sugárzó pozitív energiáknak!

NYÁRI NAPFORDULÓ jpg

Létszemléletemben, világképemben minden égi objektum egyetlen, emberi elmével átláthatatlan és felfoghatatlan rendszer része. A mi Naprendszerünk egy kisebb rendszert alkot a világegyetemen belül. Ez a mi életterünk. Ebben nincs egyetlen felesleges bolygó sem, jóllehet multidimenzionális rejtélyeiket és értékeiket még csak most kezdi felfedezni az emberiség.

 

A bolygókra, a holdakra, az üstökösökre és magától értetődően a csillagokra minimum kétféleképpen tekinthetünk: ismert és eddig ismeretlen hatásaik szempontjából.

Mostanában kezdi belátni a biológia és a fizika is, hogy a Nap több tekintetben is az élet jeleit mutatja, vagyis élőlényként viselkedik. Ezzel a gondolattal még sokaknak barátkozniuk kell, mint ahogyan azzal is, hogy központi csillagunk különleges hullámokat és részecskéket bocsát ki magából, melyek alapvető életfunkcióinkat és sorsunkat egyaránt befolyásolják.

 

4.1

 

Feltételezem, hogy mindenki hallott már az orvosmeteorológiáról. Ez arra próbál válaszokat és jóslatokat adni, hogy mikor milyen hatással lesz ránk egy-egy időjárási jelenség. Például, hogy a magas vérnyomásban szenvedőkre milyen napok várnak.

Ahogyan az orvosok az évszázadok folyamán megfigyelték az egyes időjárási jelenségek emberi szervezetre gyakorolt hatását, úgy a spirituális szemléletű emberek is saját tapasztalataik alapján készítettek feljegyzéseket és előrejelzéseket a bolygóenergiák emberi energiamezőre gyakorolt hatásairól. Erre a jelenségre alkottam meg a spirituális meteorológia fogalmát.

 

Ilyen szemszögből nézve a Nap erejének növekedésével, illetve csökkenésével együtt járnak bizonyos fiziológiai és energetikai változások is az emberben. Utóbbiak könnyen igazolhatóak: az emberek télvíz idején lehangoltabbak és enerváltabbnak érzik magukat, míg nyaranta megtelnek vitalitással – a szélsőségeket leszámítva. Ennek oka a Nap vitalizáló, élénkítő erejében keresendő. Itt érkezünk el az aurára gyakorolt hatáshoz. A Nap ugyanis nem csak a bőrünkre, a testünk egyes szöveteire és a keringésünkre van hatással, hanem az aura energiaáramlásaira is. A Nap ereje tisztítja, átöblíti az emberi aurát. Tehát a mértéktartó napozás kiváló módja annak, hogyan lehet megszabadulni az alacsonyabb rezgésű, megfáradt energiák egy részétől.

 

főnix július jpg

 

A nap spirituális ereje képes feltölteni az embert mentális és asztrális kondenzátorait. Ha belegondolunk, sokan ösztönösen érzik, hogy napozniuk, kirándulniuk, strandolniuk kell, mivel tudat alatt vágynak arra, hogy meggyengült energiarendszerük felfrissülhessen és újból erőre kaphasson.

Nem állom meg, hogy ne hívjam fel a figyelmet a mértéktartáson túlmenően az optimális mennyiségű vízfogyasztás szükségességére is.

 

A naperő áldásos spirituális hatásait az aura sokáig megőrzi.

A naperőtől

 • visszatér az ember életereje,
 • tisztulnak az energiavezetékek,
 • növekszik a kisugárzása,
 • fokozódik a spirituális ingerek iránti érzékenysége,
 • erősödik az élni akarása,
 • fokozódik optimizmusa,
 • könnyebben felülkerekedik az akadályokon,
 • gyorsabban helyreáll a homeosztázisa,
 • nagyobb teljesítményre lesz képes.

 

Ezek csupán kiragadott példák arra, hogy milyen előnyökkel jár a naperő felvétele.

 

Nem elhanyagolható szempont, hogy a naperő ingyen van.

 

A napvallásnak is megvannak azok a gyakorlatai és szertartásai, amelyekkel a naperő fenti hatásai még inkább élvezhetők és olyankor is kihasználhatók, amikor éppen nem kedvező az időjárás vagy az évszak a naperő számára.

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

 • Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)
 • Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)
 • Bel- és Külföldi zarándoklatainkon
 • a Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott Istentiszteleteinken
 • Szer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)
 • Főnix programunkon
 • Ébresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

napvallas@gmail.com

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..