Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Steven Greer a hamis zászlós földönkívüli invázióról is megszólalt

Évtizedek óta arra programozták az amerikai és vele együtt a nyugati társadalmakat, hogy mindennemű valódi idegen, illetve földönkívüli jelenlét csakis veszélyeket hordozhat magában, sőt minden valószínűség szerint a Föld teljes megszállását vonhatná maga után. Továbbá egyre-másra arról igyekeznek minket meggyőzni, hogy csupán egy állig felfegyverzett katonai erő vagy szuperhatalom lehetne képes megmenteni az emberiséget egy esetleges földönkívüli intervenciótól.

 

Ebből az elme-programozásból Hollywood is kivette a maga részét. Gondoljunk csak a híresebbnél híresebb mozifilmekre, amelyek az emberek kontra idegen lények antagonisztikus konfliktusaira építenek.

Ezzel szemben alig kapnak szót és teret azok az emberek (eltérítettek és kontaktok), akik valóban találkoztak más világok lényeivel, illetve akikkel fejlett és értelmes földönkívüliek vették fel a kapcsolatot. Ez a rengeteg ember a mozikkal ellentétben nagyon is békeszerető és segítőkész lényekként számolnak be az idegenekről. Tudniillik, az ő beszámolóikból az derül ki, hogy a földönkívüliek – legalábbis a „jófiú” idegenek – azért vannak itt, hogy támogassák az emberiséget és megvédjék azoktól a szörnyűségektől és rémtettektől, amelyekre a 20. század során nem egyszer sor is került. Utalnék itt a világháborúkra vagy éppen az atombombákra.

 

A Pentagon végül előjött a farbával, s bár gyengén, de azért nyilvánosságra hozott egy kis leleplezést a New York Times-ban a következő címmel: Ragyogó aurák és „Fekete Pénz”: a Pentagon rejtélyes U.F.O. programja. Ezt a cikket itt találod angol nyelven:

https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/politics/pentagon-program-ufo-harry-reid.html

 

Ebből többek között kiderül, hogy az amerikai Védelmi Minisztérium évi 600 milliárdos költségvetéséből 22 millió dollárt fordítanak a Fejlett Légügyi Veszélyt Beazonosító Programra.

De a hivatalos nyilvánosságra hozatalnál maradva, a cikk elején egy videó is megtekinthető, amely egy Haditengerészeti F/A-18 Supet Hornet, valamint egy ismeretlen objektum közötti találkozót örökíti meg. A videót a Fejlett Légügyi Veszélyt Beazonosító Program tette közzé 2017. december 16-én. Érdemes megtekinteni.

 

Az alábbi ábra pedig azt mutatja, hogy a mozikban és a tévékben milyen megítéléssel/beálltódással és milyen arányban állították be az idegeneket az USA-ban az elmúlt években. Ebből látszik, hogy a negatív szerep vezet, ami alatt az erőszakos, szörnyeteg, megszálló, elrablásokat végző stb. szerepek dominálnak torony magasan. Ez is egyfajta tudatmanipuláció és véleményformálás.

 

Egyesek szerint létezik egy olyan összeesküvés, ami arról szól, hogy fenntartják és táplálják az „idegenektől” való félelmet, ezzel párhuzamosan pedig közpénzeket ömlesztenek a hadibeszállítók pénzes ládáiba, s az így nyert fegyverarzenállal még nagyobb uralomra tesznek szert a Földön és a világűrben, továbbá beszűkítik az emberi tudatosságot, mely képes volna az anyagi és a dimenziók között valóságok behatóbb megismerésére.

 

Steven M. Greer évek óta felhívja a figyelmet arra, hogy készülőben van egy hamis, megtervezett idegen invázió. Greer szerint a fenti New York Times-ban megjelent cikk is része ennek a stratégiának.

 

Mr. Greer egyik rádióinterjúban kifejtette, hogy úgy tűnik, hogy a hírszerzés végül ki fogja játszani a fenyegetési lapját: most vezeti be lazán a köztudatba, hogy titokzatos védelmi programok léteznek és a földönkívüliekkel vívott háborút készítik elő.

 

A média nem tudósít erről a témáról, hacsak arra nem utasítják a hírszerzéstől, illetve ha nincs rá valamilyen különleges oka. Így az erről való széleskörű híradás megszervezett volt, ami azonban tartalmazott egy tudatküszöb alatti üzenetet az űrbéli veszélyről.”

 

A Greerrel készült teljes interjú: http://www.outerlimitsradio.com/unacknowledged/

 

Az egyik elmélet szerint a földönkívüliek jelenlétéről szóló információkat azért is tartják vissza, illetve amennyire lehet, titokban, mert az emberiséget bizonyos gazdasági érdekeknek és modelleknek kívánják teljesen kiszolgáltatni. A szén-alapú ipar érdekei ugyanis nyilvánvalóan sérülnének, amennyiben tiszta energiájú technológiákat kínálnának fel a fejlettebb értelmes lények.

 

 

A fennálló gazdasági és politikai modelleket eleve úgy tervezték meg, hogy állandósítsák a háborúkat és a földi civilizációk hanyatlását, pusztulását. Fel kellene ismernünk, hogy mind az ökoszisztéma, mind az emberi lét nagy veszélyben van e torz modellek miatt. Amíg erre rá nem ébredünk és át nem térünk egy új paradigmára, addig gyászos jövő elébe nézünk.

 

„Az igazi kérdés, amit fel kell tennünk: Milyen lehetne a társadalmunk az információk elfojtása és egy fenyegetettségen alapuló létszemlélet nélkül?”

 

„Nem akarnak olyan módban gondolkodni, amely ne hatalmazná fel őket további háborúskodásra. Tehát azt mondom, emberek, ebben van választásunk. A jövő vagy az univerzális béke, vagy a szűnni nem akaró háború és pusztulás.” – Steven Greer

 

A cikk Dylan Charles munkássága alapján készült.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..