Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Száraz György előadásai

Azok kedvéért, akik még nem hallgatták meg az ember és a világ teremtésének titkait boncolgató előadásaimat, újra megtartom azokat 2019. június 15-én. Úgy gondolom, hogy a címek önmagukért beszélnek.

 

TILTOTT GONDOLATOK – A nyugati ember elárultatása: A világteremtés és az emberteremtés elhallgatott problematikái és igazságai a jelenlegi Bibliák, illetve a Fény Bibliája szerint

 

TABUDÖNTÖGETÉS: A keresztény eredetmítosz, az Édenkert, Ádám és Éva, a bűnbeesés történetének, valamint az ehhez kapcsolódó történelemhamisításoknak a felülvizsgálata az igazság érdekében

 

Ha kíváncsi vagy az isteni teremtés témakörére, illetve arra, hogy milyen eredeti tanításokat kapott egykoron az emberiség több nagy tanítója, amelyeket utána sajnálatosan részint elzártak, részint átírtak egyes követőik, akkor ezek az előadások neked szólnak.

 

Természetesen nagyfokú nyitottságra és elfogulatlanságra van szükség e kényes témák elemzéséhez, de mindenképpen egy igazi szellemi kaland vár rád, feltéve, hogy felkészültél rá.

 

Előzetes jelentkezés szükséges a szernap@gmail.com címen.

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature