Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Széles körben elhintett náci antigravitációs titkok amerikai vállalatok és agytrösztök részére

Ebben az exkluzív ExoNews Tv interjúsorozatban közvetlenül William Tompkins-tól értesülünk a második világháború alatt az Amerikai Haditengerészeti Hírszerzésnél végzett munkájáról. Felfedi, hogy közvetlenül részt vett a náci Németország legfejlettebb világűr-projektjeibe beépült tengerészeti kémek kihallgatásában. Közülük néhányan foglalkoztak űrrepülésre is képes antigravitációs repülő csészealjakkal.

 

3.0

 

Tompkins munkája abban állt, hogy tengerészeti kémek kihallgatására alapozott hírszerző eligazítási csomagokat állított össze, majd továbbadta azokat vezető amerikai légügyi vállalatoknak, agytrösztöknek és egyetemeknek tanulmányozás és kiértékelés céljából.

 

Tompkins azt ecseteli, hogy 1942 és 1945 között több mint ezer amerikai haditengerészeti kém kihallgatásában vett részt, akik a náci Németország repülő csészealjakat építő, vezető légügyi vállalataiba épültek be. Tompkins elsődleges feladata az volt, hogy ezeket a létfontosságú hírszerzési információkat különféle amerikai légügyi korporációkhoz jutassa el.

 

Tompkins közölte, hogy Rick Obatta admirális alatt szolgált, aki a San Diegóban található Tengerészeti Légi Bázison kívüli hírszerző műveletekkel volt megbízva, továbbá három tengerészeti kapitány alatt is szolgált, akik a tengerészeti járművek tervezésének, létrehozásának és közbeszerzésének különféle területeire specializálódtak. Az interjúban leír a kihallgatási helyzetek közül néhányat.

 

A következő angol nyelvű interjú részlet kiemeli Tompkins-nak Dr. Robert Wood és az én kérdéseimre adott válaszait, melyek a tengerészeti műveletekre, illetve a felkeresett különféle vállalatoktól és agytrösztöktől szerzett információkra, valamint néhány, a nácik által a háború alatt titokban kifejlesztett légügyi technológiára vonatkoznak.

 

Tompkins azzal kezdi az interjút, hogy leírja azt a kis irodát, ahol a tengerészeti kémek kihallgatására került sor a Haditengerészeti Légi Bázison San Diegóban.

 

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=ISwN1Xa-6X8

 

Forrás: http://www.theeventchronicle.com/

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..