Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Szellem Elengedő szertartás

Az előttünk álló időszakban várhatóan szaporodni fognak a szellemjárások és a szellemi anomáliák. Ennek oka kettős. Egyfelől azzal indokolható, hogy közeledik a halottak napja, amelynek környékén rendszeresen megemlékezünk az eltávozott hozzátartozóinkról, másfelelős olyan szellemi kapuk fognak nyílni a következő évben (2018-ban), amelyek csak nagyon ritkán szoktak. A napvallás válasza az, hogy több olyan szertartást éleszt fel, amelyek a szellemek okozta problémák kivédésére és semlegesítésére szolgál.

 

Ezek sorába illeszkedik a Szellem Elengedő vagy Szellem Átvezető szer is, amelyet 2017 novemberétől egyéni vallási rítus keretében fogunk végezni azokon, akik úgy érzik és tapasztalják, hogy szükségük van erre.

Szögezzük le mindjárt az elején, hogy erre a szertartásra bármikor bárkinek szüksége lehet élete folyamán. Soha nem mondhatjuk, hogy minket soha nem fognak zargatni, háborgatni az eltávozott, de a köztes létben rekedt emberi szellemek. Attól, hogy mi nem hiszünk bennük és esetleg igyekszünk nem tudomást venni róluk, ők nagyon is köztünk járnak és mozognak.

 

Tisztázzuk azt is, hogy a köztes létben legitim módon 7-49 napig tartózkodnak a szellemek. Ezután olyan szellemi kasztokba kellene távozniuk, amelyek a mai emberi világtól távolabb, teljesen elválaszott régiókban találhatók, ergo nincs közvetlen kapcsolatuk a mi világunkkal. Ha ezen a szokványos időtartamon túl a köztes terek valamelyikében rekednek az emberi szellemek – akik egyáltalán nem feltétlenül olyan jóindulatúak, mint ahogyan az életükben megismertük őket –, akkor számtalan módon képesek befolyásolni a mindennapjainkat.

 

 

Ilyen esetekben akár komoly spirituális problémákat is okozhatnak. Nem jósolgatok, csupán közlöm, hogy a jövő évtől, azaz 2018-tól egyre nagyobb lesz a szellemi jelenlét a világunkban. Egyre több ember találkozhat szellemekkel a munkahelyétől kezdve a lakóhelyén át a kórházakig bárhol.

 

Ha a szellemek nem jóindulatúak, akkor ártó hatásúak is lehetnek, ezért érdemes az embernek megtisztítani vagy megtisztíttatni magát az ártó hatásokat okozó nem várt látogatóitól. Erre szolgál az Szellem Elengedő vagy Szellem Átvezető szertartás.

 

A szellemi befolyások gyakori tünetei és mellékhatásai:  

 

  • indokoltalan és túlzott fáradékonyság,
  • érthetetlen módon jelentkező és nem jellemző ingerlékenység,
  • gyakori és megmagyarázhatatlan hidegrázás,
  • ok nélküli hideg verejtékezés,
  • megmagyarázhatatlan légmozgás és hidegérzet a lakásban vagy a munkahelyen (tehát nem a huzattól),
  • furcsa sugallatok az embernek a fejében,
  • rossz irányba változhat az ember személyisége
  • olyan dolgok jelentkezhetnek belső világunkban, amitől nem önmaga az ember

 

Ezek a mellékhatások több okra vezethetők vissza, melyek közül mi csak a spirituális okokkal foglalkozunk: amikor emberi szellem tapad valakinek az aurájára, amikor szellem kötődik az egyes emberhez, amikor itt ragad egy szellemi entitás és energiát szív el az embertől.

 

Ilyenkor jól jöhet, ha a megfelelő szellemi tudással és erővel az ember eltávolítja, visszaküldi, átsegíti a rendellenességet okozó, itt rekedt lényt oda, ahová való.

 

 

Akinek volt már komoly szellemi megszállottsága vagy állt már szellemi lény befolyása alatt, tudhatja, hogy milyen fontos, hogy a bonyodalmakat okozó, láthatatlan vendégétől mihamarabb megszabadítsák az embert. A napvallás felsőbb szent erők segítségével, a Nap erejével ebben kíván segítséget nyújtani egyéni szertartások keretében, hogy helyreállhasson a világmindenség rendje és a megélők békében, harmóniában, ártó szellemi ráhatások nélkül boldogulhassanak.

A Szellem Elengedő és Átvezető szertartást a napvallás olyan papnője végzi, aki az egyiptomi denderai és abüdoszi templomban kapta a rituáléhoz szükséges beavatásokat.

 

Bővebb felvilágosítás és segítség a következő elérhetőségen kérhető: szernap@gmail.com

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..