Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

SZELLEMEK A CSALÁDI FOTÓKON

Nem minden esetben a fényképezőgép meghibásodása vagy a levegőben kavargó porszemcséken megcsillanó fény okolható a karácsonyi fotókon feltűnő különleges szellemekért és egyéb fényjelenségekért. A természetben, a világok között olykor – például karácsonykor – egy különleges erőhatás indul el, amely testközelbe hozza a szellemvilág lakóit.

 

A meg nem nyilvánult lét

 

Karácsony környékén a szellemi anomáliák (rendellenességek) és a paranormális jelenségek ugrásszerűen megszaporodnak. A többnapos ünnep a készülődéssel és a szilveszter közeledtével az érzékfeletti világokban is megteszi a hatásait. A sokféle hatalmas töltetű érzelemhullám valósággal végighömpölyög a dimenziókon és egyedülálló hatásokat vált ki. Spirituális szempontból ez az időszak az évkör legerősebb és legintenzívebb szakasza. A különféle világok szinte megmozdulnak és a rezgésemelkedés hatására közelebb kerül egymáshoz a megannyi dimenzió lakója. Számtalan spirituális kapu megnyílik, a levegő szinte forr és az erők csak úgy áramlanak körülöttünk a meg nem nyilvánult létben. Ezek az erők és lények hozzák létre a karácsony feledhetetlen csodáit és okoznak páratlan lelki örömöt a szívekben.

 

Szellemeket fényképezni

 

Ha valaki régi szokás szerint meg kívánja örökíteni a karácsony hangulatát, a megajándékozást, az ünnepi vacsorát, a családi együttlétet vagy önmagában a feldíszített fenyőfát, sokszor elcsíphet egy-két érdekes, szokatlan jelenséget. A fényképezőgép érzékenysége olykor éppen elég ahhoz, hogy különös füstszerű árnyakat, voltaképpen szellemeket rögzítsen. A fotókról visszaköszönő alakok, fényes gömbök és színes anomáliák nem véletlenül kerülnek a filmre vagy a fényképező memóriájába. Ami az emberi szem számára láthatatlan, azt esetenként a kamera képes érzékelni. Az egymást átható világok rezgései ilyenkor annyira megközelítik egymást, hogy kis híján kézzelfoghatóvá válnak a szellemek. Nem kell azonban megijednünk, az ember szellemeket látó szeme már jó ideje le lett zárva, és senki nem kaphat szívrohamot amiatt, hogy a szobájában látható módon szellemek járkálnak. Ettől függetlenül a szellemek karácsony környékén megjelenhetnek családtagjaik körében, s ha egy kis „szerencsénk” van, akkor feltűnhetnek a fotókon is. Előfordulhat, hogy nem csupán a homogén szellemköd látszódik, hanem egészen speciális kontúrok is kirajzolódnak a fényképeken. Arra is akad példa, hogy egyesek a megboldogult hozzátartozóikat vélik felfedezni a képen látható alakban. De hívatlan vendégeink is lehetnek, akik épp csak bekukkantottak hozzánk, hogy pozitív energiáinkban fürdőzzenek egy cseppecskét. Az ilyen szellemeket viszonylag könnyű lencsevégre kapni karácsonykor, illetve ünnepek környékén. Félni tőlük felesleges, mert ők csak időlegesen vannak jelen a környezetünkben.

 

Fénygömbök karácsonykor

 

Az otthonokban és a nagyobb összejöveteleken egyaránt gyakori vendégek a fénygömbök. Itt arra a jelenségre utalok, amikor a fényképen egy-két, de sokszor akár több tucat fénygömb is feltűnik. Bizony, itt még a legnagyobb kételkedőknek is megáll a tudományuk, mert valljuk be, nehéz az optika piszkosságára, foltosságára fogni a gömbök jelenlétét. Hiszen sokféle géppel és makulátlan lencsével, újra és újra elkattintva a gépet, ugyanazokat a kis fénygömböcskéket láthatjuk. Sőt, előfordulhat, hogy e nem csupán fehéres-ezüstös színekben pompáznak, hanem egyéb színeket is mutatnak. Vajon mik lehetnek ezek?

Ami fénygömbnek, fénylabdacsnak látszik a fotókon, az a legtöbbször elementál lehet, vagy valamely energiának az alkotórésze. Az elementálok önálló tudatossággal rendelkező energialények, akik akkor szoktak nagyobb létszámban megjelenni valahol, amikor sok ember összegyűlik egy helyen, vagy sok érzelmi energia csatolódik ki az emberi aurákból. (Koncertek, ünnepélyek, rendezvények alkalmával mindig jelen vannak.) Az elementálok tehát energialények, de korántsem lehet őket egy kalap alá venni. Rengeteg fajtájuk ismeretes. De a mi szempontunkból alapvetően az a lényeg, hogy jelenlétük többnyire ártalmatlan, sőt kifejezetten kedvező, hiszen számtalan energiacsere történik az emberek és az elementálok között.

A laza tudatú és aurájú emberek karácsonykor sok terhet ürítenek ki magukból, ilyenkor megszabadulhatunk kínjaink egy részétől és a lelkünket egy frissítő, üdítő hatás érheti. Ennek köszönheti az ünnep a meghittségét.

A megannyi angyali energia hatására auráink megnyílnak és feltöltődnek a karácsony szentséges erőivel. Az efféle töltődéseket is sokszor elementálok végzik. A fényképezőgép képes megörökíteni az energiákat közvetítő lényeket, akik az emberek szolgálatára rendeltettek.

Persze megesik, hogy maga az angyali energia egyik kísérőjelenségéről van szó, s nem elementálok ténykednek körülöttünk, de ez semmit sem von le a jelenség misztikumából. A szellemi dimenziók tele vannak élettel, s az ember sokdimenziós lénye mindig beleolvad az univerzum komplexitásába. A fotók nem a teljes valóságot mutatják, csupán a realitás egy kis kiragadott szeletét. Annyiban azonban mindenképpen hasznosak a szellemeket megörökítő családi fotók, hogy az emberek kicsit jobban megbarátkozzanak a szellemi világok lakóival. Üzenetük talán az lehet, hogy sohasem vagyunk egyedül, soha sem vagyunk magunkra hagyva, s a Gondviseléssel, valamint szeretteinkkel való kapcsolatunk nem csupán a fizikai világra korlátozódik. Továbbá e szellemekről készült fotók emlékeztetnek bennünket arra, hogy honnan jöttünk, s hogy hová térünk meg majd egyszer.

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..