Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Szellemgyógyászat

Egy különleges, sok port kavaró spirituális módszer a szellemgyógyászat. Ez nem a fizikai, hanem a láthatatlan dimenzióban történő harmonizációs forma azonban több tízezer éves tradíciókkal rendelkezik. Az ősi kultúrák, melyek beavatottjai érzékelték a magasabb világokat és azok lakóit, előszeretettel gyógyítottak a szellemgyógyászat módszerével. Lássuk, ma mennyire élő és használható ez az eljárás.

 

szellemgyógyászat1

Szellem uralkodik az anyag felett

 

Betegségeink, nyavalyáink jelentős része a lélek vagy a szellem meghibásodására vezethető vissza. A fizikai testünk pusztán magasabb dimenziós énjeink vetülete. Vagyis a szellemünk elvileg ténylegesen uralkodni tud a testünk felett. Voltaképpen e mögött a szemlélet mögött az a filozófiai tény húzódik meg, hogy a felsőbb világok hozzák létre az alsóbb világokat. Például a szellemvilág az anyagi világot teremti, Isten a teremtményeket és így tovább lehetne folytatni az analógiát.

Ebből következik, hogy a fizikai testünk tünetek összessége. Szellemünk fejlettsége és lelkünk sorsa dönti el, hogy az anyagi testünk milyen állapotban van: egészséges vagy beteg, jókedvű vagy lehangolt, fiatal vagy öreg. A mi személyes valóságunk három összetevője a testünk, a lelkünk és a szellemünk. A szellemgyógyász nem csupán a fizikai tagjainkat látja és érzékeli, hanem a mások számára láthatatlan alkotóelemeinket is.

 

szellemgyógyászat2

 

A szellemvilágban mindennek előzményei és előképei vannak. A fizikai szerveinknek például energiákból megvannak bennünk az előképei. Tulajdonképpen ezek is a mi belső szerveink, csak energiákból állnak össze. E szerint a fizikai májunk azáltal jön létre, azáltal működik, hogy létezik egy energetikai májunk, ami mint egy éteri hologram, adja hozzá a programot. A máj addig máj, amíg az éteri májunk létezik, vagy amíg a fizikai májunkat tönkre nem tesszük. Merthogy az energetikai (vagy szellemi) és az anyagi szerveink között kölcsönhatás áll fent. Bármelyik sérülése automatikusan kihat a másikra is. Ebből nyilvánvalóan következik, hogy ezt kihasználva gyógyítható is mindkettő.

Minden főbb szervünk és szövetünk előképe, szellemi és energetikai megfelelője megtalálható a magasabb világokban. Az ember ezért nevezhető egyébként több síkú lénynek, hiszen fizikai és több nem fizikai létsíkon is létezik egyszerre. Azokat a testeinket pedig, amelyek a fizikai szemünkkel nem láthatóak, szellemtestnek és lélektestnek nevezi a szellemgyógyászat. Igaz, ezek nem túlzottan hasonlítanak a fizikai fizimiskánkhoz.

A szellemtestünkben tehát minden szervünk megtalálható szellemszervek formájában és hasonlóan a lélektestben lélekszervek formájában. Amikor megszületünk sorsunk írói eldöntik, ki milyen erősségű és gyengeségű szellemi és lelki szervekkel rendelkezzen a szerint, hogy milyen életutat terveztek be nekünk. A DNS és minden fizikai tervrajz tehát az alapján kerül kódolásra, hogy nekünk mikor milyen betegségre vagy legalábbis hajlamosító tényezőre van szükségünk a fejlődésre a Sors szerint.

 

szellemgyógyászat3

 

Szellemgyógyászati módszerek

 

Sokféle módszerről hallottam már: vannak magyar és külföldi szellemgyógyászati technikák.

A magyar módszer lényege, hogy mélytudati szinten, ami egy megváltozott tudatállapot és nem hipnózis, történik a szellemi műtét. Ilyenkor az agy frekvenciája 0-4 Hertz között mozog.

A szellemsebész vagy a szellemgyógyász a betegség okait szünteti meg azáltal, hogy a szellemtestben, illetve a lélektestben elvégzi a harmonizáló változtatásokat. Ezt úgy éri el, hogy a szellemgyógyász a saját szellemtestével egy virtuális szférában, magyarul egy magasabb rezgésű világ egy erre külön kialakított helyén végezi el a gyógyítást. Ebben a műveletben a beteg aktívan részt vesz azzal, hogy egy irányított képsort képzel el (imagináció). A gyógyításhoz a szellem erején kívül semmilyen tárgyi segédeszközt vagy kémiai szert nem használnak.

 

szellemgyógyászat9

 

A szellemgyógyász végül is a magasabb Intelligenciák tudását, erejét és közbenjárását használja fel a szellemsebészet során. A szellemgyógyász a művelet alatt kilép a testéből és a páciens szellemével elutazik a Szentháromság (Atyaisten, Anyaisten és Jézus) elé, ahol leteszi az emberi terheit, hogy megtisztult lélekkel kérje a gyógyulását. Ezt követően egy szellemvilágbéli kórházba mennek, ahol sor kerül a szellemműtétre.

A szellemsebészeti beavatkozás után a páciens szelleme visszatér a testbe és mintegy elkezdi „átírni” a fizikai testbe a módosításokat, a korrekciókat. Igen lényeges, hogy a páciens kellőképpen ellazuljon és meditatív állapotba kerüljön. Ha ez nem történik meg, akkor a szellemműtét sikertelenül végződhet.

A műtét sikerét elsősorban és mindenekfelett az adott személy karmája dönti el, vagyis az, hogy a gyógyulásra kap-e az illető engedélyt Istentől, illetve a Sorsírójától. Ha ez megvan, akkor már „csupán” az emberi tényezőkön múlik a siker: részint a szellemsebész felkészültségétől, képességeitől és tudatállapotától, részint a beteg hozzáállásától és tudatállapotától. Olyan extrém eset is előfordul, hogy a beteg egy gyermek vagy kómás felnőtt, aki nem képes követni a szellemgyógyász utasításait. Ilyen kivételes alkalmakkor is lehetséges a szellemmel történő gyógyítás. Ilyenkor egy közeli hozzátartozó, gyakran az édesanya veti alá magát a szellemműtétnek.

 

szellemgyógyászat5

 

Másik szellemgyógyászati eljárás F. E. Eckard Strohm által kidolgozott atlantiszi módszertan. Aki hivatá­sos gyógyító, az az AROLO és a TIFAR névre keresztelt módszert alkalmazza. Ezeket a komoly módszereket sok esetben diplomás orvo­sok használják.

Az AROLO lényege, hogy energetikai szinten diagnosztizál és kezel. A bioenergia-szintből következtet arra, hogy hol található a betegség oka és azt kezeli. Az AROLO segítségével akár segédeszközök nélkül is informá­ciókat kaphatunk a beteg állapotáról, illetve a kezeléshez szükséges segéd­anyagokról és azok adagolásáról, valamint a betegség leghatékonyabb gyógymódjáról.

A TIFAR egy magas fokú kristály­gyógyászat. A tanfolyamot elvégzők különleges, atlantiszi technikával programozott hegyikristályokat kapnak. A gyógymódokat programozott ametisztek egészítik ki, melyek segítségével a hibás energiamező megváltoztatható, pozitív módon programozható és bizonyos negatív minták törölhetők. Az aktív szellemgyógyászat öt tanfolyamból áll.

F. E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki módszereit. Ezek az alábbi fő pontokból állnak: diagnosztizálás, energiaátvitel, színek és kristályok gyógyító ereje, távgyógyítás, pszí-sebészet, majd szellemi segítőt kap a gyógyító, végül tanítói rangot is kaphat.

Úgy hallottam, hogy a szellem- vagy fantomgyógyászatnak sokféle válfaja létezik. Vannak például olyan terapeuták, akik egy fénykép alapján is tudnak gyógyítani. Így az illetőnek jelen sem kell lennie a gyógyításnál. Olybá tűnik, hogy a távlatok beláthatatlanokká váltak, a gyógyulás esélyei egyre inkább javulnak. Kijelenhetjük, hogy ha a Sors Írói úgy döntenek, akkor tulajdonképpen nincs gyógyíthatatlan betegség az ember számára.

Boldog napot!

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..