Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A szellemi örökség szertartása

A napvallás egy újabb dór rituáléval bővült, melyet most megosztunk, mivel mostantól aktualitása lesz minden fejlődő lélek életében.

 

A dórok úgy tartják, hogy csodálatos események történhetnek, amikor az ember nyitott és készséges mind lelkileg, mind szellemileg arra, hogy a többi lelken munkálkodjon.

Vannak kifejezetten olyan lelkek, akik tanúi óhajtanak lenni a fejlődés csodálatos eseménysorozatának. Ők a napvallás keretében működő dór lelkeken keresztül kaphatnak olyan szellemi energiákat, amelyek segíthetnek abban, hogy felismerjék önmagukban a fejlődőt, majd felszínre hozzák és megvalósítsák ezt a megnyilvánulásukat.

 

Egyes dór lelkek azt állítják magukról, hogy bizonyos helyzetekben nem érzelmesek, mert az érzelmek elterelik az ember figyelmét. Ugyanakkor, ha az ember egy kicsit túllát az érzelmein, akkor meg tudja nyitni a szívét. (Egyébként a szívre nehezedő bánat sokszor ezt megakadályozza.)

Ha a fejlődő megnyitja a szívét és a szívével gondolkozik, akkor nem engedi meg az elméjének, hogy negatív gondolatokat teremtsen, mert a negatív gondolatokat az elme hozza létre az egóval.

 

Ha a szívén keresztül gondolkodik a beavatott, akkor egómentessé válik. Nem fog az egója, illetve a negatív gondolatai által létrehozott béklyóiban vergődik. Ehhez lehet megidézni egy szellemi energiát ezzel a dór szertartással.

 

A szertartás során egy olyan dór energia kerül közvetítésre, amely szétáradó erő kitárja az emberek szívét és emlékezteti az embert arra a szellemi örökségre, amelyet mélyen magában hordoz. Ez a dór rítus a tiszta szív állapotához segíti hozzá a fejlődőt, amely nélkül nem tud kialakulni stabil kapcsolat a lelkünk és a tudatosságunk között. Ezért minden embernek érdemes Dór Napon részt venni, aki ezt a célt tűzte ki maga elé.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..