Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Szemtanú: Hallottam, amint az amerikai pilóta „kis lényeket” említ a Rendlesham-erdő ufóesete után (A brit Roswell)

Egy új szemtanú állt elő azzal, hogy megpróbáljon tiszta vizet önteni a pohárba a brit földön valaha történt egyik legjelentősebb ufó-üggyel kapcsolatban. 

 

Egy 62 éves ember – aki arra kérte az Express.co.uk-t, hogy ne hozza nyilvánosságra a nevét – azt állítja, hogy hallotta, amint az Amerikai Légierő (USAF) alkalmazottja „fényekről” és „kis lényekről” beszélt néhány nappal a bekövetkezett esemény után.

 

A hírhedt ufó-eseményre 1980 decemberében került sor a Rendlesham-i erdőben.

 

Az eseményre, mely a „brit Roswell” becenevet kapta, két katonai bázis közelében került sor és a közeli erdőben egy ufó leszállásáról szólt, továbbá fizikai bizonyítékokról és 30 képzett szemtanúról, akik akkor éjszaka láttak valamit.

 

A kétes cikkeket közreadó cikkeiért erős kritikával illetett Express nevű brit újság által idézett szemtanú elmesélte, hogy akkoriban a tanú az újság- és magazinvállalat raktárépületében dolgozott Felixstowe-ban.

 

Az egyik éjszaka a Marlborogh Hotel bárjában tartózkodott 1980 karácsonya és újév napja között, amikor egy, a katonai alkalmazottak között zajló bizarr szóváltás fültanúja volt, s egyikük nem a Földről származó lényeket említett.

 

Az Express általi idézet szerint a tanú ezt közölte:

„A tengerparti szállodák nagyon népszerűek voltak az USAF alkalmazottjai körében, különösképpen a frissen nyitott Flying Boat bár Marlborogh-ban.”

 

Vajon 1980 decemberében idegenek szálltak le a Rendleshami erdőben? Image credit: Shutterstock

 

Néhányat név szerint is ismertem az USAF alkalmazottjai közül, de csak a bárban folytatott beszélgetések révén, s nem álltunk kapcsolatban egymással a báron kívül.”

 

„Épp csak az italomat kortyolgattam a bárban.”

 

„Néhány USAF alkalmazott volt a Boat-ban, ahogy mi hívtunk, és közülük egy kis csoport a bár sarkában egyedül ácsorgott.”

 

„Időnként rájuk pillantottam, így láthattam, hogy valamiről elmélyült diskurzust folytatnak.”

 

„Az egyik pilóta különösen feldúlt volt.”

 

„Közelebb húzódtam hozzájuk vagy azért, mert kíváncsi voltam, vagy csak közelebb akartam kerülni a tűzhöz, amit nem ismerek, mindenesetre véletlenül elcsíptem pár szót.”

 

„Az izgatott pilóta fényekről és kis emberkékről beszélt.”

 

Az anonimitását megőrző szemtanú elmesélte, hogy akkoriban fogalma sem volt a rendleshami esetről, s nem is tudakozódott felőle, csak úgy négy évvel később.

 

„Nyilvánvalóan kissé hátborzongató volt, de az 1980-as események akkoriban nem voltak általánosan ismertek, így semmit sem jelentett a számomra.”

 

„A cimborái lecsitították a pilótát, majd egy újabb kört rendeltek.”

 

„Megkérdeztem attól a pilótától, amelyik a bárba ment, hogy minden rendben van-e a társával. Ő csupán annyit válaszolt, hogy egy kissé izgatott, de semmi több.”

 

„Nem sokkal később a feldúlt pilótán felülkerekedtek az érzelmei és megint rákezdett. Azonban, nem tudtam kivenni, mit is mondott.”

 

„Az egyik társa ezt követően átkarolta és megpróbálta lenyugtatni, mondván, maradjon veszteg vagy bajba fogja magát sodorni.”

 

A rejtély csak akkor mélyült el a szemtanú szerint, amikor később visszatért a bárba, ahol összetalálkozott azzal a pilótával, aki pár nappal korábban is ott volt.

 

Az iránt érdeklődött, hogy társa felépült-e már a legutóbbi találkozásuk óta, mire a pilóta azt válaszolta, úgy gondolja, hogy igen, de visszaküldték az Egyesült Államokba és senki nem tudja, miért.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..